Προς το περιεχόμενο

Gaming headset 100Ε

Noobidi4848

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμπιστευομαι περισσοτερο την SteelSeries σε θεμα ποιοτητας απο οτι την Razer αν και η δευτερη εχει μεγαλυτερη γκαμα προιοντων.

Απο εκει και περα αν αποφασισεις για SteelSeries μου το λες.

To siberia v2 μου φαίνεται τέλειο αλλά θέλω να πληρώσω με αντικαταβολή άρα μάλλον στο carharias από pc1 θα πάω.

Δημοσ.

Αθήνα μένω αλλά και η τιμή τους μου φαίνεται κάπως υψηλή.Ήθελα να ρωτήσω,αυτά http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?cPath=66_220&products_id=30344 τα έχει δοκιμάσει κανένας γιατί βλέπω καλά reviews και είναι και 5.1 που είναι feature που θα θελα να έχει το headset που θα πάρω.

nik.k,αν μπορείς να μου τα στείλεις με αντικαταβολή είμαι οκ αλλά δε μπορώ συνάντηση.

Δημοσ.

Φιλε μου εφοσον μου στελνουν πακετα με πραγματα μπορω να ζητησω ενα ακομα κομματι για σενα ωστε να γλυτωσεις μεταφορικα αλλα με αντικαταβολη πως ???? Να ερθει σε μενα και μετα να στο στειλω παλι εντος Αθηνων με αντικαταβολη ????

Απλα το βρισκω καπως απιθανο, ασε που αν γινει ετσι πια μεταφορικα να γλυτωσεις ?

Δημοσ.
Φιλε μου εφοσον μου στελνουν πακετα με πραγματα μπορω να ζητησω ενα ακομα κομματι για σενα ωστε να γλυτωσεις μεταφορικα αλλα με αντικαταβολη πως ???? Να ερθει σε μενα και μετα να στο στειλω παλι εντος Αθηνων με αντικαταβολη ????

Απλα το βρισκω καπως απιθανο, ασε που αν γινει ετσι πια μεταφορικα να γλυτωσεις ?

Βλέπεις γιατί εξαρχής σου είπα ότι δεν είναι καθόλου εύκολο αλλιώς αμέσως ναι θα έλεγα.Βέβαια και τα μεταφορικά δε με πειράζουν γιατί εντός αθηνών θα είναι πολύ πιο φθηνά από το να το είχα παραγγείλει και να μου το είχαν στείλει από εξωτερικό.Δε πειράζει όμως,θενκς που το πρότεθνες πάντως.

Δημοσ.

Αν αλλαξεις γνωμη η αν εχεις δυνατοτητα καταθεσης χρηματων σε τραπεζα μου λες σε PM, δεν μαρεσει να μπλεκω με αντικαταβολες, παιρνουν χρονο.

Δημοσ.
To siberia v2 μου φαίνεται τέλειο αλλά θέλω να πληρώσω με αντικαταβολή άρα μάλλον στο carharias από pc1 θα πάω.

Γιατι δεν τα περνεις απο εδω http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=2348 σε καλη τιμη ειναι και μπορεις να πληρωσεις οπως θελεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...