Sylvia88 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 κοιτάτε μια σειρά την οποία θεωρήτε άθλια για να δείξετε ότι έχετε γνώμη ; Τι σας ποτίζουν βρέι
kourbeti Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 κοιτάτε μια σειρά την οποία θεωρήτε άθλια για να δείξετε ότι έχετε γνώμη ; Τι σας ποτίζουν βρέι Ε, κοίτα, το να γκρινιάζεις διαρκώς έχει γλύκα, αλλά μπορεί να αποβεί βαρέως εθιστική συνήθεια.
NOMIKOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Αν σας ενδιαφερει το θεμα Σπιναλογκα, αφηστε το "Σπιναλογκα for dummies" του MEGA και ψαξτε το "Νησι της σιωπης" της Κουρκουλακου. την εντόπισα και θα την δω.
gpanagiotou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 νομίζω οτι είμαι από τους λίγους που δεν έχουν δει το Νησί
skiabox Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Καλα και εγώ πρέπει να είμαι από τους λίγους που δεν εχουν δει το Νησί και το Παρα Πεντε.
marantonis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ειδα και το τελευταιο ως τωρα επεισοδιο. Ομολογω πως εχω αρχισει να βαριεμαι, αρκετα για να το σταματησω αν το επομενο αποδειχθει παλι μετριο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνώ ότι έχει χάσει τη δυναμική του, είναι φορές που φαντάζει άνευρο. Προς υπεράσπιση της τηλεοπτικής απόδοσης, το μυθιστόρημα στο οποίο βασίστηκε δεν είναι ό,τι πιο νευρώδες και δυναμικό έχει γραφτεί. Πέρα από αυτό, όμως, είναι φορές, όμως, που το μοντάζ με κάνει και σκαλώνω, σαν να κόβει τη ροή των γεγονότων. Γενικά είναι αξιοπρεπές και σε ορισμένα θέματα κάτι περισσότερο από αξιοπρεπές, όμως προσωπικά βρίσκομαι σε φάση που θα το χαρακτήριζα μάλλον "συμπαθητικό" παρά "ξεχωριστό".
Zugzwang Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Στα πρώτα 2 επεισόδια, δεν άλλαζα κανάλι ούτε στις διαφημίσεις. Στο 3ο & 4ο, είχα το laptop μπροστά μου και όσο έπαιζε το 5ο, έκανα δουλειές στο σπίτι. Για σίριαλ, και μάλιστα ελληνικό, είναι αξιοπρεπέστατο αλλά δε σου κρατάει πολύ το ενδιαφέρον... ps: συμφωνώ με snoob!
patrickdrd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 κι εγω συμφωνω μαζι σας παιδια, κι εγω στα τελευταια κανα δυο επεισοδια εχω αρχισει κ βαριεμαι κ κανω κι αλλα πραγματα, πραγμα που δεν συνηθιζα ποτε ομως, εντωμεταξυ κατι πηρε το αυτι μου (κατι ακουσε ο αδερφος μου για την ακριβεια, αλλα δεν το πολυεπιασε) για διακοπη; ακουσε κανεις τπτ ή ειναι ραδιο αρβυλα; πολυ φοβαμαι οτι θα καταληξει σαν τον γιουγκερμαν
Zugzwang Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 εντωμεταξυ κατι πηρε το αυτι μου (κατι ακουσε ο αδερφος μου για την ακριβεια, αλλα δεν το πολυεπιασε) για διακοπη; ακουσε κανεις τπτ ή ειναι ραδιο αρβυλα; Δε νομίζω να διακοπεί. Έχει φανατικό κοινό, αν κρίνω απ' το γκρουπάκι στο fb..
patrickdrd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ναι, αλλα δεν ειναι μονο το κοινο, σκεψου και το οικονομικο, μιλαμε για τεραστια παραγωγη κι αν δεν αποφερει απο τις διαφημισεις τα εσοδα που προσδοκουσαν τι θα γινει; παντως τον θεατη σιγουρα δεν τον κραταει, πολυ χαλαρη ροη εχει και καμια κορυφωση
Zugzwang Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 http://www.madata.gr/diafora/media/82323.html Δε νομίζω να 'χουν παράπονο ps: ελπίζω να επιτρέπονται τα link :S
rowan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πάντως το επεισόδιο αυτής της Δευτέρας την στιγμή που άρχισαν να χορεύουν η "κακιά" δασκάλα με τον άλλον που ήθελε να γίνει πρόεδρος ήταν σε πραγματικό παραλήρημα και οι δύο.
Zugzwang Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πάντως το επεισόδιο αυτής της Δευτέρας την στιγμή που άρχισαν να χορεύουν η "κακιά" δασκάλα με τον άλλον που ήθελε να γίνει πρόεδρος ήταν σε πραγματικό παραλήρημα και οι δύο. Ναι ναι, κι εγώ όταν το είδα σκέφτηκα "Ό,τι να 'ναι"!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.