Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εδω και τρεις μερες εχω τεραστιο προβλημα με τον ΟΤΕ στο Ηρακλειο της Κρητης...

απο το πρωι εως και αργα το βραδι το internet σερνεται, και νωρις τα ξημερωματα παει σφαιρα αλλα τι να το κανω... :mad:

τους εχω παρει 2 φορες τηλ και μου λενε θα το δηλωσουν βλαβη για ψηφιακο ελεγχο και μ@λακιες αλλα κομη τιποτα, τους πηρα και τωρα αλλα ειναι κλειστα :-(

ηρθα στον ΟΤΕ γνωριζοντας οτι θα πληρωνω κατι τις παραπανω αλλα τουλαχιστον θα εχω αξιοπρεπες internet, μεθαυριο θα πρεπει να πληρωσω παλι 65ε για internet με ταχυτητα χελωνας, εχω ξενερωσει απιστευτα

για να φανταστειτε ποσο αργα παει, βιντεακι στο youtube διαρκειας 4 λεπτων πρεπει να περιμενω τουλαχιστον κανενα τεταρτο για να το δω, και απο το ftp του ΟΤΕ κατεβαζω με μεσο ορο γυρω στα 100kbps

η συνδεση μου ειναι 24αρα και κλειδωνω στα 14

γνωριζετε κατι? μηπως γινονται εργασιες? μηπως υπαρχει γενικοτερο προβλημα στο Ηρακλειο?

ευχαριστω

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι εννοείς κλειστά; Μέχρι τις 18:00 δεν είναι το Σαββ/κο;

---------- Προσθήκη στις 16:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:12 ----------

Ψέματα, μέχρι τις 14:00 είναι.

Εγώ που είχα παρόμοιο πρόβλημα το έλυσα με μια απλή δήλωση βλάβης. Από ότι μου είπαν και άλλοι στην γειτονιά είχαν το ίδιο πρόβλημα. Δες μήπως ισχύει και για την δική σου. Να πάρετε πολλοί μαζί.

Δημοσ.

δυστυχως στην γειτονια μου δεν γνωριζω και πολλους...

θα τους ξαναπαρω αυριο πρωι παλι, θα τους ριξω ενα χεσιμο γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση... :-(

Δημοσ.

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και το παιδί που μένει δίπλα σε εμένα που έχει 24αρα conn-x έχει το ίδιο πρόβλημα,οπότε είναι κάτι γενικό πιστεύω.Θα πάρω και εγώ αυριο τηλέφωνο να δούμε τι έχει γίνει.(btw torrent files κατεβαίνουν με full ταχύτητα μόνο το browsing και το ftp σέρνονται)

Δημοσ.

@vasilisga

Θα βοηθούσε να γράψεις και τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου (πέρα απο την ταχύτητα που κλειδώνεις). Επίσης μήπως έχεις MH ασφαλές ασύρματο δίκτυο και σου κλέβουν Internet;

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στο 1242 πες το πρόβλημα σου και θα στο δηλώσουν ως βλάβη χαμηλής ταχύτητας το οποίο λέει διορθώνεται ψηφιακά μέσα σε 2-3 εργάσιμες.Εγώ πήρα σήμερα και περιμένω...

Δημοσ.

Ειχα με ΟΤΕ ακριβως το ιδιο προβλημα...μονο μετα τα μεσανυχτα δουλευε σωστα .

Δεν ξερω ποσο εχει φτιαξει ο οτε τωρα , πριν 3 χρονια περιπου ειχα δηλωσει ξανα και ξανα προβλημα ταχυτητας ( κατεβαζα λιγοτερο απο 1/10 της ονομαστικης ,με 4mbps κατεβαζα με 30 και 40κ.... απο μηνα Μαιο και το εφτιαξαν Νοεμβριο .Και αυτο μετα απο ατελειωτα mail.μερες μερες που μου την εδινα εστελνα 2 και 3 mail μηπως και με βαρεθουν και το φτιαξουν.Αυτα.

Δημοσ.

Παίδες έχω κ γώ το ίδιο πρόβλημα εδώ κ μία βδομάδα κ μένω στον άι Γιάννη καθώς κ κάτι φίλοι μ εδω δίπλα.

Όλοι μέρα πιάνουμε 0,5- ενώ τα βράδια είναι κανονικά...έχω κάνει δήλωση βλάβης εδώ κ δύο μέρες αλλά τπτ....

btw ένας φίλος μ το είχε αυτό το πρόβλημα ένα μηνα απο αρχές αυγουστου κ μένει κέντρο κ τωρα π έκανε τα χαρτια για να πάρει cyta του το φτιάξανε....:mad:

Οπότε μάλλον κάνουν αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

λετε να ειναι γενικο το φαινομενο?

πριν μια εβδομαδα δεν ειχα κανενα προβλημα...

@isay

αυτα ειναι τα στοιχεια τα οποια νομιζω ειναι αρκετα καλα, περα απο την αδικαιολογητα χαμηλη ταχυτητα που κλειδωνω...

Item | Downstream | Upstream | Unit

SNR Margin | 9 | 9 | dB

Line Attenuation | 16 | 7 | dB

Data Rate | 13961 | 938 | kbps

το εχω κλειδωμενο το router και δεν μου κλεβει κανεις... :-)

---------- Προσθήκη στις 04:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:12 ----------

edit

τους εχω παρει 15 φορες τηλεφωνο και ολο λενε θα δηλωσουν βλαβη για ψηφιακο ελεγχο κτλ και οτι θα ξαναεπικοινωνησουν μαζι μου...

ε λοιπον με πηραν σημερα στις 9 η ωρα το πρωι τηλεφωνο και κοιμομουν... :-(

τους ξαναπηρα και μου λενε θα ξαναεπικοινωνησουν μαζι μου, αυτη τη φορα θα παρω το τηλεφωνο παραμασχαλα... :lol: :lol:

Δημοσ.

@vasilisga

Και εσύ Αϊ Γιάννη μένεις μήπως το πρόβλημα είναι της περιοχής...

Εμένα πάντως μέχρι πριν καμια ώρα δούλευε κανόνικα τώρα ξαναέπεσε.

Δημοσ.

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο κ μ είπαν οτι το πρόβλημα δεν είναι δικό τους αλλά από την δίοδο μιας κ έχω φοιτητικό..κ να πάρω τηλέφωνο αυτούς....Ξέρει κανείς το τηλέφωνο?

Δημοσ.

Παιδια και γω (Μεσσαμπελιες) εχω το ιδιο ακριβως προβλημα , οπως κι αλλο ενα κοπελι απο την περιοχη..επισης αλλα 2 φιλαρακια απο Μασταμπα τα ιδια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...