EfiR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Πώς μπορεί κάποιος να κάνει ανανέωση της εγγραφής του μέσω internet στο τμήμα Εφαρμογές Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στο Εμπόριο στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας; Έχω username και password αλλά δεν γνωρίζω πως να κάνω την ανανέωση εγγραφής.
elven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στα ΤΕΙ ανανέωση εγγραφής με τις δηλώσεις δεν κάνετε;
EfiR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι μέσω internet μου είπαν,αλλά δεν έχω ιδέα πως να το κάνω!
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, κάνεις δήλωση μαθημάτων μέσω internet. Αυτόματα έχεις ανανεώσει και την εγγραφή σου.
CtrlFreak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω πως τέλος οι δηλώσεις από φέτος. Απλά παίρνουμε τα μαθήματα που μας αναλογούν στο εξάμηνό μας... Τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει.
lefi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Η ανανέωση με φυσική παρουσία σε πολλά ΤΕΙ καταργήθηκε. Τώρα μόνο ηλεκτρονικά και επειδή είμαστε πολύ οργανωμένοι, αναμένεται η παραμετροποίηση των συστημάτων για την ηλεκτρονική ανανέωση. Όσο για τον EfiR κοίταξες εδώ; http://flmc.teiep.gr/flmc_gr/
Alkaloid Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παντοτε ειχα την απορια αν ειναι πιο ευκολο να ανοιξεις το pc, να ανοιξεις το router, να περιμενεις να μπει στo OS, να ανοιξεις τον browser, να μπεις στο insomnia, να πατησεις στο συνδεσμο "Μπλα-Μπλα" να πατησεις δημιουργια νεου θεματος, να δωσεις τιλτο, να γραψεις την απορια σου, και να περιμενεις απαντηση απο τους αλλους ΑΝ ξερουν, ΑΠΟ ΤΟ: να παρεις τηλεφωνο στη γραμματεια της σχολης σου και να ρωτησεις. YΓ. Δεν τρολαρω και δεν ειρωνευομαι, η απορια μου ισχυει
foufoutios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι πολυ πιο πιθανο να σου απαντησει καποιος σε ενα τεχνολογικο φορουμ, παρα η γραμματεια στο τηλεφωνο..
Alkaloid Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι πολυ πιο πιθανο να σου απαντησει καποιος σε ενα τεχνολογικο φορουμ, παρα η γραμματεια στο τηλεφωνο.. Yπερβολες. Σε τοσο απλα ερωτηματα δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα η γραματεια να σου απαντησει. Παντως εδω μεχρι στιγμης δεν εχει παρει σαφη απαντηση. Λογικο αν δε βρει συναδελφο του απτο ιδιο τμημα. Αλλα και αυτο μπορει να το κανει με το τηλεφωνο του, παρα αναζητωντας τον σε forums.
foufoutios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Yπερβολες. ειπε ο κυριος να ανοιξεις το pc, να ανοιξεις το router, να περιμενεις να μπει στo OS, να ανοιξεις τον browser, να μπεις στο insomnia, να πατησεις στο συνδεσμο "Μπλα-Μπλα" να πατησεις δημιουργια νεου θεματος, να δωσεις τιλτο, να γραψεις την απορια σου, και να περιμενεις απαντηση απο τους αλλους ΑΝ ξερουν, ΑΠΟ ΤΟ: να παρεις τηλεφωνο στη γραμματεια της σχολης σου και να ρωτησεις. edit : φυσικα και δεν θα εχει προβλημα να σου απαντησει.. Αρκει να σηκωσει καποιος το τηλεφωνο! αυτο ειναι το προβλημα..
Alkaloid Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ειπε ο κυριος Που ειναι η υπερβολη σε αυτο που εγραψα εγω ? edit : φυσικα και δεν θα εχει προβλημα να σου απαντησει.. Αρκει να σηκωσει καποιος το τηλεφωνο! Και παλι υπερβολες. Εκτος αν εγω σπουδασα σε ΤΕΙ αλλης χωρας και δε το πηρα χαμπαρι.
foufoutios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 καλα ο,τι πεις.. δε θα ασχοληθω παραπανω.. για τον topic starter.. πηγαινε εδω https://gm.teiep.gr/unistudent/ κανε login και διαλεξε τα μαθηματα που σου αναλογουν.. οταν τα διαλεξεις απο τους πινακες ή οποιον αλλο τροπο επιλογης εχει, πατας εγγραφη
Ntinaras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ποτε δεν εχει σηκωσει τηλεφωνο η γραμματεια στη σχολη μου ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.