Προς το περιεχόμενο

127 Hours

whiteNinja

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χα εγώ τί έπαθα σ αυτήν την ταινία είναι για γέλια.Δεν μπορώ να πώ αν είναι καλή ή κακή γιατί .......(ακολουθεί σπόιλερ όποιος δεν την έχει δει μην το ανοίξει)

Αφού πιάστηκε στον βράχο και πέρασαν οι πρώτες 2-3 μέρες.....απ την κούραση ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!! και ξύπνησα μόλις βγήκε απ την χαράδρα και συνάντησε την οικογένεια και τους είπε μέσα σε μια φράση όλη την ιστορία!!!!!!!

κατα τ άλλα.....πρέπει να ταν δυνατή η ταινία!!!!:-D

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το into the void εννοεί. Προσωπικά τα βρήκα και τα δυο στο ίδιο επίπεδο, ίσως λίγο καλύτερο το into the void.

Μπα,μαλλον το touching the void θα λεει γιατι into the void δεν βρισκω πουθενα :shock:

Δημοσ.

παιδια sorry εννοουσα το καταπληκτικο touching the void,το αλλο δεν το εχω δει,και δεν σχετιζεται με επιβιωση νομιζω.

το into the wild το χω δει :devil:

Δημοσ.

παιδια sorry εννοουσα το καταπληκτικο touching the void,το αλλο δεν το εχω δει,και δεν σχετιζεται με επιβιωση νομιζω.

το into the wild το χω δει :devil:

Μας πεθανες φιλε :-D

Δημοσ.

Μόλις το είδα αντίστοιχα.

Θα το προτιμούσα λίγο πιο μοναχικό και σαν εικόνα χωρίς όλα αυτά τα φευγαλέα flashbacks κτλ.

Γενικά εντάξει είναι απο τις ταινίες που θα γούσταρα όπως ακριβώς μου άρεσε αντίστιχα πάρα πολύ και το buried.

Καθόλου αντικειμενικά του δίνω ένα 7 επειδή είναι και αληθινή ιστορία και επειδή έτσι..

Σκηνοθετικά το βρήκα λίγο μιέχ. Περίμενα πολύ καλύτερα πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...