Προς το περιεχόμενο

Βιβλίο για αρχάριο σε Mac;

vagelis3k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα...

Χθες μου ηρθε δωρακι ενα επιτραπεζιο MAC ...

Πανω απο 10 χρονια με τα Windows...Ανοιγω το κουτι και βλεπω οθονη αλλα εψαχνα να βρω το κουτι :P :P :P (Ασχετος ειπαμε...Μην βαρατε ορεεε :-) )

Οποτε θελω την βοηθεια σας... Υπαρχει κανενα βιβλιο για να αρχισω να μαθαινω να το χειριζομαι γιατι τωρα μου φαινετε σαν αυτον που ειδε πρωτη φορα την τηλεοραση :-D :-D

Ευχατιστω εκ των προτερων :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου συνιστώ απλά ΠΟΛΥ υπομονή.. Θα δεις οτι θα καταρριφθεί ο μύθος ότι τα Mac είναι ο μοναδικός θεός και ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και ότι όλα είναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πιο όμορφα και άλλα διάφορα παραμύθια.

Απλά έχουν τα (πολλά) καλά τους και κάποιες παραξενιές που θα αναγκαστείς να μάθεις.

Προσπάθησε να ξεχάσεις όλες τις συνήθειες των windows και ίσως σε μερικές βδομάδες να τα καταφέρεις.. α, και προσπάθησε να μην ξενερώσεις με το ότι με ΕΝΤΕR κάνεις RENAME (WTF??) σε αρχεία και φάκελους και δεν τα ανοίγεις.. :D

Σου συνιστώ απλά ΠΟΛΥ υπομονή.. Θα δεις οτι θα καταρριφθεί ο μύθος ότι τα Mac είναι ο μοναδικός θεός και ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και ότι όλα είναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πιο όμορφα και άλλα διάφορα παραμύθια.

Απλά έχουν τα (πολλά) καλά τους και κάποιες παραξενιές που θα αναγκαστείς να μάθεις.

Δεν υπάρχει άλλο Θεός μόνο στα Mac πιστεύουμε, όλοι οι άλλοι στην πυρά!

Καλημερα...

Χθες μου ηρθε δωρακι ενα επιτραπεζιο MAC ...

Πανω απο 10 χρονια με τα Windows...Ανοιγω το κουτι και βλεπω οθονη αλλα εψαχνα να βρω το κουτι :P :P :P (Ασχετος ειπαμε...Μην βαρατε ορεεε :-) )

Οποτε θελω την βοηθεια σας... Υπαρχει κανενα βιβλιο για να αρχισω να μαθαινω να το χειριζομαι γιατι τωρα μου φαινετε σαν αυτον που ειδε πρωτη φορα την τηλεοραση :-D :-D

Ευχατιστω εκ των προτερων :-)

Δωρο ενα Mac?????????

Τι κλασσικο δωρο!!! Με τι ανθρωπους κανεις παρεα που σου δινουν δωρο mac????????????????????????????? :shock::shock::shock::shock::shock:

Καλορίζικο!!!

Πλακα πλακα έτσι και πας σε άλλα φορουμ που είναι μόνο για mac κάπως έτσι λειτουργούν οι περισσότεροι! :)

Βέβαια αν τους πιάσεις κουβέντα θα δεις ότι η τελευταία τους εμπειρία με Windows ήταν απο εποχές 2000, άντε στην καλύτερη ΧΡ... :)

Πολλοί λοιπόν που δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το άθλημα (κλασσική μάνα μου πχ) νομίζουν από αυτά που ακούνε ότι τα mac όχι μόνο κάνουν και καφέ, αλλά τον φτιάχνουν και ντεκαφεινέ άμα λάχει!!! :P

Oσο για τα σεμινάρια που ανέφερε κάποιος ποιο πανω, σε μισή ώρα δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να καταλάβει κανείς το οτιδήποτε περισσότερο από μια έρευνα στο Youtube.. Κατ'α την άποψη μου, τσάμπα η ταλαιπωρία να ανέβεις κολωνάκι, εκτός αν έτσι κ αλλιώς ήθελες να περάσεις μια βόλτα...

Εμένα πχ το iMovie θα με ενδιέφερε να το δω, αλλά σε 30 λεπτά ίσα που θα προλάβουν να μου δείξουν πώς να κάνω εισαγωγή αρχείου.. κάτι που μόνος μου στο σπίτι μου με μια καφεδιά στο πλάι θα μάθαινα σε 5 λεπτά, και θα είχα και το aircondition να με δροσίζει!!! :PPP

Πλακα πλακα έτσι και πας σε άλλα φορουμ που είναι μόνο για mac κάπως έτσι λειτουργούν οι περισσότεροι! :)

Βέβαια αν τους πιάσεις κουβέντα θα δεις ότι η τελευταία τους εμπειρία με Windows ήταν απο εποχές 2000, άντε στην καλύτερη ΧΡ... :)

Πολλοί λοιπόν που δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το άθλημα (κλασσική μάνα μου πχ) νομίζουν από αυτά που ακούνε ότι τα mac όχι μόνο κάνουν και καφέ, αλλά τον φτιάχνουν και ντεκαφεινέ άμα λάχει!!! :P

Oσο για τα σεμινάρια που ανέφερε κάποιος ποιο πανω, σε μισή ώρα δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να καταλάβει κανείς το οτιδήποτε περισσότερο από μια έρευνα στο Youtube.. Κατ'α την άποψη μου, τσάμπα η ταλαιπωρία να ανέβεις κολωνάκι, εκτός αν έτσι κ αλλιώς ήθελες να περάσεις μια βόλτα...

Εμένα πχ το iMovie θα με ενδιέφερε να το δω, αλλά σε 30 λεπτά ίσα που θα προλάβουν να μου δείξουν πώς να κάνω εισαγωγή αρχείου.. κάτι που μόνος μου στο σπίτι μου με μια καφεδιά στο πλάι θα μάθαινα σε 5 λεπτά, και θα είχα και το aircondition να με δροσίζει!!! :PPP

Εγώ πάντως έχω "επαφές" και με Windows XP και με Windows 7 και με το αγαπημένο μου πλέον Mac OS X αυτό το διάστημα...!!!

"Σεξ" (με βρισίδια κλπ--> συχτίρια (γενικώς), "άιντε τελείωνε", "φτούσου μωρή, πάλι κόλλησες", "καλά θα σου κάνω restart να στανιάρεις", τρωω πασατέμπο και κοιτάω το ταβάνι μέχρι να "μπω-βγω" στα Windows, μέχρι να εκτελεστούν οι εφαρμογές, και φοβάμαι "μην με αφήσει στα κρύα του λουτρού" κάποια στιγμή και χρειαστεί format πάλι και τέτοια) με τα Windows........,

...και "έρωτα" με το Mac OS X/ Mac Pro μου, όπου γυρνάω σπίτι και υπάρχει η ζεστασιά και η θαλπωρή του Mac Pro, όπου παίζει απαλή μουσικούλα και απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί του...!!! Ξέρει να με περιποιείται το άτιμο... χιχιχι

Με το που το ανοίγω...είναι "έτοιμο" με περιμένει με ζεστές αγκάλες....κάνει ο,τι του πω χωρίς να φέρνει αντίσταση και δυσκολίες...είναι πιστό (no crash-es)...δεν με χαλάει, δεν μου σπάει τα νεύρα...και δουλεύει για μένα όταν το χρειάζομαι...πιστό, μου κάνει όλα τα χατίρια χωρίς να με κρεμάει...!!!! Α, και όταν λείπω, συγυρίζει κιόλας και με περιμένει υπομονετικά να ....ξανα-παίξω μαζί του...!!!

ps.: δεν μπορείτε να πείτε, έφτιαξα φοβερή παρομοίωση ο άτιμος έτσιιιι? χιιχιιχ

Είμαι σίγουρος οτι οι Mac Users καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ...!!!! ;-)

Πέρα από την πλάκα μετά από 2 χρόνια με mac στην κατοχή μου χρησιμοποιώ το pc μόνο για εξειδικευμένες δουλειές ή παιχνίδια... Τα καθημερινά απλά βασικά πράματα (μουσική, ταινίες, internet,..) τα κάνω όλα στο mac γιατί απλά είναι ασύγκριτο με τα win...

Το αστείο είναι ότι το πρώτο 6μηνο που είχα το macbook το δούλευα με windows :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...