mfsxde Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας. Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αγοράσω έναν SSD αλλά με προβληματίζει κάτι.Είμαι ανάμεσα σε αυτούς: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345286 και http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345272 Βλέπω ότι και οι δύο έχουν ώρες, π.χ.: ο πρώτος έχει ΜTBF: 500,000 ώρες ενώ ο δεύτερος ΜTBF: 1,000,000 ώρες.Τί είναι αυτές οι ώρες????
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Mean time between failures Ο χρόνος μεταξύ προβλημάτων/αποτυχιών στην λειτουργία του μέσου.
caution Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ( πολύ "industrial" και πλασματική μέτρηση - μην σε αγχώνει )
LeoNaXe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 προτιμότερο θα ήταν να περιμένεις λίγο καιρό να πέσουν οι τιμές γιατί 64ΜΒ με 120+ ευρά είναι πανάκριβα και λίγο μέγεθος. ιδικά άμα το θές να βάλεις λογισμικό μετά δεν θα έχεις χώρο για να βάζεις τα παιχνίδια σου (άμα ασχολίσε)
Haldol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 (άμα ασχολίσε) Απαντάς μόνο σου στην πρότασή σου. Δεν έχουν όλοι ανάγκη για πολύ χώρο. Και για να μιλήσω για τον εαυτό μου, εδώ και ένα χρόνο στο laptop μου έχω έναν Vertex 30GB (!). Κι ενώ υπήρξαν φορές που ο διαθέσιμος χώρος πλησίασε το κάτω σημείο, δεν μπήκα ποτέ σε σκέψεις για αγορά μεγαλύτερου. Δεν χρειάστηκε ποτέ. Το ίδιο ισχύει και για τον iMac μου, ο οποίος φοράει έναν Intel X25-M 80GB.
LeoNaXe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 δεν είναι μόνο τα παιχνίδια, υπάρχουν προγράμματα που πιάνουν πάνω απο 10GB. αυτό που αναφέρω είναι η ακρίβεια, το άλλο απλά είναι παράδειγμα. εσένα μπορεί να είναι αρκετά αλλα εμένα είναι μόνο τα λειτουργικά τόσα. δεν ξέρουμε για ποιες ανάγκες το θέλει για αυτό καλό θα είναι να αναφέρουμε πράγματα
Haldol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ο καθένας κρίνει μόνος του πόσα GB του είναι αρκετά. Εμείς περιοριζόμαστε στο να λέμε ότι οι SSD έχουν μεγάλο κόστος κτήσης ανά GB και ως επί το πλείστον μικρή χωρητικότητα σε σχέση με τους HHDs. Τώρα αν αυτά τα GB είναι «λίγα» (όπως είπες) ή «πολλά» αυτό αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, δεν είναι γενικό συμπέρασμα.
LouCi4er Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια μην κολλατε,τα παιχνιδια τα βαζεις στον hdd.Δεν ειναι αναγκη να τα βαλεις στον ssd.Τωρα προγραμματα που παινουν 10 GB το ενα? Λιγο ακομα και θα γινουν λειτουργικο. Παντως εγω με τα 7αρια,καμια 20 προγραμματα που χρησημοποιω και 1-2 παιχνιδια με το ζορι να φτασει τα 45GB.
LouCi4er Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 σουιτα της adobe 14 gb... Χαιρω πολυ,για αστειο το ειπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.