angelina_x Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ που δεν εχω δίοδος δηλαδή τι να πω... Με δουλεύουνε 3βδομάδες τώρα και το ίντερνετ είναι ακόμα σχεδόν ανύπαρκτο. Sent from my X10i using Tapatalk
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Στη δίοδο εννοούσα κ γω..γτ στον οτέ με έχουν μάθει ήδη από τα τηλέφωνα π τους έχω ρίξει
Johnnaros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Angelina τι συδεση έχεις εσυ; γιατί με βλέπω από βδομάδα να ψαχνομαι... Sent from my iPhone using Insomnia.app
angelina_x Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Angelina τι συδεση έχεις εσυ; γιατί με βλέπω από βδομάδα να ψαχνομαι... Sent from my iPhone using Insomnia.app Connex με τα 2mps αλλά με τα βίας φτανει η ταχύτητα στα 0.5!!!!!!!! Προτίμησα την connex για να χω σταθερή ταχύτητα αλλά σταθερή είναι μόνο η τιμή που πληρώνω κάθε δίμηνο! Κάθε φορά μου λένε το ίδιο πράγμα αφήστε το κινητό σας και θα σας καλέσουμε αλλά τίποτα!!! Εχω κουραστει, μιλάμε είναι τόσο αργό που για να κατεβάσεις ένα απλό mp3 πρέπει να περιμένεις 20 ολόκληρα λεπτά (χωρίς υπερβολή ), φυσικά δεν χρειάζεται να ανάφερω ότι τα email καθώς και το youtube δεν τα φορτώνει καν!!!!! Sent from my X10i using Tapatalk
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ειχα το ιδιο προβλημα και τηλεφωνησα να δηλωσω βλαβη και εφτιαξε
Johnnaros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Παναγιωτη, με το διοδος ειναι η συνδεση σου?
Johnnaros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τωρα ελαβα απαντηση απο το Διοδος : ''Το πρόβλημα διασύνδεσης που εμφανίζεται στις φοιτητικές συνδέσεις της Κρήτης μέσω του ΟΤΕ με το δίκτυο του ΕΔΕΤ είναι υπό διερεύνηση από τεχνικούς του ΟΤΕ και του ΕΔΕΤ. Θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη.''
manos_2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ μια από τα ίδια εδώ και 2 βδομάδες. Σε μερικούς servers πχ γερμανία δεν έχω καν πρόσβαση. Το torrenting παρόλα αυτά καλά κρατεί! Νοσάκο πες και κάνα ψέμα! Χαχα
StavrosD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ έχω πρόβλημα. Κατεβάζω με 17-18KB/sec.
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Κ μενα μια απο το ίδια μ στείλανε: Γραφείο Υποστήριξης ΔΙΟΔΟΣ. Απάντηση: Το πρόβλημα διασύνδεσης που εμφανίζεται στις φοιτητικές συνδέσεις της Κρήτης μέσω του ΟΤΕ με το δίκτυο του ΕΔΕΤ είναι υπό διερεύνηση από τεχνικούς του ΟΤΕ και του ΕΔΕΤ. Θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη. Νοσάκο πες και κάνα ψέμα! Χαχα Αμφισβητείς τα λόγια μ?
explorer21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Το ίδιο ακριβώς απαντήσανε και σ'εμένα.Για να δούμε τι θα γίνει...
Subaru555 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Με τ καντε κ εσεις το ιδιο εννοουσα να στειλεται μνμ στο διοδος..μα κ εγω μια βδομαδουλα θα περιμένω ακομα Καλησπέρα κι από μένα. Τους έστειλα μήνυμα και έλαβα και εγώ το παρακάτω σαν απάντηση: "Το πρόβλημα διασύνδεσης που εμφανίζεται στις φοιτητικές συνδέσεις της Κρήτης μέσω του ΟΤΕ με το δίκτυο του ΕΔΕΤ είναι υπό διερεύνηση από τεχνικούς του ΟΤΕ και του ΕΔΕΤ. Θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη." Στην αναμονή λοιπόν .... πιστεύω θα αντέξουμε λίγο καιρό χωρίς online games!
anta_n Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ελπίζω το ότι οι γραμμές σας είναι από το ΔΙΟΔΟΣ να μη σημαίνει ότι είναι και χαμηλότερη προταιρεότητα η επιδιόρθωση τους. Πάντως τόσες μέρες που είστε χωρίς (ουσιαστικά) καθόλου internet είναι μάλλον απαράδεκτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι θέμα γραμμών αλλά διασύνδεσης της Κρήτης με Αθήνα. Τώρα πόσο θα πάρει στην ΕΔΕΤ να κάνει αναβάθμιση είναι άλλο θέμα...
StavrosD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Στην Πάτρα επανήλθε η γραμμή μου στις κανονικές ταχύτητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.