mixalis8 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν.... θέλω βοήθεια στην σωστή σύνταξη του preg_match_all Παράδειγμα... $text = <h1 class="node">Text 1</h1> | <h1 class="node">Deutero</h1> πως μπορώ με regular expressions να πάρω τα bold?? εγώ δίνω: preg_match_all('/<h1 class="node">(.*)<\/h1>/', $text, $match, PREG_SET_ORDER); αλλά αντί να μου δώσει σε array τις τιμές μου δίνει: Text 1</h1> | <h1 class="node">Deutero δηλαδή ενώ βρίσκει την αρχή του.... το τέλος του δεν είναι η πρώτη πιθανή συνάντηση... αλλά η τευταία συνάντηση του </h1>
macabre_sunsets Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε το ακόλουθο: >(?<=<h1 class="node">)(.*?)(?=<\/h1>)
mixalis8 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 preg_match_all('/<h1 class="node">(.*?)<\/h1>/', $text, $match, PREG_PATTERN_ORDER); το βρήκα τελικά. αντί για PREG_SET_ORDER έβαλα PREG_PATTERN_ORDER ---------- Προσθήκη στις 16:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:08 ---------- απλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί πρέπει να μπεί εκεί το ερωτηματικό.... .*? τι σημαίνει αυτό??
TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 preg_match_all('/<h1 class="node">(.*?)<\/h1>/', $text, $match, PREG_PATTERN_ORDER); το βρήκα τελικά. αντί για PREG_SET_ORDER έβαλα PREG_PATTERN_ORDER ---------- Προσθήκη στις 16:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:08 ---------- απλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί πρέπει να μπεί εκεί το ερωτηματικό.... .*? τι σημαίνει αυτό?? UNIX Wildcards
macabre_sunsets Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Με το ερωτηματικό σταματάει στο πρώτο match και όχι στο τελευταίο.
mixalis8 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Με το ερωτηματικό σταματάει στο πρώτο match και όχι στο τελευταίο. τώρα εξηγούνται ολα......... ευχαριστώ πάρα πολύ
Seldimi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Παρε και ένα ωραίο εργαλείο αν δεν έχεις κανένα http://www.gskinner.com/RegExr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.