fktr26 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους . Θα ηθελα καποια βοηθεια πανω στο power point . Εχω κανει μια παρουσιαση με φωτογραφιες , οι οποιες επειτα απο καποιο προβλημα στο pc διαγραφηκαν . θα ηθελα να τις επαναφερω μεσα απο την παρουσιαση . Μπορω ; Γινεται ; Και αν πως ; Σας ευχαριστω εκ των προτερων .
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ανοίγεις την παρουσίαση με το powerpoint σε προβολή επεξεργασίας. Κάνεις δεξί κλικ στην κάθε εικόνα και επιλέγεις αποθήκευση.
fktr26 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε δεν γινεται ετσι . Το αρχειο στο cd εχει καταληξη .ppt και μου βγαζει μηνυμα λαθους . Ακομα ανοιγει αυτοματα . Αν θυμαμαι καλα το εχω δημιουργησει απο windows movie market . Δεν ειμαι σιγουρος . Παντως σ΄ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου .
Tompgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε δεν γινεται ετσι . Το αρχειο στο cd εχει καταληξη .ppt και μου βγαζει μηνυμα λαθους . Ακομα ανοιγει αυτοματα . Αν θυμαμαι καλα το εχω δημιουργησει απο windows movie market . Δεν ειμαι σιγουρος . Παντως σ΄ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου . Αν ειναι απ το windows movie maker τοτε ανοιγεις το τελευταιο και πατας απο κει αποθηκευση οχι απο το power point . απλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.