cosmos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Χα εγώ τί έπαθα σ αυτήν την ταινία είναι για γέλια.Δεν μπορώ να πώ αν είναι καλή ή κακή γιατί .......(ακολουθεί σπόιλερ όποιος δεν την έχει δει μην το ανοίξει) Αφού πιάστηκε στον βράχο και πέρασαν οι πρώτες 2-3 μέρες.....απ την κούραση ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!! και ξύπνησα μόλις βγήκε απ την χαράδρα και συνάντησε την οικογένεια και τους είπε μέσα σε μια φράση όλη την ιστορία!!!!!!! κατα τ άλλα.....πρέπει να ταν δυνατή η ταινία!!!!
TH_boy_20 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία ταινία αλλά ήταν αρκετά πρόβλεψημη... Sent from my HTC Hero
john1987 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Συγκρινεται καθολου με το into the void?
antreas18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Συγκρινεται καθολου με το into the void? into the wild θες να πεις? Per me αρκετα καλυτερο το into the wild.127 hours το βρηκα βαρετο.
Sellers Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Το into the void εννοεί. Προσωπικά τα βρήκα και τα δυο στο ίδιο επίπεδο, ίσως λίγο καλύτερο το into the void.
antreas18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Το into the void εννοεί. Προσωπικά τα βρήκα και τα δυο στο ίδιο επίπεδο, ίσως λίγο καλύτερο το into the void. Μπα,μαλλον το touching the void θα λεει γιατι into the void δεν βρισκω πουθενα
Sellers Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τα μπούτια μας μπλέξαμε. Ναι τελικά είναι touching the void. Αλλά να και ένα into the void:
john1987 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 παιδια sorry εννοουσα το καταπληκτικο touching the void,το αλλο δεν το εχω δει,και δεν σχετιζεται με επιβιωση νομιζω. το into the wild το χω δει
antreas18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 παιδια sorry εννοουσα το καταπληκτικο touching the void,το αλλο δεν το εχω δει,και δεν σχετιζεται με επιβιωση νομιζω. το into the wild το χω δει Μας πεθανες φιλε
john1987 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες μολις το ειδα,δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα,απλα μια αξιοπρεπης αποδοση της ιστοριας επιβιωσης. Νομιζω μου ειχε κανει καλυτερη εντυπωση αυτο: http://www.imdb.com/title/tt0379557/
klainmaingr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις το είδα αντίστοιχα. Θα το προτιμούσα λίγο πιο μοναχικό και σαν εικόνα χωρίς όλα αυτά τα φευγαλέα flashbacks κτλ. Γενικά εντάξει είναι απο τις ταινίες που θα γούσταρα όπως ακριβώς μου άρεσε αντίστιχα πάρα πολύ και το buried. Καθόλου αντικειμενικά του δίνω ένα 7 επειδή είναι και αληθινή ιστορία και επειδή έτσι.. Σκηνοθετικά το βρήκα λίγο μιέχ. Περίμενα πολύ καλύτερα πράγματα.
john1987 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Για μενα εκανε αρκετη προσπαθεια ο Danny Boyle να το κανει πιο ενδιαφερον,αλλα εγω βαρεθηκα σε καποια φαση.
flo1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Καλη ηταν, την ειδα και εγω προχτες, οχι για 8.1 που εχει βαθμο ομως στο Imdb. (για ενα 6-7 πιστευω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.