Προς το περιεχόμενο

motorola ξεκλειδωμα κωδικου ασφαλειας!!!

billver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ξεχασει το κωδικο ασφαλειας του κινητου μου αν τ παω σε καποιο service και τ ξεκλειδωσουν τα αρχεια μου θα χαθουν?βοηθεια παιδια

Δημοσ.

οκ γιατι ακουσα οτι χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θελουν και στοιχεια οτι ειναι δικο μου?

Δημοσ.

το ειχε παθει ενας φιλος μου και δεν του ζητησαν τιποτα στοιχεια.

το τηλεφωνο του το ειχαν κρατησει για δυο μερες.

Δημοσ.
και ολες οι επαφες οι φωτο κτλ στη διαθεση των τεχνικων προφανως

βεβαια...

αλλη δουλεια δεν ειχαν οι τεχνικοι απο το να καθονται να χαζευουν τις φωτογραφιες στο κινητο σου...

Δημοσ.

Έλεος πια ρε παιδιά με αυτό το σύνδρομο καταδίωξης...! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε, γιατί να έχουν την παραμικρή αξία οι επαφές σου και οι φωτογραφίες με την μάπα σου??

Τι είναι αυτοί ρε.....

Δημοσ.
Έλεος πια ρε παιδιά με αυτό το σύνδρομο καταδίωξης...! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε, γιατί να έχουν την παραμικρή αξία οι επαφές σου και οι φωτογραφίες με την μάπα σου??

Τι είναι αυτοί ρε.....

Θα μπορούσες να μην είσαι τόσο προσβλητικός...είναι καλύτερο για την κοινότητα...

οκ γιατι ακουσα οτι χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θελουν και στοιχεια οτι ειναι δικο μου?

Για να ποιστοποιήσουν ότι δεν είναι κλεμμένο... :)

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις αλλαξει τον κωδικο? Ή ειναι ο default? Για ποια συσκευη μιλαμε?

Επισης, οσοι ειπαν πως δεν χανεται τιποτα, μπορουν να μου πουν πως ακριβως θα ξεκλειδωθει αν δεν πειραχτει το firmware, διοτι δεν γνωριζω αλλον τροπο.

Δημοσ.

Τι είναι αυτοί ρε.....

σε πληροφορω οτι πολλα απ τα βιντεακια που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο προερχονται απο ατομα του χορου αυτου απο pc και κινητα που πηγαν για επισκευη . Εχω φιλο τεχνικαριο που τα ματια του εχουν δει πολλα...

• Moderators
Δημοσ.
σε πληροφορω οτι πολλα απ τα βιντεακια που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο προερχονται απο ατομα του χορου αυτου απο pc και κινητα που πηγαν για επισκευη . Εχω φιλο τεχνικαριο που τα ματια του εχουν δει πολλα...

Μαζι σου.Αλλα ενα μερος της ευθυνης το εχει και ο κατοχος του κινητου καλως ή κακως.Οταν δεν θελεις να δει καποιος κατι,φροντισε να το προστατεψεις πριν γινει η στραβη και οχι να τρεχεις μετα.Στη δικο μου πχ κινητο αν θελω να κρατησω κατι προσωπικο ακομα και σε περιπτωση που χαθει,εχω ωραιοτατο gpg.Και ας ψαχνει ο καθε τεχνικος να βρει οτι θελει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...