anthony_88 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 δεν ξερω, πηραν τηλεφωνο στην πατρα κ μεσα σε μισο λεπτο επαιρνε πλεον ip... (ειμαι αιγιο..) το snr δεν ειναι πολυ μεγαλο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 αν μιλάμε για ΟΤΕ όχι...
Johnnaros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Άντε πάλι το ίδιο πρόβλημα με τις μειωμένες ταχύτητες!! Εμφανίστηκε κ σε κάποιον άλλο;! Sent from my iPhone using Insomnia
vasilisga Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ναι ρε φιλε γ@μω το σπιτι τους πια!!! εδω και τεσσερεις μερες το ιντερνετ Σ-Ε-Ρ-Ν-Ε-Τ-Α-Ι και σε μενα και σε αλλα 2 παιδια που εχουν φοιτητικο για την περιοχη του Ηρακλειου (Κρητης συγκεκριμενα) δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι κανονικοι πελατες του ΟΤΕ δεν εχουν ποτε προβλημα και εμεις καθε 3-4 μηνες εχουμε θεμα τους πηρα χθες θα τους παρω και σημερα και θα τους συρω καντηλια...
kifinas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 και σε μενα και σε αλλα 2 παιδια που εχουν φοιτητικο για την περιοχη του Ηρακλειου (Κρητης συγκεκριμενα) δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι κανονικοι πελατες του ΟΤΕ δεν εχουν ποτε προβλημα και εμεις καθε 3-4 μηνες εχουμε θεμα τους πηρα χθες θα τους παρω και σημερα και θα τους συρω καντηλια... Είναι πολύ απλό. Και οι πελάτες του ΟΤΕ και οι φοιτητές είναι στα ίδια dslam. Αλλά οι πελάτες του ΟΤΕ έχουν σύνδεση internet από τα κυκλώματα του ΟΤΕ και οι φοιτητές έχουν σύνδεση internet από τα κυκλώματα του ΕΔΕΤ. Καντήλια δεν πρέπει να κατεβάσεις πουθενά. Μπορείς να παραπονεθείς στην "Δίοδος" ή να την κόψεις και να βάλεις καθαρό conn-x.
vasilisga Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καντήλια δεν πρέπει να κατεβάσεις πουθενά. Μπορείς να παραπονεθείς στην "Δίοδος" ή να την κόψεις και να βάλεις καθαρό conn-x. εγω αυτο που ξερω ομως φιλε μου ειναι οτι καθε διμηνο θα δωσω 65ε στον ΟΤΕ και ναι, επειδη αυτο το ποσο δεν ειναι μικρο και δεν μου παρεχονται οι γ@μημενες οι υπηρεσιες για τις οποιες πληρωνω και εχει επαναληφθει πολλακις το προβλημα θα τους κατεβαω καντηλια...
kifinas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εγω αυτο που ξερω ομως φιλε μου ειναι οτι καθε διμηνο θα δωσω 65ε στον ΟΤΕ και ναι, επειδη αυτο το ποσο δεν ειναι μικρο και δεν μου παρεχονται οι γ@μημενες οι υπηρεσιες για τις οποιες πληρωνω και εχει επαναληφθει πολλακις το προβλημα θα τους κατεβαω καντηλια... Να διαβάσεις την σύμβαση που έχεις υπογράψει. Γράφει ξεκάθαρα ότι ο ΟΤΕ δεν ευθύνεται για προβλήματα που οφείλονται στο ΕΔΕΤ. Αν δεν σου αρέσει έχεις εναλλακτικές. πιπέρι στο στόμα...
green_beret Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Κοινώς ανέβηκες (τιμολογιακά από τα 2 στα 24) και πραγματικά από τα 2 στα 6. Μια χαρά είσαι Τι σημαίνει αυτό; Οταν αλλαζεις ταχυτητα σου αλλαζουν πορτα... Η νεα πορτα πρεπει να παραμετροποιηθει... Αν δεν γινει αυτο δεν εχεις ιντερνετ.
vangelis_k Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Στο Γαλατά Τροιζηνίας που μένω σε 2αρα γραμμή κανένα πρόβλημα
Johnnaros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Στο Γαλατά Τροιζηνίας που μένω σε 2αρα γραμμή κανένα πρόβλημα Φοιτητικό έχεις κι εσυ φίλε μου;! Sent from my iPhone using Insomnia
vangelis_k Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Λίγο δύσκολο στην ηλικία μου Απλά ανέφερα ότι το πρόβλημα προφανώς δεν είναι γενικότερο του ΟΤΕ επιβεβαιώνοντας τα παιδιά που έχουν πρόβλημα με το φοιτητικό
explorer21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Και εδώ στο Ηράκλειο πάλι τα ίδια.Σκέφτομαι πολύ σοβαρά αυτή τη φορά να αλλάξω εταιρεία...Όποιος έχει κανα νέο ας ποστάρει.
vasilisga Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 το προβλημα συνεχιζεται εδω και μια εβδομαδα... τους εχω παρει 500 τηλεφωνα μου λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα στην γραμμη και εχω την αισθηση οτι νομιζουν πως μιλανε σε κανεναν παππου που δεν γνωριζει τι του γινεται και με κοροιδευουν ψιλο γαζι... εχω βαρεθει να τους παιρνω δεν ξερω τι αλλο να κανω...
kifinas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Στο λέω για τελευταία φορά. Κακώς τους παίρνεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ. Αυτοί είναι υπεύθυνοι μόνο μέχρι το dslam, δηλαδή μόνο για τον συγχρονισμό του adsl. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος από το internet που σου δίνει το ΕΔΕΤ πήγαινε σε άλλο πάροχο. Είτε σε καθαρό conn-x, είτε σε κάποιο εναλλακτικό.
vasilisga Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Στο λέω για τελευταία φορά. Κακώς τους παίρνεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ. Αυτοί είναι υπεύθυνοι μόνο μέχρι το dslam, δηλαδή μόνο για τον συγχρονισμό του adsl. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος από το internet που σου δίνει το ΕΔΕΤ πήγαινε σε άλλο πάροχο. Είτε σε καθαρό conn-x, είτε σε κάποιο εναλλακτικό. ωραια μπορεις να μου δωσεις ενα γ@μωτηλεφωνο να παρω καποιον? καποιος πρεπει να ειναι υπεθυνος για ολο αυτο, ετσι? την προηγουμενη φορα που ειχα παλι προβλημα, μεσα απο τηλεφωνα στον ΟΤΕ βγηκε ακρη απο το internet που μου δινει ο ΕΔΕΤ ειμαι ευχαριστημενος γενικοτερα περα απο αυτη τη μια εβδομαδα και τον Οκτωμβρη που εκανε τα ιδια για 10 μερες παλι... κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.