akpe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ο ηλίθιος είχα ξεχάσει την πλαφονιέρα ανοιχτή όλο το βράδυ. Μπαίνοντας σήμερα στο αμάξι προσπαθώντας να βάλω μπροστά, έριχνε ένα πάφ-πάφ-πάφ-πάφ-πάφ χωρίς να πάρει η μηχανή, ενώ τα φώτα δούλευαν μεν αλλά ήταν εμφανώς πιο αδύναμα... Τώρα τι; Να το σπρώξω δεν παίζει, είναι σε υπόγειο γκαράζ. Όντας άσχετος με το θέμα θα ζητήσω βοήθεια από έναν γείτονα μηχανικό μήπως καταφέρω και το βάλω μπρός με καλώδια. Τίποτα άλλο που πρέπει να κάνω/μην κάνω/προσέξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 χαχα και εγω σημερα μια απο τα ιδια!Το εχει η ημερα φαινεται... Βρες καποιο αλλο αμαξι με καλωδια και βαλτο μπρος.... η καποιος φιλος σου που εχει φορτιστή μπαταρίας να την φορτίσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Άσε μην το ψάχνεις για τη μέρα. Πρώτων χαλάει η γκαραζόπορτα και αφού κατάφερα μετά από καμια ώρα να την ανεβάσω (σηκώνοντάς την με το χέρι, γκαραζόπορτα - πλάτη σημειώστε άσσο), πεθαίνει η μπαταρία... και με ακούει όλος ο Άλιμος. Εγώ απορώ πως γίνεται με ένα τόσο δα φωτάκι όπως της πλαφονιέρας να τα φτύνει η μπαταρία σε λίγο λιγότερο από 12 ώρες. Ντάμν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω ξεχασα μια μαλακια φωτάκι και πηρε μπρος άνετα και οταν πηγα στον προορισμό μου μετα απο κανα μισάωρο παω να βαλω μπρος και βλεπω να τρεμοπαίζουν μέσα όλα τα ηλεκτρικά! Ευτυχως ηταν κοντά δυο οικοδόμοι και με βοηθησαν να το (ζμ)προξουμε και να παρει μπρος... Λενε οτι δεν κανει να βαζεις καταλυτικό αυτοκινητο με σπρωξιμο μπρος ,αλλα εχω ακουσει πως ζημια μπορει να γινει με προυποθέσεις ή οτι ειναι μύθος..,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μωρε και φωτακι απο ντουλαπακι συνοδηγου τη ξεκανει. Μια εργαζομενη στο τοπικο σουπερμαρκετ (που παρκαρει παντα ακριβως μπροστα στη πορτα εδω ), μια μερα ειχε ξεχασει τα αλαρμ ανοιχτα στο ολοκαινουριο τοτε Volvo της. Μεχρι να τελειωσει η 8ωρη βαρδια της, ειχε ξεμεινει Ηρθε, ισα που αναβαν τα αλαρμ. Ειδε οτι δεν επαιρνε μπρος, και μετα βγηκε και το κοιταζε γυρω γυρω απορωντας Η λυση ειναι αυτη που προταθηκε. Απλα μη το κανεις αλλη φορα στη μπαταρια γιατι μειωνεις το χρονο ζωης της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα πάντως με το που έφτασα στο αμάξι τα φώτα άναβαν κανονικά, ενώ και ο συναγερμός δούλευε. Μάλλον η μαλακία έγινε επειδή πρίν αποπειραθώ να βάλω μπρός είχα αναμμένα τα φώτα για κανένα μισάωρο για να βλέπω προς την την γκαραζόπορτα. Για κανα 5λεπτο είχα αναμένη μάλιστα και τη μεγάλη σκάλα γιατί δεν έβλεπα. FML... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως αν γυρναει η μιζα, εστω και αδυναμα, μπορει να μη φταιει η μπαταρια ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariadgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 πάντως νομίζω ότι καταλυτικά αυτοκίνητα δεν πρέπει να τα σπρώχνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ωπα GeorgeMan τι εννοείς; Η μίζα γυρνάει κανονικά, πάει να πάρει μπρός, αλλά ρίχνει κάποια ψιλοκλωτσήματα, σαν να προσπαθεί να βάλει μπρός αλλά να μην μπορεί. Με την ευκαιρία τράβηξα πρίν λίγο ένα vid για έναν γνωστό που του φάνηκε "περίεργη" η περιγραφή μου... μου κάνει εντύπωση πως όταν "προσπαθεί-αλλά-δεν" ανάβουν όλα τα check, σαν να προσπαθεί να τα ξεκινήσει όλα από την αρχή. Στο vid βέβαια π.χ. δεν άναψε του αερόσσακου αλλά στις πρώτες προσπάθειες ανάβανε όλα. Την γκαντεμιά μου μέσα έχω ξενερώσει άγρια γιατί θα το χρειαζόμουν για ταξίδι μεθαύριο $@%$@#%$@# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ε μα με το σκηνικο που περιγραφεις ειναι 99,9% σιγουρο οτι ειναι μπαταρια πρεπει να εισαι τρελος γκαντεμης για να συμβει κατι αλλο. Η πιο απλη λυση ειναι να το βαλεις μπροστα με καλωδια απο αλλο αυτοκινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει ένδειξη-led καλής λειτουργίας πάνω στην μπαταρία;Ανάλογα με το χρώμα υποδηλώνει και την κατάσταση που βρίσκεται.Το ίδιο "κλώτσημα" είχα και στο 20ημερών παρατημένο Polo της μάνας μου.Η μπαταρία είχα κλείσει αισίως 4 χρόνια ζωής,οπότε δέν το κυνήγησα το θέμα.Σούτ την Varta και στην θέση της μια Bosch S4.Σε 10' είχα ξεμπερδέψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Της τεντωσες το κορμι της μπαταρίας με αυτα που της εκανες... Βάζεις μπρός με ενίσχυση (αλλη μπαταρία έιτε ολόκληρο αυτοκίνητο ) και πάς σε ηλεκτρολόγο για φόρτιση ωστε να περιορίσεις την ζημια. Αν πας κανενα ταξίδι 4-5 ώρες τοτε δεν χρειάζεσαι ηλεκτρολόγο, θα φορτίσει μόνη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ωπα GeorgeMan τι εννοείς; Η μίζα γυρνάει κανονικά, πάει να πάρει μπρός, αλλά ρίχνει κάποια ψιλοκλωτσήματα, σαν να προσπαθεί να βάλει μπρός αλλά να μην μπορεί. Σε εμενα π.χ. απλα χαλασε η αντλια βενζινης. Αλλα επειδη και η μπαταρια ηταν στα τελευταια της (κλειστου τυπου - τζελ), μετα απο 2-3 αποτυχημενες προσπαθειες, απλα επεσε και ζοριζοταν, κι ετσι εγω νομιζα οτι εφταιγε αυτη. Την αντικατεστησα, αλλα οπως ηταν φυσικο και παλι γυρνουσε η μιζα αλλα το αμαξι δεεεν ελεγε να παρει μπρος. Συνεργειο και ολα καλα. Φυσικα δοκιμασε με δανεικη και καλωδια ή και αλλο αμαξι και καλωδια και πηγαινε αυτη που εχεις για φορτωμα. Δεν νομιζω να ειναι κατι χειροτερο, απλα ολα να τα περιμενεις. PS: Οταν προσπαθουσες να βαλεις μπρος, παντα ετσι εκανε; Αν το κανει εμφανως πιο εξασθενημενα απο πριν, τοτε ειναι μπαταρια. Αν ετσι ηταν και πριν, τοτε ειναι κατι αλλο. Απο το βιντεο παντως φαινεται οτι οντως πρεπει να εχει χασει ισχυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ye, ένας γείτονας μηχανικός έχει φορτιστή (sounds funny doesn't it?) και εδώ και ένα τετράωρο φορτίζει με την ένδειξη να έχει πάει από άδεια, στη μέση. Οπότε μάλλον αυτό ήταν... η νεκροψία θα δείξει edit: όλα οκ, φόρτισε τελείως, πήρε μπρός, σε λίγο θα κάνω και κάποια επιπλέον χιλιόμετρα καλού κακού. Για να δούμε πόσο θα ζήσει Θένξ παίδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Τιποτα μαν, απλα "κουραζεις" τη μπαταρια οταν την εξαντλεις τελειως. Αλλη φορα προσοχη για να μη κουραστει κι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.