billver Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εχω ξεχασει το κωδικο ασφαλειας του κινητου μου αν τ παω σε καποιο service και τ ξεκλειδωσουν τα αρχεια μου θα χαθουν?βοηθεια παιδια
Tompgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μην ανυσηχεις δεν θα χαθουν πηγαινε στον γερμανο να στο φτιαξουν
billver Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 οκ γιατι ακουσα οτι χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θελουν και στοιχεια οτι ειναι δικο μου?
Tompgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 το ειχε παθει ενας φιλος μου και δεν του ζητησαν τιποτα στοιχεια. το τηλεφωνο του το ειχαν κρατησει για δυο μερες.
billver Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 και ολες οι επαφες οι φωτο κτλ στη διαθεση των τεχνικων προφανως
vasilisga Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 και ολες οι επαφες οι φωτο κτλ στη διαθεση των τεχνικων προφανως βεβαια... αλλη δουλεια δεν ειχαν οι τεχνικοι απο το να καθονται να χαζευουν τις φωτογραφιες στο κινητο σου...
antonis_man Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Έλεος πια ρε παιδιά με αυτό το σύνδρομο καταδίωξης...! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε, γιατί να έχουν την παραμικρή αξία οι επαφές σου και οι φωτογραφίες με την μάπα σου?? Τι είναι αυτοί ρε.....
ariadgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Έλεος πια ρε παιδιά με αυτό το σύνδρομο καταδίωξης...! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε, γιατί να έχουν την παραμικρή αξία οι επαφές σου και οι φωτογραφίες με την μάπα σου?? Τι είναι αυτοί ρε..... Θα μπορούσες να μην είσαι τόσο προσβλητικός...είναι καλύτερο για την κοινότητα... οκ γιατι ακουσα οτι χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θελουν και στοιχεια οτι ειναι δικο μου? Για να ποιστοποιήσουν ότι δεν είναι κλεμμένο...
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Εχεις αλλαξει τον κωδικο? Ή ειναι ο default? Για ποια συσκευη μιλαμε? Επισης, οσοι ειπαν πως δεν χανεται τιποτα, μπορουν να μου πουν πως ακριβως θα ξεκλειδωθει αν δεν πειραχτει το firmware, διοτι δεν γνωριζω αλλον τροπο.
billver Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Έλεος πια ρε παιδιά με αυτό το σύνδρομο καταδίωξης...! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε, γιατί να έχουν την παραμικρή αξία οι επαφές σου και οι φωτογραφίες με την μάπα σου?? Τι είναι αυτοί ρε..... σε πληροφορω οτι πολλα απ τα βιντεακια που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο προερχονται απο ατομα του χορου αυτου απο pc και κινητα που πηγαν για επισκευη . Εχω φιλο τεχνικαριο που τα ματια του εχουν δει πολλα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 σε πληροφορω οτι πολλα απ τα βιντεακια που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο προερχονται απο ατομα του χορου αυτου απο pc και κινητα που πηγαν για επισκευη . Εχω φιλο τεχνικαριο που τα ματια του εχουν δει πολλα... Μαζι σου.Αλλα ενα μερος της ευθυνης το εχει και ο κατοχος του κινητου καλως ή κακως.Οταν δεν θελεις να δει καποιος κατι,φροντισε να το προστατεψεις πριν γινει η στραβη και οχι να τρεχεις μετα.Στη δικο μου πχ κινητο αν θελω να κρατησω κατι προσωπικο ακομα και σε περιπτωση που χαθει,εχω ωραιοτατο gpg.Και ας ψαχνει ο καθε τεχνικος να βρει οτι θελει.
RcManiac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Απλως αφερεσε την καρτα μνημης με ολα σου τα αρχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.