Προς το περιεχόμενο

Photoshop πληροφορία

Kοnstadinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, κάνω αυτό το topic για να ρωτήσω το εξής. Παράδειγμα έχω ένα έτοιμο web layout για το site μου, απο εκει και πέρα πως στο καλό θα μπούνε τα links στα buttons που έχω κάνει κτλ κτλ. Θέλω να πω αφού το αρχείο θα είναι .psd και η σελίδα στην ουσία μια εικόνα δεν είναι? Ξέρω ότι χρησημοποιούν προγράμματα όπως Dreamweaver γι' αυτο (για να μπούνε τα links κτλ), αλλά και πάλι, όταν δηλαδή το ανοίξω με dreamweaver (γιατί έχω ακούσει ότι από τα cs5 μπορείς να ανοίξεις κατευθείαν .psd στο dreamweaver) θα τα διαβάζει σαν text ta buttons? :X:X

Χαζή η ερώτηση, αλλά πάντα είχα την απορία αυτήν! Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δεν ξερω πολλα απο web design αλλα τα κουμπια πρεπει να τα εχεις σαν ξεχωριστες εικονες και να τις βαλεις

στον επεξεργαστη ιστοσελιδων που δουλευεις και να τις συσχετισεις με links..αν το εχεις σαν μια φωτογραφια

δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι..

Δημοσ.

Η ιστοσελίδα δεν είναι μια εικόνα, είναι ένας κώδικας και μπορεί να περιέχει εικόνες, πχ αν το φόντο σου είναι μπλέ, δεν θα βαλεις μπλε εικόνα, αλλά τον κωδικό του χρώματος, στα λινκς και κουμπιά είτε πρέπει να ειναι κσεχωριστά ή να κάνεις mapping την εικόνα...

Δημοσ.
Η ιστοσελίδα δεν είναι μια εικόνα, είναι ένας κώδικας και μπορεί να περιέχει εικόνες, πχ αν το φόντο σου είναι μπλέ, δεν θα βαλεις μπλε εικόνα, αλλά τον κωδικό του χρώματος, στα λινκς και κουμπιά είτε πρέπει να ειναι κσεχωριστά ή να κάνεις mapping την εικόνα...

Ναι αλλά άλλο λέω εγώ, το ξέρω οτι είναι εικόνες, αλλά απο την στιγμή που περιέχει το button τις εξής λέξεις "Home Downloads Contact κ.τ.λ" αυτό πως γίνεται να τοποθετηθεί το καθένα σε διαφορετικό λίνκ, αφού θα είναι ώς εικόνα, μαζί όλο με το web layout γύρω-γύρω!

Δημοσ.

Εικόνες ήταν με html τώρα έχουν προχωρήσει τα πράγματα και μπορείς να του δόσεις διαστάσεις και μέσα σε αυτές να είναι το λίνκ.

Δημοσ.

είπαμε δεν είναι μια εικόνα αλλά πολλές μικρες η μεγαλύτερες εικόνες που τις τοποθετεί ο κώδικας στο κατάλληλο σημείο στη σελίδα,τη μια δίπλα στην άλλη η και πάνω από την άλλη,ανάλογα το τι θέλουμε.

τώρα όλα αυτά στον browser φαίνονται σαν μία εικόνα αλλά άλλο το τι φαίνεται και άλλο το τι είναι.

μη σε μπερδεύει το photoshop που σώζει τα αρχεία του σαν .psd,δεν θα χρειαστείς καθόλου .psd όταν φτιάχνεις εικόνες η εικονίδια για web design αλλά μόνο optimized for web .jpg or .png or .gif κλπ

Δημοσ.

μεταφορά από template σε ιστοσελίδα δεν είναι σχεδόν πότε απολύτως αυτόματη.

καλό είναι να μάθεις να το κάνεις μόνο σου και όχι με βοήθεια κάποιου προγράμματος.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι με το Photoshop να χωρίσεις την σελίδα σε slices και από εκεί να τις κάνεις "export for web devices" και να της εισάγεις στο Dreamweaver

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...