LuNaTiC Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Σκέφτομαι να δώσω το δικό μου pc (Antec 1200 / M3A79-T Deluxe mobo / Phenom II x4 940 / 8Gb Ram Kingston DDR2 / True 120 Black Cooling / Corsair 750w psu / 2xBlack Caviar 640 ...ΙΣΩΣ και την 4870χ2 ) Αυτό τον καιρό έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ?? Budget δεν μπορω να υπολογίσω τι λεφτά θα πιάσω απο το pc μου αλλα περίπου φαντάζομαι θα μπορώ να δώσω ενα 1200άρι ... Για να βοηθησω λιγο την κατάσταση προτιμώ το pc να είναι AMD cpu / ATI gpu /Να έχει SSD για λειτουργικο + καποιο δισκο για προγραμματα κτλ ... και κάποιο κουτάκι που να είναι ικανό για εφαρμογή custom watercooling....(Αν νομίζετε οτι το ANTEC 1200 είναι ικανό δεν έχω πρόβλημα να το κρατήσω ... προσωπικά νομίζω οτι μου κάνει) Αν πάλι νομίζετε οτι μπορεί να βγεί κάτι καλό και σε INTEL setup...το ακουω! Thanx
Bloodrage Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα πισι εχεις ! Αναβαθμιση για ποιο λογο?! Ειδικα τωρα που ακουγονται διαφορα για νεες καρτες/πλατφορμες/ssd τους επομενους μηνες , η γνωμη μου ειναι να περιμενεις. Αν απο την αλλη εισαι σαν εμενα (ανυπομονος) χτυπα cpu/mobo/ddr3 .
LuNaTiC Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Λέω για κάτι 6core ... και συνεπάγεται να πάρω και ενα καλό νέο mobo... αν τα κάνω αυτά δεν είναι λογικό να πάω και σε DDR3 για καλυτερα?.... Ετσι το σκεφτηκα... καρτα γραφικών ειμαι υπερευχαριστιμενος και ας μην ειναι ΔΧ11 ... και σχετικα με το τροφοδοτικο θα ηθελα κατι μεγαλυτερο...με την καρτα που εχω και 140W cpu καπως αισθανομαι αβολα... Αλλος ενας λογος που θελω να δωσω τον 940 μου φαινεται αρκετα ζεστος...
vasilisga Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 το να δωσεις τον 940 και να πας σε εξαπυρινο δεν νομιζω οτι θα σε ωφελησει στο αμεσο μελλον... για να φτιαξεις pc και να καταλαβεις διαφορες απο αυτο που εχεις πρεπει να σκασεις πανω απο 1000αρικο πιστευω ετσι οπως εισαι, εισαι παρα πολυ καλα... σε κανενα χρον που θα εχουν βγει και οι νεεοι επεξεργαστες απο amd intel και ισως και η νεα σειρα της nvidia το ξανασκεφτεσαι αποψη μου παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.