Προς το περιεχόμενο

About Schmidt

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ο Nicholson όχι μόνο είναι πολύ καλός ηθοποιός αλλά κάνει και καλές επιλογές στις ταινίες που παίζει , με αποτέλεσμα να μην έχει φθαρεί το όνομα του (όπως έχει συμβεί με τον Deniro τελευταία).

Δημοσ.

Pablo_Hasan, νομιζω οτι καπου τον αντιπαθεις, αλλα τελικα μαλλον τον λυπασαι. (οχι εσυ, γενικα μιλαω)

Και νομιζω σκοπος του σκηνοθετη ειναι να καταλαβουμε τον τροπο σκεψης και συμπεριφορας του και τελικα να τον συμπαθησουμε. Και μαλλον το πετυχαινει.

Δημοσ.

Μέχρι να δω αυτή την ταινία απορούσα γιατί όλοι θεωρούν τον συγκεκριμένο ηθοποίο κάτι ιδιαίτερο. Μετά από την ταινία έμεινα απλώς μαλάκας.

Όσο για τον χαρακτήρα, για εμένα δεν είναι απλά συμπαθής, αλλά είναι ο τύπος που βρίσκεται στο 80% των ανθρώπων κάθε αστικής κοινωνίας, χωρίς απλά να εκδηλώνεται. Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε σχεδόν όλοι έναν "Dear N-Duku" ανάγκη. Και ένα κάρο άλλα. Αλλά το θεϊκό δεν είναι ο χαρακτήρας, ούτε ο ηθοποιός, είναι πόσο τέλεια βγαίνει ο χαρακτήρας από τον ηθοποιό.

Anyway.

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλή ταινία. Εγω πάντα τον θεωρούσα καλό ηθοποιό γιατι είναι σαν να παίζει τον εαυτό του πάντα, είτε ο ρόλος είναι ο Σμιντ είτε ο Τζόκερ.Αψογος.

Δημοσ.

Δεν έχω δει σχεδόν καμία από τις καλές ταινίες που παίζει και αυτός. Γι αυτό και είχα μια τέτοια άποψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...