Προς το περιεχόμενο

την γνωμη σας για αυτες τις μητρικες

sniper man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα,ψαχνω για μια φθηνη μητρικη στην οποια θα "κουμπωσω" εναν athlon ii x3 440

mhz,τα χρηματα που μπορς να διαθεσω ειναι μεχρι 80 ευρω και ειμαι αναμεσα σε αυτες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522776

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528493

μπορς να αγορασω μονο απο e-shop(ειμαι απο επαρχια)και αυτην την στιγμη στα χρηματα που διαθετω εχει μονο αυτες,ποια η γνωμη σας?

ευχαριστω

Δημοσ.

Καλές μητρικές αλλά με σχετικά παλιό chip. Αν μπορείς κάνε την υπέρβαση για αυτήν επίσης κοίτα και αυτήν με τα μεταφορικά πάει στα 88€ περίπου αλλά είναι διαμάντι κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Πλέον έχουν βγει καινούρια chipset που δίνουν δυνατότητες όπως σύνδεση USB 3.0 και SATA 6Gb/s (SATA 3). Αν δε σε ενδιαφέρουν αυτά τότε επιλέγεις μια από τις δύο, αναλόγως ποιος κατασκευαστής σου αρέσει. Πρότασή μου είναι να πάρεις μια με καινούριο chipset όπως η πρώτη που σου έδειξε ο φίλος, μια εναλλακτική είναι αυτή

Σημείωση:

Καλές μητρικές αλλά με σχετικά παλιό chip. Αν μπορείς κάνε την υπέρβαση για αυτήν επίσης κοίτα και αυτήν με τα μεταφορικά πάει στα 88€ περίπου αλλά είναι διαμάντι κατά τη γνώμη μου.

Η κάρτα της MSI είναι με το 770+SB710 οπότε δεν έχει διαφορά από τις 2 που πρότεινε ο φίλος.

Δημοσ.

Φυσικά και δεν την πρότεινα σαν νέα τεχνολογία, απλά δεν ανάφερα τον λόγο για τον οποίο την πρότεινα:

Γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη μητρική (MSI) είναι διαμάντι στο να ξεκλειδώνει πυρήνες, και επειδή οι περισσότεροι που αγοράζουν 3-cores επεξεργαστές τον αγοράζουν και με την προοπτική να τον ξεκλειδώσουν είπα την γνώμη μου. Λογικά θα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και με τις ASUS αλλά δε το γνωρίζω σίγουρα.

Τέλος, και από δική μου εμπειρία αλλά και από γνωστούς, οι ASUS μητρικές είναι καλές μεν αλλά πολύ ζεστές δε. Και για μένα αυτό είναι αρνητικό αν έχω εναλλακτική στα ίδια λεφτά περίπου.

Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ με αποτρεψατε απο μια κακη αγορα,θα κοιταξω αν μπορω να βρω την msi αλλιως θα στραφω στις αλλες 2 επιλογες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...