Προς το περιεχόμενο

το pc ζητησε να επανενεργοποιησω τα windows!!

Xristaras12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω την κοινοτητα.Τωρα μολις,ανοιγοντας το σταθερο μου υπολογιστη,εκανα log in στον λογαριασμο μου και αμεσως μου πεταει μηνυμα οτι εχουν γινει πολλες αλλαγες στο συστημα μου και πρεπει να ενεργοποιηθουν τα windows εντος 3 ημερων.Εκανα ηλεκτρονικα παλι την ενεργοποιηση και ολα οκ(win XP)

Το θεμα ειναι οτι στο pc δεν εχει προστεθει-αφαιρεθει τιποτα και ποτε:fear:

Τι μπορει να παιχτηκε εχεις κανεις καμια ιδεα;;;

Δημοσ.

Ένα ακόμα από τα πολλά έξοχα προγραμματισμένα στοιχεία τον windows,μην σε πτοεί.Αν κάνεις ένα ψακτηκό στο google θα καταλάβεις πόσα άτομα έχουν προβλήματα με αυτό.

Δημοσ.

Μου το εκανε και εμενα μια φορα στο παλιο pc. Αν θυμαμαι καλα μου ειχε εμφανισει καποιο προβληματακι πριν μου ζητησει επανενεργοποιηση..

Δημοσ.
Γκουχ-Γκουχ,

έπαθα το ίδιο όταν εγκατέστησα το office 2007 από τον "θείο" στο pc μου.... :rolleyes:

μπα...εχω τα 2007 εδω και ενα χρονο σε 3 διαφορετικα μηχανηματα με Win XP,Vista και 7

Η αληθεια ειναι οτι πριν 4 μερες εφαγα BSOD λογω βλαμμενου driver.Τωρα να παιζει ρολο αυτο;;;

Δημοσ.

Και εμενα (αν θυμαμαι καλα) BSOD μου ειχε βγαλει αλλα δεν ξερω ακριβες λογο (ΧΡ.. τι να πεις..).. Τωρα σου δουλευει κανονικα ή εχεις προβλημα? Εμενα ειναι ολα ενταξει, δεν μου ξαναζητησε κατι παρομοιο.

Δημοσ.

ναι μια χαρα ειναι δεν εχει ζητησει τιποτα.Αλλα και να ζητησει ο κωδικος υπαρχει(ΧΡ αυθεντικα)Αν ξανακανει τιποτα κουλο και κλπ,το παω στο πλαισιο και κανω τον κινεζο χεχε

Δημοσ.

Και εμενα με αυθεντικο serial κλπ μου το εκανε.. Ειδες τι καλη που ειναι η πειρατεια τελικα..? Δεν εχουμε τετοια θεματα εκει.. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...