Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το φτιαξανε ή μου φαινεται?! το λεω γιατι τετοια ωρα τις προηγουμενες ημερες η ταχυτητα ηταν χαλια, ενω τωρα ειναι σε κανονικα επιπεδα!

Δημοσ.

Fixxed από σήμερα το πρωί.

B):cool:B):cool:B):cool:B):cool:

FIXED!!!!

Τι καλύτερο από το να γυρνάς σπίτι μια κοπιαστική μέρα κ να έχεις internet!! :P

Αρε Νοσάκο... Τι τραβάς και εσύ στο κοπιαστικό csd... Πόσα τούβλα κουβάλησες;

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχουν και μικρές αποσυνδέσεις? :P

που είδες για κομμένα links και αποσυνδέσεις? τα παιδιά μιλάνε για σούρσιμο, άμα ήταν κομμένα δεν πρόκειται να είχαν internet...

τέλος δεν είναι θέμα ΟΤΕ αλλά ΕΔΕΤ μιας και μιλάμε για ΔΙΟΔΟΣ και όχι για καθαρό conn-x, υπήρχε πιτάρισμα ή πρόβλημα σε μερικά κυκλώματα και διορθώθηκε...

Δημοσ.

τέλος δεν είναι θέμα ΟΤΕ αλλά ΕΔΕΤ μιας και μιλάμε για ΔΙΟΔΟΣ και όχι για καθαρό conn-x, υπήρχε πιτάρισμα ή πρόβλημα σε μερικά κυκλώματα και διορθώθηκε...

Κοίτα και το δίοδος στα ίδια dslams πέφτει με το connx άρα προβλήματα του ενός αντικατοπτρίζονται στο άλλο. Επί του προκειμένου υπήρχε πρόβλημα σε κύκλωμα. Προβλήματα έχει και ο ΟΤΕ, στα κυκλωματά του δεν λέει κατι αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι διαφορετικά όμως τα κυκλώματα από πίσω (της ΕΔΕΤ) και αυτό κάνει τη διαφορά, δλδ αν ο χρήστης ΔΙΟΔΟΣ μπουκώνει δεν πρόκειται να μπουκώνει την ίδια στιγμή και ο χρήστης conn-x και αυτό φαίνεται διότι δεν είχαμε αναφορές από άτομα που δεν είναι σε ΔΙΟΔΟΣ...

Δημοσ.

σημερα το απογευμα μουρθε μην. οτι η συνδεση μου ενεργοποιηθικε(24mb).ομως στο rooter το λαμπακι του adsl αναβοσβυνει κ δεν εχω internet.πηρα στο 1242 κ μου ειπαν μεσα σε 48 ωρες θα το φτιαξουν.για να δουμε.

μενω βαρης-κορωπιου(κοντα στα jambo)μεχρι ποσα λετε να πιανω?

Δημοσ.
Κοίτα και το δίοδος στα ίδια dslams πέφτει με το connx άρα προβλήματα του ενός αντικατοπτρίζονται στο άλλο. Επί του προκειμένου υπήρχε πρόβλημα σε κύκλωμα. Προβλήματα έχει και ο ΟΤΕ, στα κυκλωματά του δεν λέει κατι αυτό.

Καμία σχέση. Διάβασε το ποστ του ThReSh.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο την Τεταρτη που ολοκληρωθηκε η αναβαθμιση που ζητησα απο τα 2 στα 24, δεν εχω ιντερνετ. Αρχικα, συγχρονιζε στο 1mbit (!) αλλα δεν επαιρνε ip. στη συνεχεια, συγχρονιζε γυρω στα 6 και απο σημερα το πρωι, δε συγχρονιζει καν.

Εννοειται η βλαβη εχει δηλωθει απο την πρωτη μερα και παρολο που ειμαι δηλωμενος ως "επειγον" και "επαγγελματικο", τωρα μου λενε μαλλον απο Δευτερα. Ειχα να ζησω τετοιες συγκινητικες στιγμες απο τις εποχες της vivodi το 2006. Και ολα αυτα ενω με ειχαν διαβεβαιωσει οτι η γραμμη μου ειναι ΟΚ ωστε να προχωρησω στην αναβαθμιση.

Δημοσ.

σημερα μου το εφτιαξαν τελικα... Δεν ειχε λεει γινει παραμετροποιηση μετα την αναβαθμιση. Ο,τι να ναι.

Αυτα πώς τα βλεπετε;

SNR Margin:136.6 9.7 db

Line Attenuation:42.0 24.7 db

Data Rate5813 781 kbps

Δημοσ.

Κοινώς ανέβηκες (τιμολογιακά από τα 2 στα 24) και πραγματικά από τα 2 στα 6. Μια χαρά είσαι :)

Δεν ειχε λεει γινει παραμετροποιηση μετα την αναβαθμιση

Τι σημαίνει αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...