css03027 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά έχω ενα σημαντικό πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, οταν τον ανοίγω φορτώνει τα windows κανονικά και μου βγάζει τουσ λογαριασμόυς των χρηστών, έπειτα πατάω στον λογαριασμό μου για να μπώ και μου λέει πως φορτώνει τις ρυθμίσεις μου και έπειτα λέει αποθήκευση των ρυθμίσεων και σταματάει εκεί, δε μπαίνω στα windows. Δε μπαίνει ούτε σε ασφαλή λειτουργεία. τι να κάνω, δε γίνεται να κάνω format γιατι έχω τόσα προγράμματα και δε γίνετε να τα ξαναβρώ.
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Κατέβασε το unetbootin που σου επιτρέπει να κατεβάσεις ένα live cd, λειτουργικό που φορτώνει κατευθείαν από το cd,και αν έχεις usb μπορείς να το γράψεις και να ξεκινήσει από εκεί. Έτσι θα μπορείς να αντιγράψεις ότι αρχείο θες ,αρκεί να έχεις κάπου να τα γράψεις.
css03027 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 όταν δε μπορώ να μπώ στο λογαριασμό μου εμφανίζει πώς έχει πρόβλημα με το svchost.exe και η μνήμη δεν είναι written. δε πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνω φορματ, πρέπει να το σώσω έτσι ---------- Προσθήκη στις 00:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ---------- όταν δε μπορώ να μπώ στο λογαριασμό μου εμφανίζει πώς έχει πρόβλημα με το svchost.exe και η μνήμη δεν είναι written. δε πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνω φορματ, πρέπει να το σώσω έτσι αυτο που μου λες να κατεβάσω τι κάνει?
pournaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Εαν εχεις το cd των xp δοκιμασε να κανεις επιδιορθωση, οχι την πρωτη που βγαζει στην αρχη της εγκαταστασης, και που σε παει σε command prompt αλλα τη δευτερη που σου βγαζει μετα απο την αποδοχη των ορων (που κανεις πατωντας F8 ). Εκει, αν το cd ειναι ιδιας ακριβως εκδοσης με αυτο της εγκαταστασης, θα σου δωσει επιλογη επιδιορθωσης, οπου θα σβησει το system και οτι αλλα αρχεια πρεπει, και θα περασει απο πανω τα windows αφηνοντας απειραχτα τα αρχεια, τα προγραμματα κλπ.
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 που σου επιτρέπει να κατεβάσεις ένα live cd, λειτουργικό που φορτώνει κατευθείαν από το cd Τα ίδια λέμε,κάνε cd ξεκίνα από εκεί και χωρίς να πειραχτεί ο σκληρός σου καθόλου θα ξεκινήσει ένα λειτουργικό για να σώσεις τα αρχεία σου.
filip123go Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ με live cd θα σου πρότεινα να το κάνεις..!! Δες εδώ..! http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download Είναι πολύ εύκολη διαδικασία..!
css03027 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 έκανα επιδιόρθωση τα windows με το cd τους, εγκαταστάθηκαν ξανά αλλα πάλι δε μπορώ να μπώ στο λογαριασμό μου, επιδιορθώθηκε το πρόβλημα με το svchost.exe, δε το εμφανίζει πιά αλλά δε μπορώ να συνδεθώ ουτε με ασφαλή λειτουργία, το θέμα μου εμένα είναι να μπώ στο λογαριασμό μου, format δε θέλω να κάνω σε καμία περίπτωση, όχι για τα αρχεία μου αλλα για τα προγράμματα που έχω εγκαταστημένα και δε μπορώ να τα ξαναβρώ. τα αρχεία μου ξέρω πως να τα σώσω με live cd το θέμα μου είναι να σώσω την εγκατάσταση των windows, να βρώ ένα τρόπο να συνδεθώ κατευθείαν, μόλις πατάω στο όνομα μου γράφει "φόρτωση προσωπικών ρυθμίσεων" και έπειτα από 2 δεύτερα γράφει " αποθήκευση ρυθμίσεων " και δε μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας.
css03027 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά δε το γλίτωσα το Format, δεν έχω όμως κάνενα Driver, υπάρχει κανένα πρόβλημα για να μου δείχνει ποια συσκευή έχω για να βρώ ποιον driver να κατεβάσω(π.χ ποια κάρτα δικτύου, ποια κάρτα γραφικών κτλ) δυστυχώς δε μπορώ να συνδεθώ στο internet γιατι δε ξέρω ποιo driver να κατεβάσω για να την αναγνωρίσει.
Uncle-Getz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασε το everest free edition...η αλλιως δοκιμασε αυτο συνηθως σου εμφανιζει links με τον κατασκευαστη των εξαρτηματων του υπολογιστη σου για να κατεβασεις drivers
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεκίνα με το Cpu-z που θα σου δείξει την μητρική και την κάρτα γραφικών αν στην μητρική έχει chipset της ntel (σου το λέει το cpu-z) πάνε εδώ για να σου αναγνωριστεί ότι έχεις ενσωματωμένο στην μητρική. Αν μετά έχεις ακόμα άγνωστες συσκευές εδώ ήμαστε. ---------- Προσθήκη στις 16:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:13 ---------- δοκιμασε το everest free edition...η αλλιως δοκιμασε αυτο συνηθως σου εμφανιζει links με τον κατασκευαστη των εξαρτηματων του υπολογιστη σου για να κατεβασεις drivers Μόνο όταν είναι ήδη γνωστά.
gpolic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιταξε εδω http://www.troublefixers.com/identify-unknown-devices-in-device-manager-using-vendor-id-device-id/ Εγω συνηθως πηγαινω στο device manager και κοιταω μια μια τις κιτρινες καρτες. Μπαινω στο details και περνω το "VEN_XXXX DEV_XXXX" Ολο αυτο, με τα νουμερα και με κενο στη μεση, το βαζω στο google search και συνηθως βρισκεις ποια συσκευη ειναι. Μετα πας στο site του κατασκευαστη και βρισκεις τα drivers Καλη επιτυχια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.