prokemon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας παιδιά έχω ένα παλιό pc pendium 4 και αποφάσισα να να βάλω ένα σκληρό καινούριο το θέμα είναι στην εγκατάσταση όπως διαβάζει το cd στη μπλε οθόνη κολλάει και άμα πατήσω f2 μου λέει ότι θέλει system disk στο flopy ξέρετε που μπορώ να βρω αυτούς τους divers επίσης κάτι διάβασα ότι μπορεί να φταίνε οι rams . ευχαριστώ προκαταβολικά
Tompgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Απο το BIOS επελεξε ως first boot device να γινετε απ το CD και κανε εγκατασταση. Αν δεν βγαλεις ακρη μ αυτο δοκιμασε απ το BIOS να απενεργοποιησεις το flopy και κανε ξανα εγκατασταση . ελπιζω να βοηθησα
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχει τέτοιο κατεβάζεις μια τέτοια bootdisk Αν και από τα λεγόμενά σου δεν ξεκινάει καν το cd αλλά το σύστημά σου ψάχνει οποιοδήποτε δίσκο για να ξεκινήσει, το F2 σίγουρα το βγάζει σε μπλε και όχι σε μαύρη οθόνη;
prokemon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 όχι σας παραπλάνησα με τα λόγια μου κάνει boot το CD στην άρχει και πάει στην αντιγραφεί τον αρχείων εκεί που έχει την μπλε οθόνη και μια κίτρινη μπάρα κάτω άλλα κολάι δεν πρόωροι δεν βγάζει eoror άπλα δεν γίνετε ι αντιγραφή και για να προχωρήσει θέλει νομιζω ένα system disk άλλα από τι έψαξα πεζή να είναι οι μνήμες για αυτό εχω ψηλό μπερδευτεί ---------- Προσθήκη στις 10:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:51 ---------- μου βγάζει αυτό http://yfrog.com/09xpnew1j και μετά μια μπάρα load και κολάι .ο σκληρός btw είναι ide
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Το να σου βγάζει προβλήματα στην αντιγραφή αρχείων μπορεί να προέρχεται από σχεδόν παντού.Όντος μπορεί να είναι η μνήμη κατεβάζεις πρόγραμμα από εδώ .Μπορεί να είναι κάποια ρύθμιση στο bios,μπορεί να είναι πρόβλημα με τον σκληρό,και δεν έχει σημασία που είναι καινούργιος.Μπορεί να είναι και υπερθέρμανση ή ακόμα και ο επεξεργαστής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.