KaizerSoze Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 Re ti ekane o anthrwpos???Milame me koufane,o typos pige antisymetrika me tis mexri twra erminies tou kai me entypwsiase!!Anevike sto no2 twn kalyterwn ithopoiwn tis Amerikis ever,kata tin gnwmi mou
sniper_206 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 O Nicholson einai EKPLIKTIKOS ithopoios kata ti gnwmi mou exontas kanei foveres ermineies. To about shmidt den to exw dei akoma alla exw akousei ta kalytera...
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 8a h8ela na rwthsw pws sas fanhke o schmidt san xarakthras? eida thn tainia mazi me kati kopeles kai se autes den arese ka8olou, enw se emena den mporw na pw oti mou htan idiatera antipa8hs...
The_Judas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Ο Nicholson όχι μόνο είναι πολύ καλός ηθοποιός αλλά κάνει και καλές επιλογές στις ταινίες που παίζει , με αποτέλεσμα να μην έχει φθαρεί το όνομα του (όπως έχει συμβεί με τον Deniro τελευταία).
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Pablo_Hasan, νομιζω οτι καπου τον αντιπαθεις, αλλα τελικα μαλλον τον λυπασαι. (οχι εσυ, γενικα μιλαω) Και νομιζω σκοπος του σκηνοθετη ειναι να καταλαβουμε τον τροπο σκεψης και συμπεριφορας του και τελικα να τον συμπαθησουμε. Και μαλλον το πετυχαινει.
Akujin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 o DeNiro osa skata kai na paiksei twra mono na ftarei t'onoma tou den ginetai me tetoious rolous orosima pou exei ''sikwsei'' gerontiki anoia an thes...
ClouD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μέχρι να δω αυτή την ταινία απορούσα γιατί όλοι θεωρούν τον συγκεκριμένο ηθοποίο κάτι ιδιαίτερο. Μετά από την ταινία έμεινα απλώς μαλάκας. Όσο για τον χαρακτήρα, για εμένα δεν είναι απλά συμπαθής, αλλά είναι ο τύπος που βρίσκεται στο 80% των ανθρώπων κάθε αστικής κοινωνίας, χωρίς απλά να εκδηλώνεται. Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε σχεδόν όλοι έναν "Dear N-Duku" ανάγκη. Και ένα κάρο άλλα. Αλλά το θεϊκό δεν είναι ο χαρακτήρας, ούτε ο ηθοποιός, είναι πόσο τέλεια βγαίνει ο χαρακτήρας από τον ηθοποιό. Anyway.
^BOOMBOOM Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Πάρα πολύ καλή ταινία. Εγω πάντα τον θεωρούσα καλό ηθοποιό γιατι είναι σαν να παίζει τον εαυτό του πάντα, είτε ο ρόλος είναι ο Σμιντ είτε ο Τζόκερ.Αψογος.
epote Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Εγω πάντα τον θεωρούσα καλό ηθοποιό θα πρεπει να φταινε και τα κανα δυο τρια oscar που εχει
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 o typos epaixe 10 lepta sto A few good men kai nomizeis oti tou anikei i tainia.Tetoia mourakla milame(ta 3 Oscar mexri stigmis einai liga)
ClouD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δεν έχω δει σχεδόν καμία από τις καλές ταινίες που παίζει και αυτός. Γι αυτό και είχα μια τέτοια άποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.