legro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Στην προσπαθεια μου να κουμπωσω μια nvidia FX 5700 στην μητρικη μου καταφερα να σπασω εναν πυκνωτη(αυτος που δειχνει το κοκκινο βελακι). Αργοτερα αφου εβαλα μια καινουρια καρτα γραφικων GTS 250 αλλα και ενα ssd kingston το pc ανοιξε κανονικα (αργησε να μπει στα windows σε σχεση με πριν) και δουλεψε κανονικα. Την επομενη μερα ομως δεν εμπαινε στα windows χωρις να βγαζει καποιο μηνυμα,απλα ανοιγε η μητρικη, εμφανιζε αλλη μια μαυρη οθονη και μετα κολλουσε για λιγο και εκανε επανεκκινηση.Το μονο που μπορουσα να κανω ηταν boot απο το cd. Ετσι εκανα format και ξαναεβαλα τα windows και αφου εβαλα drivers για την καρτα και την μητρικη μετα απο καποια restart που εκανα που εβγαλε το ιδιο προβλημα. Αυτη τη φορα εβγαλε το μηνυμα για κατεστραμμενο αρχειο <windows root>system\hal.ddl. Τελικα καταφερα να καταστρεψω την μητρικη?Αν ειχε χαλασει ομως θα ανοιγε κανονικα?Ή μπορει να φταινε η Gts 250 και o ssd που ειναι καινουρια?
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Καλή ερώτηση,όταν λες έσπασες τη ακριβώς εννοείς; Αν το πυκνοτάκη έχει να κάνει με τον ελεγκτή του sata/ide τη έχεις τέλος πάντων τότε ενδέχεται να είναι αυτό που κάνει την ζημιά.
caution Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μακρυά μου φαίνεται για controller - κανένα καθάρισμα για ρεύματα @ pci μου κάνουν περισσότερο εκεί που είναι. Κόλλα έναν καινούργιο με ίδια χαρακτηριστικά και βλέπεις...
legro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Καλή ερώτηση,όταν λες έσπασες τη ακριβώς εννοείς; Αν το πυκνοτάκη έχει να κάνει με τον ελεγκτή του sata/ide τη έχεις τέλος πάντων τότε ενδέχεται να είναι αυτό που κάνει την ζημιά. μου μεινε στο χερι.σαν να ξεκολλησε αλλα χωρις να επαθε καποια ζημια Μακρυά μου φαίνεται για controller - κανένα καθάρισμα για ρεύματα @ pci μου κάνουν περισσότερο εκεί που είναι. Κόλλα έναν καινούργιο με ίδια χαρακτηριστικά και βλέπεις... Ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις, τουλαχιστον για μενα που ειμαι ασχετος σ'αυτα.Δεν μπορω να χρησιμοποιησω αυτον που βγηκε? Ετσι κι αλλιως δεν φαινεται να επαθε καποια ζημια.Αλλιως, που μπορω να βρω και πως τον κολαω?
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πρέπει να πας σε κάποιον ηλεκτρονικό(προσοχή ΟΧΙ ηλεκτρολόγο ) να σου το κολλήσει (καλλίτερα καινούργιο)δεν είναι σίγουρο όμως ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημά σου.
caution Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχει μείνει αρκετό μήκος από τα δύο ποδαράκια του μπορείς να χρησημοποιήσης τον ίδιο - αλλιώς αγοράζεις έναν αντίστοιχο από κατάστημα με ηλεκτρονικό (π.χ. Φανός) και το κολλάς με ένα κατάλληλο κολλητήρι αν τα παραπάνω σου φαίνονται "ξένα", ίσως κάποιος φίλος/γνωστός;
legro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 αυτη ειναι καλυτερη foto που μπορεσα να βγαλω με το iphone. ειναι πολυ μικρος(δεν ξεπερναει σε υψος τα 5mm) και τα ποδαρακια ισα που φαινονται
Benton Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν ξερεις απο κολλησεις κτλ καλυτερα να παρεις τη μητρικη μαζι με τον πυκνωτη να τα πας σ εναν ηλεκτρονικο να σου τον κολλησει...
LouCi4er Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 αυτη ειναι καλυτερη foto που μπορεσα να βγαλω με το iphone. ειναι πολυ μικρος(δεν ξεπερναει σε υψος τα 5mm) και τα ποδαρακια ισα που φαινονται Βγαλε την μητρικη και πηγαινε σε εναν ηλεκτρονικο να σου κολλησει ενα αλλο πυκνωτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.