EGRANEROE Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας! Θέλω να αγοράσω μία καλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με 150 ευρώ περίπου (130-170 ευρώ το εύρος του budget). Θέλω καλή ποιότητα κατασκευής, mpixel 12-14, zoom καλό και αν τραβάει και hd video δεν με χαλάει.. Αποφύγετε παρακαλώ προτάσεις τύπου fujifilm, sanyo κτλ. Θα ήθελα κάτι σε SONY, OLYMPUS, PANASONIC ή CANON. Καλύτερα από την εγχώρια αγορά (αθήνα-σαλονίκη). Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και περιμένω τις προτάσεις σας.
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Eγω αυτη θα επαιρνα http://www.mdigitalphoto.gr/product_info.php?products_id=4310 και ειναι ενα απο τα πιο αξιοπιστα μαγαζια που εχω βρει
disqualified Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 για τη fujifilm τουλαχιστον κανεις λαθος εχει πολυ αξιοπιστες φωτογραφικες προτασεις
mikelamar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Οι Olympus έχουν λιγότερες δυνατότητες όσον αφορά τις επιλογές στο μενού σε σχέση με τις Sony. Εk πείρας στο λέω, αν είσαι μεταξύ αυτών των δυο για παράδειγμα, προτίμησε την Sony
EGRANEROE Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 για τη fujifilm τουλαχιστον κανεις λαθος εχει πολυ αξιοπιστες φωτογραφικες προτασεις μπορεί να έχεις δίκιο αλλά είναι για κοπέλα που μου ζήτησε από αυτές τις συγκεκριμένες μάρκες. ---------- Προσθήκη στις 12:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:06 ---------- για τη fujifilm τουλαχιστον κανεις λαθος εχει πολυ αξιοπιστες φωτογραφικες προτασεις ευχαριστώ πολύ. πολύ καλή φαίνεται. καμμία άλλη παραπλήσια πρόταση υπάρχει'??
Tompgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω προσφατα αγορασα μια nikon coolpix s3000 η οποια ειναι κορυφαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.