poihths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 η διαγνωση μου λεει καμμενη mobo του αλλαξα μνημες , καρτα γραφικων και συνεχίζει τα ιδια το προβλημα ειναι οτι το pc έχει agp θύρα οπότε ... αν ειναι καμενη h mobo παει ολο το πισι για πεταμα καμια συμβουλή; πριν το πεταμα;
nikos903 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Έλεγξε πρώτα το τροφοδοτικό άμα είναι οκ. Μετά βγάλε τον επεξεργαστή-μνήμες-έξτρα κάρτες και ξανά βάλε τα έτσι ώστε να είσαι σίγουρος οτι είναι Οκ (άμα δεν έχεις πάστα για τον επεξεργαστή ασε τον έτσι όπως είναι). Μετά με μόνο τον επεξεργαστή,μια μνήμη(δοκίμασε σε διάφορες θέσεις) και την κάρτα γραφικών απάνω δοκίμασε πάλι (χωρίς δίσκους και flopy-cdrom-front pannel απάνω). Άμα συνεχίζει τα ίδια δοκίμασε και ένα Clear CMOS μπας και σκάλωσε το bios. Μετά βλέπουμε.... Good luck....
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 η διαγνωση μου λεει καμμενη mobo του αλλαξα μνημες , καρτα γραφικων και συνεχίζει τα ιδια το προβλημα ειναι οτι το pc έχει agp θύρα οπότε ... αν ειναι καμενη h mobo παει ολο το πισι για πεταμα καμια συμβουλή; πριν το πεταμα; Μπορείς να βρεις motherboard με agp στο φόρουμ δύσκολα μεν αλλά μπορείς, ακόμα και να μην βρεις όμως Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]
z@xos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 η διαγνωση μου λεει καμμενη mobo του αλλαξα μνημες , καρτα γραφικων και συνεχίζει τα ιδια το προβλημα ειναι οτι το pc έχει agp θύρα οπότε ... αν ειναι καμενη h mobo παει ολο το πισι για πεταμα καμια συμβουλή; πριν το πεταμα; Γιατι ενα pc με agp θυρα στο mobo αν καει το mobo παει να πει οτι πρεπει να πεταχτει ολοκληρο? Eαν ειχε pci-e ποια θα ηταν η διαφορα? Aποκλειεται εαν εχει καει η μητρικη να ολα τα υπολοιπα να δουλευουν σωστα? Eγω στην θεση σου θα ετρωγα μερικες ωριτσες ψαξιματος. Κριμα ειναι να το πεταξεις... Αλλα αν θες να το πεταξεις ντε και καλα πες μου σε ποιον καδο θα το ριξεις να παω να το παρω ‘ ρακοσυλλέκτης‘
skim045 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Σχεδόν σίγουρο οτι φταίει το τροφοδοτικό γιατί ενός φίλου που του έκανε τα ίδια τα είχε παίξει το τροφοδοτικό. Όχι οτι είναι απίθανο να είναι η μητρική.
melenegiorgo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβώς ίδια περιπτωση και με εμένα πριν λίγο καιρό σιγουρα τροφοδοτικό.
filip123go Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβώς ίδια περίπτωση και το δικό μου pc..! Κατά 80% είναι τροφοδοτικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.