kifinas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ρώτα στο δίοδος. Το helpdesk τσάμπα το έχουν; http://info.diodos.gsrt.gr/ ps. Τα πολλά νεύρα κάνουν κακό.
vasilisga Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ρώτα στο δίοδος. Το helpdesk τσάμπα το έχουν; http://info.diodos.gsrt.gr/ ps. Τα πολλά νεύρα κάνουν κακό. ναι ρε φιλε, το εχω ψαξει το site πολλες μερες τωρα, και ενα τηλεφωνο δεν εχουν, αν ειναι δυνατον δηλαδη... να τους στειλω e-mail? ps γενικοτερα δεν εχω νευρα, αλλα οταν πληρωνω κατι απαιτω να μου το παρεχουν χωρις κανενα απολυτως προβλημα
vasilisga Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 τελικα καταφερα και επικοινωνησα με το diodos μεσω αποστολης μηνυματος και εμμεσως πλην σαφως ριχναν τις ευθυνες στον ΟΤΕ... τελεια
anta_n Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Συμφέρει τελικά τόσο πολύ το δίοδος για να τραβάς τόση ταλαιπωρία; Δε πας σε κανέναν πάροχο με καθαρό dsl; έχουν πέσει πλέον οι τιμές, δεν είναι όπως όταν πρωτοβγήκε το Διοδος. τότε υπήρχε ανάγκη, τώρα δεν υπάρχει πλέον.
vasilisga Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Να σου πω πριν το διοδος ημουν στη φορθνετ και ημουν πολυ απογοητευμενος απο της υπηρεσιες της (αποσυνδεσεις, χαλια browsing, ping στο θεο κτλ) μονο τον ΟΤΕ εμπιστευομαι δυστυχως, και χωρις το διοδος εχει μονο την 2αρα που δεν με καλυπτει και την 24αρα η οποια ειναι 25ε παραπανω το διμηνο...
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 για την ιστορια θα πω οτι το προβλημα λυθηκε εχθες, αισως μετα απο περιπου 25 μερες ελπιζω να αργησει να χαλασει αυτη τη φορα...
jvgrjohn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Και εγώ που δεν είμαι ΔΙΟΔΟΣ γιατί τα torrents σέρνονται εδώ και μια εβδομάδα???
vasilisga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Και εγώ που δεν είμαι ΔΙΟΔΟΣ γιατί τα torrents σέρνονται εδώ και μια εβδομάδα??? μαλλον ειναι μεμονομενο προβλημα οσοι ειχαμε προβλημα με το διοδος και δεν ημασταν λιγοι, διορθωθηκε
jvgrjohn Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ηράκλειο είμαι και εγώ και πήρα χθες την connex και κάναμε ένα test στο [email protected] και κατέβαζε τα αρχεία κανονικά με καλή ταχύτητα.Το browsing είναι μια χαρά απλά στο κατέβασμα οι ταχύτητεες είναι αισχρές και πιστεύω ότι κάτι φταίει με τους servers που φιλοξενούν torrents.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 οι χρήστες φιλοξενούν ουσιαστικά τα "torrents", αν οι χρήστες seeds/peers έχουν τέρμα χαμηλά το upload rate τους στο mtorrent ή σε όποιον client χρησιμοποιούν ότι γραμμή και να έχεις το download θα σέρνεται...
jvgrjohn Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 οι χρήστες φιλοξενούν ουσιαστικά τα "torrents", αν οι χρήστες seeds/peers έχουν τέρμα χαμηλά το upload rate τους στο mtorrent ή σε όποιον client χρησιμοποιούν ότι γραμμή και να έχεις το download θα σέρνεται... Δίκιο έχεις σε αυτό που λες αλλά όταν υπάρχουν για παράδειγμα 20 ενεργοί seeders σε ένα αρχείο και η ταχύτητα που κατεβάζω δεν ξεπερνάει τα 20kb/s και το speedtest του ΟΤΕ είναι εντάξει τότε που αλλού να πάει το μυαλό μου???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι σου στέλνουν, ειδικά αν μιλάμε για public torrent tracker. Αν όμως κατεβάζεις από private tracker που seedάρουν όλοι σαν τρελοί και παρόλα αυτά δεν πιάνεις ταχύτητες της προκοπής τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα...
3leven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δίκιο έχεις σε αυτό που λες αλλά όταν υπάρχουν για παράδειγμα 20 ενεργοί seeders σε ένα αρχείο και η ταχύτητα που κατεβάζω δεν ξεπερνάει τα 20kb/s και το speedtest του ΟΤΕ είναι εντάξει τότε που αλλού να πάει το μυαλό μου??? Kαι που ξερεις οτι αυτοι οι "ενεργοι" seeders δεν εχουν βαλει κοφτη στο upload speed τους? (πχ στα 5 KB/s)
Gina72 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω το ίδιο άλλα μένω Ζάκυνθο !! Μιλάμε είναι εκνευριστικά αργό!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.