Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία σύνδεσης με NETGEAR DGN2200

M.o.M.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα χτες να φτιάξω ένα παλιό PC που είχα, να το ψιλοαναβαθμίσω και να το βάλω στην κρεβατοκάμαρα συνδέοντας το με το PC του σαλονιού με το NETGEAR DGN2200 που πήρα χτες. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να δουλέψει. Το συνδέω στο PC του σαλονιού και δε μου μπαίνει στο ίντερνετ. Ενώ με την μούφα του ΟΤΕ το BAUDTEC συνδέομαι κανονικά, όταν βάζω το ρεύμα το Ethernet και την γραμμή του τηλεφώνου στο NETGEAR DGN2200 δε μου συνδέεται και αναβοσβήνει το του WIFI ενώ υποτίθεται ότι θα πρέπει να μείνει σταθερό μετά από ένα λεπτό το πολύ.

Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να πάρω τηλ στον ΟΤΕ να κάνει τίποτα από εκεί, ή εγώ έχω κάνει βλακεία;

Είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι με WIFI και δεν έχω ιδέα τι κάνω :o:whistle:

Thanks εκ των προτέρων για όποια βοήθεια!!

Δημοσ.

Αν δεν το εχεις κανει πρεπει να βαλεις κωδικο και username στο καινουριο σου μοντεμ μεσω ενος cd που ειχε μαζι η μεσω του web interface του μοντεμ.

Απο κει και περα αν θελεις να το συνδεσεις ασυρματα πρεπει ο υπολογιστης να εχει ασυρματη καρτα δικτυου αλλιως μπορεις να συνδεσεις και τα 2 pc με 2 καλωδια ethernet

Δημοσ.

Τα κατάφερα και συνδέθηκα τελικά, είχα συνδέσει και το άλλο μου PC ασύρματα αλλα μετά που ανοιξα port στο ρουτερ, σταματησε να μπαινει στο ιντερνετ το αλλο που το έχω ασύρματα....

Δημοσ.

to na ανοιξεις Port δεν επηρεαζει το να μπει ασυρματα το αλλο pc.σβησε το δικτυο το ασυρματο και ξαναδοκιμασε.επισης κλειδωσε το ασυρματο με wpa/wpa2.kai Καλο ειναι να δεις και για κανα firmware update για αυτο το ρουτερ.

Δημοσ.

Εντάξει, τελικά τα κατάφερα, κάπως έτσι όπως τα λες..

Το είχα ήδη κλειδωμενο με WPA2 και firmware καινουριο δεν εχει βγει, ψάχνει το ρουτερ μονο του οποτε μπαινω στο μενου του.

Τωρα το μονο που μενει ειναι να βρω καναν επεξεργαστη σχετικα της προκοπης που να υποστηριζει το αρχαιο P5B motherboard της asus που εχω ώστε να παιζει και καμμια 1080ρ ταινία, να υπαρχει και σε κανα πλαισιο/e-shop και είμαι κομπλέ!!

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παίδες!

Δημοσ.
Αποφάσισα χτες να φτιάξω ένα παλιό PC που είχα, να το ψιλοαναβαθμίσω και να το βάλω στην κρεβατοκάμαρα συνδέοντας το με το PC του σαλονιού με το NETGEAR DGN2200 που πήρα χτες. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να δουλέψει. Το συνδέω στο PC του σαλονιού και δε μου μπαίνει στο ίντερνετ. Ενώ με την μούφα του ΟΤΕ το BAUDTEC συνδέομαι κανονικά, όταν βάζω το ρεύμα το Ethernet και την γραμμή του τηλεφώνου στο NETGEAR DGN2200 δε μου συνδέεται και αναβοσβήνει το του WIFI ενώ υποτίθεται ότι θα πρέπει να μείνει σταθερό μετά από ένα λεπτό το πολύ.

Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να πάρω τηλ στον ΟΤΕ να κάνει τίποτα από εκεί, ή εγώ έχω κάνει βλακεία;

Είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι με WIFI και δεν έχω ιδέα τι κάνω :o:whistle:

Thanks εκ των προτέρων για όποια βοήθεια!!

Καλησπερα φιλε μου,.....

Μια απορια................πως κανεις port forward στο DGN2200??

Εμενα δεν μου ανοιγει καμια εκτος της 80...

Δημοσ.
Καλησπερα φιλε μου,.....

Μια απορια................πως κανεις port forward στο DGN2200??

Εμενα δεν μου ανοιγει καμια εκτος της 80...

http://www.portforward.com

εκτος αν εχεις οτενετ που πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια διοτι σου κοβει ports.

Δημοσ.
http://www.portforward.com'>http://www.portforward.com

εκτος αν εχεις οτενετ που πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια διοτι σου κοβει ports.

Καλησπερα...

1. Στο http://www.portforward.com δεν εχει το μοντελο μου....

2. θελω να ανοιξω πορτα για να εχω απομακρυσμενη διαχειρηση μιας συσκευης 'κατεβαστηρι'... αρα???

Δημοσ.

δες απο παραπλησιο μοντελο.συνηθως στο Port forward δινεις καρφωτα Ip στο pc που θες μετα κανεις στον ρουτερ port forward πχ την θυρα 3389 στην θυρα 3389 και στην ip 192.168.1.4 πχ που θα εχεις δωσει καρφωτα στην καρτα δικτυου στο pc.αν εχεις οτενετ η connex πρεπει να κανειςκατι ακομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...