jose Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ψάχνω να βάλω ενα tv tuner στο pc μου... λέω να βάλω PCI κάρτα αλλα θέλω να βλεπω και τα ψηφιακά κανάλια k τα αναλογικά! πια οικονομική κάρτα μπορώ να βάλω? μπορειτε να μου προτείνεται? ακομα και usb... ισως ειναι καλητερα? thanks
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Eσωτερικη η εξωτερικη το ιδιο πραγμα θα βλεπεις απλα εσωτερικη δεν θα σε ενοχλει οπως το usb που θα εξεχει και μπορει οπως περασεις να το σπασεις (μου εχει τυχει). http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/AverMedia-Avertv-Super-007-Hybrid-Fm-Pci-61M135HBF0AP.htm αυτη ειναι υβριδικη παιζει και αναλογικα και ψηφιακα απο ολα οχι μονο της ερτ
xolloth Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 εχω ενα της avermedia usb που υποστηριζει digea και windows 7 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,ουτε διακοπες στην εικονα,κανενα προβλημα. αυτο ειναι
blaki Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 καλημέρα! εγώ ψάχνω ένα usb tuner ώστε να πιάνει αναλογικά και ψηφιακά(mp2-mp4) υπάρχει κάτι αξιόπιστο!? ευχάριστω!
xolloth Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 παρε αυτο που αναφερω παραπανω,για μενα οτι καλυτερο.
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μερικες φορες αναρωτιεμαι για ποιο λογο απανταμε καν... ο OP απλα εγραψε μια ερωτηση και ουτε καν απαντησε ουτε τιποτα τι να πω οτι ναναι.. @ blaki και οι δυο που αναφερουμε πιο πανω ειναι το ιδιο πραγμα πολυ καλες απλα η μια ειναι εσωτερικη και η αλλη εξωτερικη διαλεγεις οτι σε βολευει.
blaki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 παρε αυτο που αναφερω παραπανω,για μενα οτι καλυτερο. (ενδιαφέρομαι μονο για usb). ok θα το έχω στα υπόψιν μου! thanks!
blaki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 το ειδα οτι ειναι usb ! γενικα το ξαναειπα! thanks!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.