Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση εγγραφής σε ΤΕΙ μέσω internet;

EfiR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορεί κάποιος να κάνει ανανέωση της εγγραφής του μέσω internet στο τμήμα Εφαρμογές Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στο Εμπόριο στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας;

Έχω username και password αλλά δεν γνωρίζω πως να κάνω την ανανέωση εγγραφής.:-)

Δημοσ.

Νομίζω πως τέλος οι δηλώσεις από φέτος. Απλά παίρνουμε τα μαθήματα που μας αναλογούν στο εξάμηνό μας... Τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η ανανέωση με φυσική παρουσία σε πολλά ΤΕΙ καταργήθηκε. Τώρα μόνο ηλεκτρονικά και επειδή είμαστε πολύ οργανωμένοι, αναμένεται η παραμετροποίηση των συστημάτων για την ηλεκτρονική ανανέωση. Όσο για τον EfiR κοίταξες εδώ;

http://flmc.teiep.gr/flmc_gr/

Δημοσ.

Παντοτε ειχα την απορια αν ειναι πιο ευκολο να ανοιξεις το pc, να ανοιξεις το router, να περιμενεις να μπει στo OS, να ανοιξεις τον browser, να μπεις στο insomnia, να πατησεις στο συνδεσμο "Μπλα-Μπλα" να πατησεις δημιουργια νεου θεματος, να δωσεις τιλτο, να γραψεις την απορια σου, και να περιμενεις απαντηση απο τους αλλους ΑΝ ξερουν, ΑΠΟ ΤΟ:

να παρεις τηλεφωνο στη γραμματεια της σχολης σου και να ρωτησεις.

YΓ. Δεν τρολαρω και δεν ειρωνευομαι, η απορια μου ισχυει

Δημοσ.
ειναι πολυ πιο πιθανο να σου απαντησει καποιος σε ενα τεχνολογικο φορουμ, παρα η γραμματεια στο τηλεφωνο..

Yπερβολες.

Σε τοσο απλα ερωτηματα δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα η γραματεια να σου απαντησει.

Παντως εδω μεχρι στιγμης δεν εχει παρει σαφη απαντηση. Λογικο αν δε βρει συναδελφο του απτο ιδιο τμημα. Αλλα και αυτο μπορει να το κανει με το τηλεφωνο του, παρα αναζητωντας τον σε forums.

Δημοσ.
Yπερβολες.

ειπε ο κυριος

να ανοιξεις το pc, να ανοιξεις το router, να περιμενεις να μπει στo OS, να ανοιξεις τον browser, να μπεις στο insomnia, να πατησεις στο συνδεσμο "Μπλα-Μπλα" να πατησεις δημιουργια νεου θεματος, να δωσεις τιλτο, να γραψεις την απορια σου, και να περιμενεις απαντηση απο τους αλλους ΑΝ ξερουν, ΑΠΟ ΤΟ:

να παρεις τηλεφωνο στη γραμματεια της σχολης σου και να ρωτησεις.

:P

edit : φυσικα και δεν θα εχει προβλημα να σου απαντησει.. Αρκει να σηκωσει καποιος το τηλεφωνο! αυτο ειναι το προβλημα..

Δημοσ.
ειπε ο κυριος

:P

Που ειναι η υπερβολη σε αυτο που εγραψα εγω ?

edit : φυσικα και δεν θα εχει προβλημα να σου απαντησει.. Αρκει να σηκωσει καποιος το τηλεφωνο!

Και παλι υπερβολες. Εκτος αν εγω σπουδασα σε ΤΕΙ αλλης χωρας και δε το πηρα χαμπαρι.

Δημοσ.

καλα ο,τι πεις.. δε θα ασχοληθω παραπανω..

για τον topic starter.. πηγαινε εδω https://gm.teiep.gr/unistudent/ κανε login και διαλεξε τα μαθηματα που σου αναλογουν.. οταν τα διαλεξεις απο τους πινακες ή οποιον αλλο τροπο επιλογης εχει, πατας εγγραφη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...