evag Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια! Θέλω εναν δυο τρεις πεντε δεκα δεν με νοιάζει συγκάτοικους στο Λονδινο. Δεν μπορω να βρω δωματιο μονη μου με τιποτα και τα έχω πάρει στο κρανίο!!!! Αν είσαι/έρχεσαι Λονδίνο και δεν σε πειράζει να μείνεις βόρεια, oakwood, cockfosters, wood green, bounds green, turnpike lane, east barnet, potters bar, στείλε/στείλτε μου ενα εμαιλ (χεχε) στο [email protected]. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι μου εχουν ζητήσει για ένα ψωροδωμάτιο. Ο άλλος ηθελε να πληρωσω εναν χρονο in advance.... Με έχουνε λαλήσει οι κωλοάγγλοι...Αντε μηπως γίνουμε πολλοί και βγάλουμε καμιά άκρη!!!!!
evag Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 το πολύ £420 bills inclusive! Δεν είναι καιρός για σπατάλες. Είμαι student και η σχολή μου έχει πολλά έξοδα. Οπότε δεν έχω ούτε tax council. α τωρα το είδα, 100 105 την εβδομαδα με όλα μέσα;
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 για δες αυτο: http://www.gumtree.com/london/28/65729528.html παντως οταν ακους α:υπερβολικες απαιτησεις β:western union μαλλον ειναι απατη
evag Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 αχ γλυκέ μου έχω φάει τα μάτια μου στο γκαμτρι και στα υπόλοιπα. ή τα παίρνουν σε ζήτημα ωρών ή ζητάνε κάτι 700άρια για Σεβεν Σιστερς..οι άνθρωποι είναι τρελοί κι εγώ τρελή γκαντέμω... Με έχουνε σκάσει, θα κοιμάμαι κάτω από τις γέφυρες στο τέλος
damastes Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Η σχολή δεν έχει εστίες ; sent from my HTC Magic using tapatalk
Apoll Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ήσουν πιο βόρεια (Sheffield, Lincoln, Nottingham) κάτι θα μπορόύσε να γίνει μέχρι να βρεις κάτι. Πάντως μην δώσεις πάνω από 400 το μήνα για δωμάτιο. Με τα ίδια λεφτά νοικιάζεις ολόκληρο σπίτι εκτός Λονδίνου, και με 600 πληρώνεις δάνειο για 4-5 υπνοδωμάτια σπίτι!!!! Θα σε συμβούλευα να βρεις κάτι εκτός Λονδίνου που να έχει τρένο προς, και το συνολικό κόστος (μηνιαίο εισητήριο τρένου + ενοίκιο) θα σου βγει πιο φτηνό. Εκτός αν έχεις το μαζ..σμό να οδηγείς (βρισκεις άνετα 5 ετών αμάξι με 1000 λίρες) οπότε μπορείς να συμπιέσεις το κόστος ακόμα. Χαρακτηριστικά που κοιτάω για την περίπτωση εργασίας προς τα εκεί αν η υπάρχουσα εταιρία κλείσει, με συμφέρει να πληρώνω 2000 λίρες το χρόνο για ετήσιο εισητήριο με τρένο, και να κάνω 80 λεπτά + 80 λεπτά χρόνο ταξίδι την ημέρα, μένοντας στο σπίτι μου. (τώρα με το αμάξι θέλω 45 για 22 μίλια).
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 παντως οπως εχω πει ξανα, εγω μενω λονδινο, αν εχω χρονο και μπορω να βοηθησω θα το κανω ευχαριστως. Εγω ειμαι hampstead heath με 433 τον μηνα + bills. Παντως σε ενα μαγαζι τις προαλλες ειδα για archway με 360, αν ειναι και σου κανει να ρωτησω την φιλη μου να μου στειλει details.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 παντως οπως εχω πει ξανα, εγω μενω λονδινο, αν εχω χρονο και μπορω να βοηθησω θα το κανω ευχαριστως.Εγω ειμαι hampstead heath με 433 τον μηνα + bills. Παντως σε ενα μαγαζι τις προαλλες ειδα για archway με 360, αν ειναι και σου κανει να ρωτησω την φιλη μου να μου στειλει details. Toυφα εγω εχω Ινδο φιλο μας που μενει East Ham με 160 all inclusive!!φυσικα το δωματιο του ειναι φαση μποξ ρουμ ,χωρις παραθυρα κ με αλλους 9 συγκατοικους!Συνολο 10 ατομα στο σπιτι,ολοι Ινδοι φαση!Μια φορα πηγα κ φρικαρα.Αρα ολα μπορεις να τα κανεις,το θεμα ειναι ποσο διατεθειμενος εισαι να ζεις ετσι
Skylined Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 evag σαν ιδέα το ρίχνω, με 10-15 ώρες εργασία την εβδομάδα μπορείς να απαλλαγείς από την ανάγκη της συγκατοίκησης. το θεμα ειναι ποσο διατεθειμενος εισαι να ζεις ετσι Η έλλειψη χρημάτων μπορεί να σε κάνει ελαστικό εκεί που νόμιζες ότι είσουν άκαμπτος. Πάντως κάτι Πολωνοί και άλλοι που έρχονται Βρετανία και εργάζονται μέρα νύχτα για να βάλουν χρήματα στην άκρη βολεύονται θαυμάσια σε κάτι τέτοια σπίτια γιατί ένα κρεβάτι και ένα μπάνιο χρειάζονται όλο και όλο.
Toufas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως θεωρω την συγκατοίκηση κατι καλο, μαθαινεις πολλα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως θεωρω την συγκατοίκηση κατι καλο, μαθαινεις πολλα. αρκει να συγκατοικεις με το ετερον ημισυ
Toufas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο το θεωρω λαθος να γινεται νωρις γιατι δεν εχεις χωρο για σενα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο το θεωρω λαθος να γινεται νωρις γιατι δεν εχεις χωρο για σενα νωρις ειναι λαθος,συμφωνω.Πιο μετα επιβαλεται.Η συγκατοικηση απο αναγκη ομως ειναι ταλαιπωρια.6 μηνες το ειχα κανει πολυ παλια κ φρικαρουαριζεισιον
YiN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 'Οντως μαθαίνεις πολλά και όντως μπορεί να δεινοπαθήσεις. 'Εχω και καλές και κακές εμπειρίες από συγκατοίκηση. Η κακές είναι ΠΟΛΥ κακές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.