Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που δεν εχω δίοδος δηλαδή τι να πω...

Με δουλεύουνε 3βδομάδες τώρα και το ίντερνετ είναι ακόμα σχεδόν ανύπαρκτο.

Sent from my X10i using Tapatalk

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Angelina τι συδεση έχεις εσυ; γιατί με βλέπω από βδομάδα να ψαχνομαι...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Connex με τα 2mps αλλά με τα βίας φτανει η ταχύτητα στα 0.5!!!!!!!!

Προτίμησα την connex για να χω σταθερή ταχύτητα αλλά σταθερή είναι μόνο η τιμή που πληρώνω κάθε δίμηνο!

Κάθε φορά μου λένε το ίδιο πράγμα αφήστε το κινητό σας και θα σας καλέσουμε αλλά τίποτα!!!

Εχω κουραστει, μιλάμε είναι τόσο αργό που για να κατεβάσεις ένα απλό mp3 πρέπει να περιμένεις 20 ολόκληρα λεπτά (χωρίς υπερβολή ), φυσικά δεν χρειάζεται να ανάφερω ότι τα email καθώς και το youtube δεν τα φορτώνει καν!!!!!

Sent from my X10i using Tapatalk

Δημοσ.

Τωρα ελαβα απαντηση απο το Διοδος : ''Το πρόβλημα διασύνδεσης που εμφανίζεται στις φοιτητικές συνδέσεις της Κρήτης μέσω του ΟΤΕ με το δίκτυο του ΕΔΕΤ είναι υπό διερεύνηση από τεχνικούς του ΟΤΕ και του ΕΔΕΤ. Θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη.''

Δημοσ.

Και εγώ μια από τα ίδια εδώ και 2 βδομάδες. Σε μερικούς servers πχ γερμανία δεν έχω καν πρόσβαση. Το torrenting παρόλα αυτά καλά κρατεί!

Νοσάκο πες και κάνα ψέμα! Χαχα

Δημοσ.

Κ μενα μια απο το ίδια μ στείλανε:

Γραφείο Υποστήριξης ΔΙΟΔΟΣ.

Απάντηση:

Το πρόβλημα διασύνδεσης που εμφανίζεται στις φοιτητικές συνδέσεις της Κρήτης μέσω του ΟΤΕ με το δίκτυο του ΕΔΕΤ είναι υπό διερεύνηση από τεχνικούς του ΟΤΕ και του ΕΔΕΤ. Θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη.

Νοσάκο πες και κάνα ψέμα! Χαχα

Αμφισβητείς τα λόγια μ?

Δημοσ.
Με τ καντε κ εσεις το ιδιο εννοουσα να στειλεται μνμ στο διοδος..μα κ εγω μια βδομαδουλα θα περιμένω ακομα

Καλησπέρα κι από μένα.

Τους έστειλα μήνυμα και έλαβα και εγώ το παρακάτω σαν απάντηση:

"Το πρόβλημα διασύνδεσης που εμφανίζεται στις φοιτητικές συνδέσεις της Κρήτης μέσω του ΟΤΕ με το δίκτυο του ΕΔΕΤ είναι υπό διερεύνηση από τεχνικούς του ΟΤΕ και του ΕΔΕΤ. Θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη."

Στην αναμονή λοιπόν .... πιστεύω θα αντέξουμε λίγο καιρό χωρίς online games! :-D

Δημοσ.

Ελπίζω το ότι οι γραμμές σας είναι από το ΔΙΟΔΟΣ να μη σημαίνει ότι είναι και χαμηλότερη προταιρεότητα η επιδιόρθωση τους.

Πάντως τόσες μέρες που είστε χωρίς (ουσιαστικά) καθόλου internet είναι μάλλον απαράδεκτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα γραμμών αλλά διασύνδεσης της Κρήτης με Αθήνα. Τώρα πόσο θα πάρει στην ΕΔΕΤ να κάνει αναβάθμιση είναι άλλο θέμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...