Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτή την στιγμή στην Πάτρα το ίντερνετ σέρνεται. Έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Έχω συνδρομή στο ΤΕΕ το οποίο χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΟΤΕ απ'ότι ξέρω.

Από το http://speedtest.ftp.otenet.gr/ κατεβάζω με 6 έως 10KB/sec περίπου αυτή την στιγμή, άρα σίγουρα δεν είναι πρόβλημα με το εξωτερικό.

Δημοσ.

Ναι και μένα μου σέρνεται (Πάτρα). Αλλά παρόλα αυτά μπορώ και κατεβάζω με πάνω από 800ΚΒ/s. Μερικά sites όμως δεν φορτώνουν με τπτ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

το προβλημα ξαναηρθε το τελευταιο διημερο...

δεν θα τα παμε καλα φιλτατε ΟΤΕ

αυριο παιρνω τηλεφωνο, αν το διορθωσουν μεχρι Δευτερα καλως, αλλιως παμε για αλλα

εχω βαρεθει καθε διμηνο να εχω προβλημα με το internet

λες και εμεις που εχουμε το φοιτητικο δεν πληρωνουμε και ειμαστε β διαλογης πελατες... :mad:

τελος παντων δεν θα αρχισω το παραληρημα και αυτη τη φορα

Δημοσ.

ο ελληνας δεν εχει μαθει κατι ακομα.οταν μια εταιρεια δεν μας κανει δεν τους παρακαλαμε.μιλας μια μιλας δυο μετα game over παμε για αλλα.

Δημοσ.

ο ελληνας δεν εχει μαθει κατι ακομα.οταν μια εταιρεια δεν μας κανει δεν τους παρακαλαμε.μιλας μια μιλας δυο μετα game over παμε για αλλα.

δεν παρακαλεσα κανεναν...

επισης ο Ελληνας, η μαλλον οι ελληνικες εταιρειες θα πρεπει καποια στιγμη να παρεχουν τις υπηρεσιες για τις οποιες πληρωνονται ;)

αν υπηρχε ενας αλλος παροχος που να πλησιαζε εστω και λιγο τις ταχυτητες του ΟΤΕ θα την ειχα κανει προ πολλου...

αυτο μονο σκεφτομαι και με αποτρεπει τιποτα αλλο

τελος παντων, το θεμα φαινεται να εχει διορθωθει απο χθες, για να δουμε πως θα παει...

Δημοσ.

δεν παρακαλεσα κανεναν...

επισης ο Ελληνας, η μαλλον οι ελληνικες εταιρειες θα πρεπει καποια στιγμη να παρεχουν τις υπηρεσιες για τις οποιες πληρωνονται ;)

αν υπηρχε ενας αλλος παροχος που να πλησιαζε εστω και λιγο τις ταχυτητες του ΟΤΕ θα την ειχα κανει προ πολλου...

αυτο μονο σκεφτομαι και με αποτρεπει τιποτα αλλο

τελος παντων, το θεμα φαινεται να εχει διορθωθει απο χθες, για να δουμε πως θα παει...

δεν λεω για σενα αλλα γενικα.αυτο με τις εταιρειες ειναι θεμα.αλλα μια εταιρεια αν δνε φαει σαμποταρισμα δεν βελτιωνεται.οποτε οσο τρεχουμε κατω απο την φουστα της καθε εταιρειας δεν αλλαζει κατι.δηλαδη ολοι παραπονιομαστε για κατι αλλα δεν σαμποταρουμε τιποτα.γενικα οχι για σενα οχι μονο για το ιντερνετ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...