Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε επειδή και γω είμαι παθών θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς με jailbreak. Συνδεσε τον iTunes account με μια prepaid card για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο οι περισσότερες εφαρμογες δεν κοστιζουν παραπάνω από 3 με 4 €. Αν μπεις και σ´ αλλά φόρουμ θα δεις ότι το jailbreak μόνο προβλήματα μπορεί να σου φέρει. +1000. Κυρίως για τα προβλήματα αλλά φυσικά και για το κόστος των εφαρμογών. Σχετικό cartoon: http://theoatmeal.com/blog/apps.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αν μπεις και σ´ αλλά φόρουμ θα δεις ότι το jailbreak μόνο προβλήματα μπορεί να σου φέρει. Sure.Και ποια ειναι αυτα?
N3M3SiS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Τι κανει λεει το jailbreak ? Μονο προβληματα θα σου φερει ? θα μπορουσες να δωσεις μια επιβεβαιωμενη πηγη βασικα για αυτο για να μην μιλαμε στον αερα ? Επισης το jb δεν το κανεις μονο για τις δωρεαν (uncle sam) εφαρμογες. Αυτο για μενα ειναι το τελευταιο. Το κανεις για ολα εκεινα τα προγραμματα τα οποια ξεκλειδωνουν ή δινουν δυνατοτητες σοτ κινητο που πραγματικα του λειπουν. Οπως παραδειγματος χαρην αναφορα μηνυματων, bluetooth, ssh, αλλαγη σε themes κλπ κλπ. Και μετα τα διαφορα προγραμματα που μπορεις να κατεβασεις πλαγιως απο διαφορα repo.. Αλλα παντως το οτι προκαλει μονο προβληματα ειναι λιγακι ατοπο. Εκτος αν μιλαμε για προσωπικη εμπειρια - ατυχια. Γιατι αν ειναι να μιλησουμε για προσωπικη εμπειρια μπορω να σου πω για την δικη μου που μετα απο 2 iphone και 2 χρονια συνεργασιας με jailbroken συσκευες, δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.
Ypnovatis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε επειδή και γω είμαι παθών θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς με jailbreak. Συνδεσε τον iTunes account με μια prepaid card για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο οι περισσότερες εφαρμογες δεν κοστιζουν παραπάνω από 3 με 4 €. Αν μπεις και σ´ αλλά φόρουμ θα δεις ότι το jailbreak μόνο προβλήματα μπορεί να σου φέρει. Μπορούμε να μην λέμε αβάσιμα πράγματα; Και για του λόγου το αληθές αν σε καίει η σπασμένη εφαρμογή για όνομα ξέχνα το SSH. Αυτά τα κάναμε στη 2.0 για να βάλουμε ελληνικά. Αν ο φίλος είχε κάνει τον κόπο να διαβάσει λίγο θα έμπαινε στο appoulo και θα δούλευε με το Installous. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Το jb έχει γίνει πλέον νόμιμο και πραγματικά πανεύκολο. Υπάρχει και γνωστό ελληνικό site που πραγματικά έχει τα ΠΑΝΤΑ για το iPhone απόεποχής 1.1.4... Φιλικά, Υπνοβάτης
gkwa1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά ένα destinator να βάλεις θα πρέπει να δώσεις 100 ευρώ. Από θέμα τιμής σπασμένων κάθε άνθρωπος έχει την άποψη του. όσον αφορά το jb δεν μου έκανε αυτό κάποιο πρόβλημα, εγώ έκανα μ@λ@κια επειδή βαρίομουν να διαβάσω λίγο παραπάνω, αν είχα διαβάσει τι permision θα έπρεπε να βάλω και δεν έκανα του κεφαλίου μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα... ---------- Προσθήκη στις 14:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:57 ---------- Για το 4.1 δεν βγήκε τίποτα ακόμα έτσι?
Ypnovatis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά ένα destinator να βάλεις θα πρέπει να δώσεις 100 ευρώ. Από θέμα τιμής σπασμένων κάθε άνθρωπος έχει την άποψη του. όσον αφορά το jb δεν μου έκανε αυτό κάποιο πρόβλημα, εγώ έκανα μ@λ@κια επειδή βαρίομουν να διαβάσω λίγο παραπάνω, αν είχα διαβάσει τι permision θα έπρεπε να βάλω και δεν έκανα του κεφαλίου μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα... ---------- Προσθήκη στις 14:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:57 ---------- Για το 4.1 δεν βγήκε τίποτα ακόμα έτσι? Άσε αυτό με τα gps μεγάλο καπέλο. Απλά ρε παιδί μου, πάλι σου βγάινει φθηνότερα από το να αγοράσεις ένα mio για παράδειγμα, μπορεί να πει κάποιος...
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 θα μπορουσες να δωσεις μια επιβεβαιωμενη πηγη βασικα για αυτο για να μην μιλαμε στον αερα ? Περιμενω 2 μερες να μαθω αλλα δεν... Αλλα παντως το οτι προκαλει μονο προβληματα ειναι λιγακι ατοπο. Εκτος αν μιλαμε για προσωπικη εμπειρια - ατυχια. Δεν εχει σχεση με ατυχια,εχει σχεση με το τι κανει εγκατασταση ο καθενας μεσα,τι repos προσθετει κλπ κλπ κλπ,τα οποια προφανεστατα ειναι δικια του επιλογη/ευθυνη και κανενα jailbreak δεν τον αναγκαζει να τα προσθεσει/εγκαταστησει. Το jb έχει γίνει πλέον νόμιμο και πραγματικά πανεύκολο. Υπάρχει και γνωστό ελληνικό site που πραγματικά έχει τα ΠΑΝΤΑ για το iPhone απόεποχής 1.1.4... Ποτε δεν ηταν παρανομο(παρα τις προσπαθειες της μαμας apple) και οπως ειπες ειναι πολυ πιο ευκολο απο το πρωτο jailbreak.Και για να ευλογισω τα γενια μου κ των παιδιων που βοηθησαν,μην παμε μακρυα,σ αυτο το site που ειμαστε τωρα απο την 1.1.1 υπηρχε οτι μπορουσε να ζητησει ο καθε κατοχος iphone για να το φερει στα μετρα του.
Ypnovatis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχει σχεση με ατυχια,εχει σχεση με το τι κανει εγκατασταση ο καθενας μεσα,τι repos προσθετει κλπ κλπ κλπ,τα οποια προφανεστατα ειναι δικια του επιλογη/ευθυνη και κανενα jailbreak δεν τον αναγκαζει να τα προσθεσει/εγκαταστησει. Πάρα μα πάρα πολύ σωστό... Ποτε δεν ηταν παρανομο(παρα τις προσπαθειες της μαμας apple) και οπως ειπες ειναι πολυ πιο ευκολο απο το πρωτο jailbreak.Και για να ευλογισω τα γενια μου κ των παιδιων που βοηθησαν,μην παμε μακρυα,σ αυτο το site που ειμαστε τωρα απο την 1.1.1 υπηρχε οτι μπορουσε να ζητησει ο καθε κατοχος iphone για να το φερει στα μετρα του. Άλλο να μην είναι παράνομο και άλλο να είναι νόμιμο με τη βούλα... Τώρα πλέον που διασαφηνίστηκε το χάλι η Apple δε μπορεί να σου κλειδώσει τίποτα... Όπως και σκόπευε... Νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω... Παρένθεσή: Ήμουν σίγουρος ότι είχε το insomnia οδηγούς αλλά δεν κάθισα να τους ψάξω καθώς μπήκ στο φόρουμ πολύ μετέπειτα της απόκτησης του iPhone. Τι μου θύμισες...
gkwa1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Άσε αυτό με τα gps μεγάλο καπέλο. Απλά ρε παιδί μου, πάλι σου βγάινει φθηνότερα από το να αγοράσεις ένα mio για παράδειγμα, μπορεί να πει κάποιος... Μα ποιος είπε ότι θα αγοράσω mio?. Εντάξει το iphone είναι σαν έναν μικρό υπολογιστή, οι περισσότεροι που δεν γνωρίζουν π@ταν@ τον κάνουν και πάλι format κτλ... Προσωπικά έπαιζα με τα permission για να δω τι θα γίνει και μου λύθηκε η απορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.