Προς το περιεχόμενο

Το Νησί [Mega]

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.facebook.com/pages/E-RADIO-ARBYLA-STO-NESI/165432916813797?ref=mf

1. Ο μικρός Δημητράκης αποφάσισε να κάνει τη Λέχου μάνα του. Προφανώς για να της λέει τα βράδια: «Τι σου κάνω μάνα μου;»

2. Η πουτάνα δασκάλα του χωριού, έβαλε το Δημητράκη να γράψει 200 φορές τη φράση «Δε θα αντιμιλήσω ξανά στη δασκάλα μου». Προφανώς τότε δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα το copy paste.

3. Φαντάζεστε αντί γι’αυτή τη δασκάλα, να υπήρχε η συνάδελφός της από το «Καφέ της χαράς»; (Η ανεπανάληπτη Μουτίδου).

4. Ο Στάθης από το Ράδιο – Αρβύλα, φέρεται ως ένας από τους σεναριογράφους της σειράς. Χαρακτηριστικός είναι ο παρακάτω διάλογος:

-Σιγά μωρέ, με γέμισες σιρόπια.

-Ναι, έγινες σιροπιαστή.

5. Όταν ρώτησε η δασκάλα που είναι η Ηλέκτρα, μια μαθήτρια απάντησε: «Είναι άρρωστη». Λες και οι υπόλοιποι μέσα στην τάξη σφύζουν από υγεία.

6. Η απουσία του Βασίλη Κικίλια στο επεισόδιο ήταν εκκωφαντική. Δεν φάνηκε σε ούτε ένα από τα καφενεία της Σπιναλόγκας, δεν έδωσε ούτε μία χειραψία, δε βγήκε ούτε μια φωτογραφία με τους θαμώνες…

7. Ο γιατρός της σειράς είναι μαλάκας. Δεν πήρε μαζί του στο νησί τη [ame=http://www.youtube.com/watch?v=vomPsbCt9_s]βρωμόστομη γιαγιά του[/ame], από την προηγούμενη σειρά στην οποία συμμετείχε.

8. Όταν ο βαρυποινίτης πλησίασε τη Λέχου και τη ρώτησε αν είναι η γυναίκα του βαρκάρη, η απάντησή της έπρεπε να ήταν άμεση: «Ναι, θες να σου πω για το παλαμάρι του βαρκάρη»;

http://www.drseeng.com/2010/11/blog-post_01.html

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ αλλόκοτο το κλείσιμο του επεισοδίου. Συνεχίζω να έχω την αίσθηση πως το μοντάζ είναι, αν όχι από τα αδύνατα, πάντως από τα πολύ συζητήσιμα στοιχεία της σειράς.

Ο μικρός που υποδύεται το παιδί που έχει κοντά της η Λέχου (ο Δημητράκης; δεν είμαι σίγουρος) είναι καλός (ή δεν έχει εξαντληθεί ακόμη η υπομονή μου, δεν ξέρω) και γενικά τα παιδιά παίζουν τουλάχιστον υποφερτά.

Βέβαια, πριν από πολύ καιρό που είχα διαβάσει το βιβλίο δεν είχα ενθουσιαστεί, οπότε αντίστοιχα υψηλές ή χαμηλές είναι και οι προσδοκίες από τη σειρά. Η φωτογραφία εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ καλή.

Δημοσ.
4. Ο Στάθης από το Ράδιο – Αρβύλα, φέρεται ως ένας από τους σεναριογράφους της σειράς. Χαρακτηριστικός είναι ο παρακάτω διάλογος:

-Σιγά μωρέ, με γέμισες σιρόπια.

-Ναι, έγινες σιροπιαστή.

Επίσης ο Στάθης απο το Ράδιο-Αρβύλα φέρεται και ως ο συγγραφέας αυτών εδώ των ''σχολίων''. Πολύ κρυάδα.

Κακό δεν το λες με τίποτα. Αν το συγκρίνεις με το τι παίζει στην ελληνική τελεόραση, τότε είναι αριστουργηματικό. Αν το συγκρίνεις γενικότερα τότε μπορεί και στέκεται στο ύψος του.

Δημοσ.

Δεν ηταν πολυ WTF η σκηνη

που το αγορι ριχνει επιτηδες το σιροπι στο κοριτσι και μετα του λεει "κατσε να σε καθαρισω" και της πιανει τα βυζια;:confused::lol: δηλαδη αν αναλογιστουμε και τις ηλικιες :-D ισα ισα ειχε βυζι να πιασει. Που κολλουσε αυτο στο επεισοδιο...;:confused:

Δημοσ.
^^ Tι ψαχνεις.Απο βλακειες αλλο τιποτα.Τι αλλες αηδιες θα δειξουν για να γεμισουν την ανυπαρξια σεναριου?

Μια σειρα της οποιας οι δημιουργοι επελεξαν ενα βιβλιο για βαση του σεναριου της, δε μπορει να εχει ανυπαρκτο σεναριο, εκτος κι αν προκειται περι παναθλιου γουστου εκεινων. Που δεν το νομιζω.

==========================================================

Ειδα το 3ο επεισοδιο, ολοκληρο αυτη τη φορα (γιατι την προηγουμενη επρεπε για εναν ασχετο λογο να διακοπει η προβολη).

Σε καθε επεισοδιο μενω εκθαμβος με τη φωτογραφια και λυπαμαι που δε μπορουμε να το εχουμε και σε HD version. Η υφη ειναι μοναδικη, τα εξωτερικα πλανα πανεμορφα ενω τα εσωτερικα δεν υστερουν. Εχουν μια μελαγχολικη μουντη -προς το καφε- αποχρωση, με την καταλληλη φωτεινοτητα στα προσωπα.

Οπως και με τα προηγουμενα, ουτε με το τριτο κατα σειρα βαρεθηκα, μου αρεσε το στορυ με τη δασκαλα, η οποια ειτε βελτιωθηκε απο την προηγουμενη φορα, ειτε εφταιγε καθαρα ο αποτομος τροπος με τον οποιο παρουσιαστηκε. Μη σας πω οτι τρομαξα και λιγο με τις αντιδρασεις της (κανα σχολικο τραυμα θα 'ναι). Αυτο το ξανθο αγορακι ειναι και γαμω.

Τα τελευταια 15-20 λεπτα παιρνει ενα ψιλοθριλερ υφος, το οποιο καθολου δε με χαλασε, αλλα ειχε δυο σκηνες που θα επρεπε να ειναι περισσοτερο καλοφτιαγμενες

αυτη με τις αντιδρασεις των κατοικων, τις φωνες και τα λοιπα, και μια αλλη, δε μου 'ρχεται τωρα

.

Επισης, για να πω αλλα δυο αρνητικα, ο γιατρος ειναι ακομη καπως ενοχλητικος (ελεος στη σκηνη με το φαι) και η αλλαγη πλανων ειναι σε μερικα σημεια (οχι πολλα) μαλλον σπασμωδικη.

Για ενα 7/10 την εχω μεχρι τωρα τη σειρα. Αξια προσπαθεια.

Δημοσ.
Δεν ηταν πολυ WTF η σκηνη

που το αγορι ριχνει επιτηδες το σιροπι στο κοριτσι και μετα του λεει "κατσε να σε καθαρισω" και της πιανει τα βυζια;:confused::lol: δηλαδη αν αναλογιστουμε και τις ηλικιες :-D ισα ισα ειχε βυζι να πιασει. Που κολλουσε αυτο στο επεισοδιο...;:confused:

Αυτό όντως ήταν τραγικό. Ίσως το πιο σαχλό εως αδιάφορο σεναριακά σήριαλ των τελευταίων ετών.

Δημοσ.
Αυτό όντως ήταν τραγικό. Ίσως το πιο σαχλό εως αδιάφορο σεναριακά σήριαλ των τελευταίων ετών.

Ακομα κι αν ορκιστεις οτι σοβαρολογεις

δε προκειται ποτε να το πιστεψω.

=============================================

Το 4ο επεισοδιο το βρηκα χειροτερο του 3ου. Λιγο οι μετριες δευτερες ερμηνειες, λιγο η ελλειψη καποιου αγχωδους δυσκολου γεγονοτος (που προμηνυε το τριτο αλλα τουλαχιστον για το νεο επ δεν εκατσε)... Θελει κατι ακομα.

Δημοσ.

Νησί, 4ο επεισόδιο. Η άλλη ματιά

1. Ή μ’επηρέασε πολύ η γρίπη ή όντως ήταν πολύ βαρετό το επεισόδιο… Λίγο στο τέλος πήγε να αποκτήσει ενδιαφέρον με την εισβολή της κόρης-Βουγιουκλάκη στη βάρκα και τη συμπλοκή των «άγριων», αλλά τελείωσε άδοξα το επεισόδιο.

2. Σήμερα είχαμε την πιο άκυρη σκηνή. Μπαίνει στα καλά καθούμενα ο ερωτύλος με την καράφλα και άρχισε να πηδάει τη γυναίκα του που σφουγγάριζε… Αυτή βέβαια άλλο που δεν ήθελε να παρατήσει τη φασίνα για ένα γρήγορο…

3. Έλεγε η Ηλέκτρα στο Δημητράκη: «Αχ κοίτα, ένα άστρο πέφτει». Τελικά μόνο τα άστρα πέφτουν σ’αυτή τη σειρά. Τα υπόλοιπα… σηκώνονται. (Ατακτούληδες).

4. Ο δικηγόρος είναι από τους ηθοποιούς που γουστάρω πολύ. Αν και στο προηγούμενο serial που πρωταγωνίστησε, επί 30 συναπτά επεισόδια δεν μπορούσε να συλλάβει ένα μαλακισμένο που πήγε στον Έβρο με τα πόδια.

5. Προς Σπιναλογκίτες: Αν έχετε παράπονα από την πολιτική του προέδρου σας, τιμωρείστε τον πολύ σκληρά. Στις επόμενες εκλογές, κάντε αποχή.

6. Όταν κοιταζόταν ο γιατρός στο καθρέφτη, φορώντας μόνο σώβρακο και κάλτσες, φαντάζομαι τι θα γινόταν αν έμπαινε μέσα, αντί της λεπρής γιατρού, [ame=http://www.youtube.com/watch?v=vomPsbCt9_s]η γιαγιά του η βρωμόστομη [/ame](αναφέρθηκα ξανά σ’αυτήν, την προηγούμενη εβδομάδα).

7. Η πλήρως αντιφατική σκηνή. Οι μάτσο-μαν, μπρουτάλ, γαμάω και δέρνω άντρες του νησιού, εκεί που ήταν έτοιμοι να σκοτωθούν στο ξύλο, ξαφνικά βρέχει και το γυρίζουν σε Μαίρη Πόππινς. I am singing in the raiiiiiin…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...