greg7gate Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Και δω, προς Levare μεριά τα ίδια.. Είμαι στη HOL με Δίοδος, νομίζω πως δεν ανήκω στο ιδιόκτητο δίκτυό τους.
vasilisga Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια απο οτι εχω καταλαβει και εγω απο τα γραφομενα σε γειτονικο forum φταιει το διοδος... δεν ξερω πως και γιατι, ουτε πως θα διορθωθει... @greg7gate απεναντι απο το levare μενω...
Johnnaros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Και σε μενα μου ειπαν πως φταιει το Διοδος επειδη εχουν πεσει λεει πολλες 24αρες
vasilisga Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Και σε μενα μου ειπαν πως φταιει το Διοδος επειδη εχουν πεσει λεει πολλες 24αρες πραγματικα δεν ξερω τι θα γινει, σημερα εκλεισα εβδομαδα χωρις "internet"... αυριο θα τους παρω τηλεφωνο στον ΟΤΕ να τους πω πως εχουν τα πραγματα με το διοδος, αν και δεν βλεπω προκοπη... θα το αφησω καμια εβδομαδα ακομη και αν δεν αλλαξουν τα πραγματα θα κοψω τη συνδεση... μπορω να σπασω το συμβολαιο χωρις τη ρητρα με τα χρηματα? με την αιτιολογια οτι δεν εχω τις υπηρεσιες internet που πληρωνω...?
sozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 εγω ατσαλενιο και ειμαι μια χαρα με οτε λιγο εχει πεσει η ταχυτητα 1-2 mbps ειμαι στα 10,5 τωρα αλλα απο το τιποτα
vasilisga Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 εγω ατσαλενιο και ειμαι μια χαρα με οτε λιγο εχει πεσει η ταχυτητα 1-2 mbps ειμαι στα 10,5 τωρα αλλα απο το τιποτα με το διοδος εισαι και εσυ? και εγω θεμα με το κλειδωμα δεν εχω, κλειδωνω στα 13-14mbps αλλα κατεβαζω με 50kbps...
sozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 τι ειναι το διοδος? οχι εγω κατεβαζω απο το speedtest με 10,5 απο τορρεντ εφτασα 400kb δεν ειχε πολλους seeders στο rooter ειμαι 12,5 και πιανω 10,5
vasilisga Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 τι ειναι το διοδος?οχι εγω κατεβαζω απο το speedtest με 10,5 απο τορρεντ εφτασα 400kb δεν ειχε πολλους seeders στο rooter ειμαι 12,5 και πιανω 10,5 διοδος ειναι το προγραμμα με τους φοιτητες... αυτο λεω, οτι οι συνδρομητες ΟΤΕ εκτος διοδου ειναι μια χαρα αν υπαρχει καποιος στο Ηρακλειο οπου ειναι στο διοδος και δεν εχει προβλημα με το internet αν μπορει ας ριξει ενα ποστ για να ξερουμε αν οντως φταιει το διοδος η οχι...
sozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 διοδος ειναι το προγραμμα με τους φοιτητες...αυτο λεω, οτι οι συνδρομητες ΟΤΕ εκτος διοδου ειναι μια χαρα αν υπαρχει καποιος στο Ηρακλειο οπου ειναι στο διοδος και δεν εχει προβλημα με το internet αν μπορει ας ριξει ενα ποστ για να ξερουμε αν οντως φταιει το διοδος η οχι... αααα δεν το ηξερα παντως εγω ειμαι μια χαρα δεν εχω τετοιο προβλημα καλη τυχη παντως αν ερθει σε εμενα περασε ο χρονος οποτε... δεν τους συμφερει
vasilisga Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον παιδες μετα απο παρα πολλα τηλεφωνα, με πηρε ενας τεχνικος προηγουμενως και μου ειπε οτι υπαρχει γενικοτερο προβλημα με το Διοδος... το προβλημα υπαρχει λεει εδω και 2 εβδομαδες και δεν μπορει ο ΟΤΕ να κανει τιποτα... υπομονη
paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 απο μυτιλήνη (νομίζω ίδιο κέντρο) επιβεβαιώνω οτι ειναι το ιδιο σκατα. εμενα πεφτει κιόλας συχνά η συνδεση μέσα στη μέρα... Downstream Upstream SNR Margin : 24.0 6.0 db Line Attenuation : 11.5 10.5 db Data Rate : 2048 192 kbps υ.γ. και εμενα ειναι διοδος
explorer21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως η κατάσταση είναι τραγική ειδικά τις απογευματινές ώρες.Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Δίοδος υπάρχει;
Johnnaros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον, επειδη δεν βρηκα καποιο τηλ για το διοδος, τους εστειλα ενα μνμ κ περιμενω απαντηση..Καντε κ εσεις το ιδιο , μπας κ κανουν τιποτα!
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Τους στέλνω μηνύματά εδώ κ 3 μέρες αλλά τπτ...υπομονή?πόσο ακόμα? μιάμιση βδομάδα με παιδεύουν.. Άλλη μια βδομάδα θα περιμένω κ τέλος....
Johnnaros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Με τ καντε κ εσεις το ιδιο εννοουσα να στειλεται μνμ στο διοδος..μα κ εγω μια βδομαδουλα θα περιμένω ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.