Προς το περιεχόμενο

Ati 4870 Cooler

mikeharitakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη το fan της καρτας οταν παιζω games τρελενεται και ειναι καπως ενοχλητικος ο θορυβος θελω να αγορασω κατι aftermarket μπας και απαλαχτω απο θορυβο και κατεβασω και τη θερμοκρασια...εχω στο μυαλο μου αυτες τις λυσεις:

Passive

http://www.eworld.com.gr/front/details/74

http://www.eworld.com.gr/front/details/188

Active

http://www.eworld.com.gr/front/details/697

τι πιστευετε ειναι καλητερο?τυχον προτασεις ελευθερα!

Δημοσ.

H accelero twin turbo pro θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση εξ αυτών που παραθέτεις.

Μάλιστα την εν λόγω ψύκτρα την φοράει η HD4890 που έχω και την κρατά δροσερή και με χαμηλά ποσοστά θορύβου σε media center κουτί.

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις την passive accelero S1 rev.B με την προυπόθεση όμως να της προσθέσεις με μικρά tire ups έναν 120άρη τουλάχιστον ανεμιστήρα με σχετικά καλό cfm και σχετικά αθόρυβη λειτουργία (αν δίνεις βάση στο θέμα θορύβου), όμως στην περίπτωση αυτή θα σου βγεί ακριβότερη και απο την twin turbo. H passive S1 είναι ικανή να ψύξει επαρκώς μια HD4850 (την είχα κάποια στιγμή σε HD4850) σε κουτί με καλό airflow χωρίς την τοποθέτηση ανεμιστήρα, όμως στην περίπτωση της HD4870 δεν νομίζω ότι θα τα βγάλει εύκολα πέρα απο μόνη της. :-)

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη..απο air flow εχω πολυ καλο κουτι το coolermaster cm690...αλλα λες οτι πιθανον η passive να μην με καλυψει ε? με προβληματιζουν τα 44 μαχ db που βγαζει η accelero..λογικα καπου τοσα δεν βγαζει και το stock fan της καρτας?

Δημοσ.

Ανάλογα ποιά υλοποίηση έχεις. Αν έχεις την reference είναι κατά πολύ περισσότερο θορυβώδης σίγουρα.

Βέβαια κάποια στιγμή είχα την HD4870 και συγκεκριμένα την υλοποίηση της Gainward (golden sample) και το custom cooler της με τα 2 fans ήταν πολύ περισσότερο θορυβώδη απο την accelero twin turbo που έχω τώρα στην HD4890.

Επίσης αν και ψείρας με τον θόρυβο δεν ενοχλούμαι απο το εν λόγω cooler (μπορώ να πώ ότι δεν ακούγεται κιόλας), καθώς η freezer 7 pro του cpu την υπερκαλύπτει.

Μπορείς να δοκιμάσεις με την S1 και βλέπεις πώς πάει. Αν και πιστεύω ότι έναν 120άρη θα χρειαστεί να βάλεις πάνω της τελικά. :-)

Δημοσ.
σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη..απο air flow εχω πολυ καλο κουτι το coolermaster cm690...αλλα λες οτι πιθανον η passive να μην με καλυψει ε? με προβληματιζουν τα 44 μαχ db που βγαζει η accelero..λογικα καπου τοσα δεν βγαζει και το stock fan της καρτας?

πρέπει να σε ενοχλεί ΠΟΛΥ ο "θόρυβος" για να σε προβληματίσει η accelero.. εγώ με δύο κάρτες και δεν έχω πρόβλημα.. σε ακραίες περιπτώσεις (βράδυ που κλείνω τα 2 δυνατά fan μου) θα ήθελα να μην τις ακούω αλλά και πάλι με το που βάζω τα ακουστικά το ξεχνάω... είναι πολύ αθόρυβη.

πάντως αν δεν θέλεις να δώσεις πολλά μου έχει μείνει απο παλιά αγορά μια Akasa Vortexx Neo

είναι αχρησιμοποίητη και μάλλον κάνει για την κάρτα σου... την έχω πάρει 30 ευρώ απτο multirama πειραιά αν θέλεις με 15 στην δίνω..

Δημοσ.

κι εγώ twin turbo pro θα έλεγα, βλέπω έχει πέσει και η τιμή της.

από θερμοκρασίες ισχύουν ακριβώς αυτά που γράφει στο πίσω μέρος της

συσκευασίας σε σχέση με την stock.

από θόρυβο δεν ακούγεται τίποτα κυριολεκτικά και θα την έχεις και

μελλοντικά αν αναβαθμίσεις σε 5870.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...