anthony_88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Χαιρομαι που μετα το αρχικο shock, καποια πραγματα μπαινουν σε μια σειρα, και τα αντιλαμβανονται ολο και περισσοτεροι. Επιμενω, μετα τη θεαση και του δευτερου, οτι η σειρα ειναι υπερβολικη σε πολλα σημεια, χωλαινει αρκετα στις λεπτομερειες και σιγουρα δε μπορει να συγκριθει με αντιστοιχες ξενες παραγωγες. Δεν ειναι καραμελα αυτο που θα πω. Ειναι ελληνικη σειρα, οι δυνατοτητες τεχνικα και σκηνοθετικα καθως και οι ικανοτητες των ηθοποιων εχουν συγκεκριμενο (και δη χαμηλο) ταβανι...
anthony_88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Χαιρομαι που μετα το αρχικο shock, καποια πραγματα μπαινουν σε μια σειρα, και τα αντιλαμβανονται ολο και περισσοτεροι. Επιμενω, μετα τη θεαση και του δευτερου, οτι η σειρα ειναι υπερβολικη σε πολλα σημεια, χωλαινει αρκετα στις λεπτομερειες και σιγουρα δε μπορει να συγκριθει με αντιστοιχες ξενες παραγωγες. Δεν ειναι καραμελα αυτο που θα πω. Ειναι ελληνικη σειρα, οι δυνατοτητες τεχνικα και σκηνοθετικα καθως και οι ικανοτητες των ηθοποιων εχουν συγκεκριμενο (και δη χαμηλο) ταβανι...
saya Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ταλαντουχοι ηθοποιοι υπαρχουν σε ολες τις χωρες .Μην ειμαστε ρατσιστες με την ιδια μας την χωρα..
saya Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ταλαντουχοι ηθοποιοι υπαρχουν σε ολες τις χωρες .Μην ειμαστε ρατσιστες με την ιδια μας την χωρα..
anthony_88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δεν αντιλεγω, αλλα υπαρχουν χτυπητες αδυναμιες που οι δικοι μας δεν εχουν μαθει να τις κρυβουν τοσο καλα όσο οι απο ´κει... Ετσι, για να το θεσω πιο politically correct.
anthony_88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δεν αντιλεγω, αλλα υπαρχουν χτυπητες αδυναμιες που οι δικοι μας δεν εχουν μαθει να τις κρυβουν τοσο καλα όσο οι απο ´κει... Ετσι, για να το θεσω πιο politically correct.
saya Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλα κοιτα και πολλες ξενες σειρες ειναι απιστευτες πατατες .Απλα ναι αν συγκρινεις μια ελληνικη σειρα με μια αμερικανικη οπωσδηποτε δεν θα εχει το ιδιο μπατζετ .Ο λογος;Αλλο να απαυθυνεσαι σε μια αγορα οπου τις διαφημισεις τις βλεπουν 300 εκκ ανθρωποι και επομενως τα εσοδα ειναι απο 300 εκκ .Και αλλο το κοινο να ειναι 12 εκκ .Εννοειται οτι δεν θα υπαρχουν τα ιδια λεφτα.Αυτο δεν σημαινει οτι η πιο φτηνη παραγωγη δεν μπορει να γινει πολυ καλη αλλα ναι αν καποιος βλεπει μονο σειρες αμερικανικες τυπου lost και ξαφνικα δει μια ελληνικη θα του φανει φτηνη παραγωγη .Εγω προσωπικα προτιμω να μου αρεσει η σειρα και δεν με νοιαζει το μπατζετ .Και σε μια ταινια αν καποιος βλεπει το avatar και μετα δει μια ταινια μετρημενου μπατζετ ε μετα θα του φανει καπως.Μπορει ομως η δευτερη ταινια να ειναι καλυτερη. Τωρα ως π[ρος την δασκαλα θα το ξαναπω .Δεν ηταν αφυσικη η ερμηνεια της .Επρεπε να ειναι η κακια μαγισσα.Πως στους 300 οι σπαρτιατες ηταν λιγο υπερβολικοι;ε αυτο..
saya Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλα κοιτα και πολλες ξενες σειρες ειναι απιστευτες πατατες .Απλα ναι αν συγκρινεις μια ελληνικη σειρα με μια αμερικανικη οπωσδηποτε δεν θα εχει το ιδιο μπατζετ .Ο λογος;Αλλο να απαυθυνεσαι σε μια αγορα οπου τις διαφημισεις τις βλεπουν 300 εκκ ανθρωποι και επομενως τα εσοδα ειναι απο 300 εκκ .Και αλλο το κοινο να ειναι 12 εκκ .Εννοειται οτι δεν θα υπαρχουν τα ιδια λεφτα.Αυτο δεν σημαινει οτι η πιο φτηνη παραγωγη δεν μπορει να γινει πολυ καλη αλλα ναι αν καποιος βλεπει μονο σειρες αμερικανικες τυπου lost και ξαφνικα δει μια ελληνικη θα του φανει φτηνη παραγωγη .Εγω προσωπικα προτιμω να μου αρεσει η σειρα και δεν με νοιαζει το μπατζετ .Και σε μια ταινια αν καποιος βλεπει το avatar και μετα δει μια ταινια μετρημενου μπατζετ ε μετα θα του φανει καπως.Μπορει ομως η δευτερη ταινια να ειναι καλυτερη. Τωρα ως π[ρος την δασκαλα θα το ξαναπω .Δεν ηταν αφυσικη η ερμηνεια της .Επρεπε να ειναι η κακια μαγισσα.Πως στους 300 οι σπαρτιατες ηταν λιγο υπερβολικοι;ε αυτο..
kk1991 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 φοβερη σειρα,καταπληκτικες ερμηνιες αριστο αποτελεσμα!!!!! τωρα σοβαρα δεν εχετε βαρεθει να τα ψιριζετε ολα και να τα βρισκετε ολα χαλια;;; αν ειναι τοσο χαμηλου επιπεδου πια για εσας απλα κλειστε τη τηλεωραση και δειτε kislofski μην απαξιωνετε ομως τη δουλεια ολων οσων δουλεψαν για αυτο.και μην το δενετε και κομπο οτι ολες οι ξενες σειρες ειναι καλυτερες η εχουν καλυτερους ηθοποιους τρομερη σκηνοθεσια και τετοια....οι μεγαλητερες πατατες ειναι ξενες απλως εμεις εχουμε 10 serial τη χρονια ενω αυτοι 100 σε εμας ξεχωριζει ενα στα 3 χρονια σε αυτους 1 τη χρονια στατιστικα αν το δεις λοιπον μονο ετσι εχουν καλυτερες παραγωγες
dark_banishing Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Κανείς ποτέ δεν μπήκε στο topic του ρετιρέ να γράψει ότι δεν του αρέσει η κίνηση της κάμερας. Όσο πιο καλή είναι η σειρά τόσο πιο αυστηρή κριτική θα δεχτεί. Κανείς ποτέ δεν μπήκε επίσης στο topic του pac-man για να γράψει ότι δεν έχει καλά γραφικά- και ας μην έχει. Αν όμως μας το πλάσαραν ως τα-πιο-γαμάτα-γραφικά-μετά-το-crysis τότε θα το έκραζαν όλοι. Όσο πιο πολύ φουσκώνεις το προϊόν σου, τόσο μεγαλύτερη κριτική θα δεχτείς.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 παιδιά συγγνώμη αλλά μπορεί και να΄ναι καλή η σειρά, αλλά τόση κατάθλιψη σε τέτοια εποχή την βρίσκω λίγο άστοχη, ειλικρινά. ελπίζω να πάει καλά πάντως, για ελληνική προσπάθεια ακούω πολλά.
Vintage Jewel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εχω την εντυπωση παντως οτι επειδη υπαρχει τοση σαβουρα στην ελληνικη τηλεοραση απλα εκθειαζετε την πρωτη ψιλοσοβαρη και αξιολογη προπαθεια που παει να μιμηθει ενα κινηματογραφικο φορματ και στυλ. Εγω εβαλα να δω το 2ρο στο youtube και βαρεθηκα στο 15το και δεν ξαναγυρναω. Δεν αντεχω τα συνεχη ζουμ μεσα εξω του σκηνοθετη και τις εναλλαγες που κανει στα πλανα. Ενω σαν υφος ειναι αργο και μουντο και σκοτεινο αυτος πηγενει την καμερα απο το ενα προσωπο η σημειο στο αλλο λες και τον κυνηγουν. Η σκηνη που μπηκαν στο νησι και βλεπαν τους αλλους λεπρους ηταν τελειως απατη. Επι 3 λεπτα περιπου εδειχνε περιεργους να κανουν ενα βημα και να βγενουν απο σκιες, εμοιαζε με κακογυρισμενο φρικ χορορ b movie. Υπαρχει ρε παιδι μου κατι αρτιστικ και διαφορετικο απο αλλες παραγωγες αλλα μου φαινετε οτι παντου το παρακανει. Επισης ειναι πολυ ψυχοπλακωμα και οκ αυτο θελει το στορυ και υπο αλλες συνθηκες δεν εχω κανενα προβλημα με το σκοτεινο και ψυχοπλακωτικο, αλλα σε αλλο ποιο ελκυστικο πακετο. Αυτα απο μενα, δεν θελω να την χαλασω σε κανενα(οποτε no more critic για το νησι), ειναι καλη προσπαθεια, χανει για μενα σε καμποσα σημεια, οποτε παω για αλλα. Θα συμφωνησω μαζι σου οτι το δευτερο επεισοδιο δν ηταν τοσο καλο οσο το πρωτο.Αλλα θα συνεχιζω να το βλεπω. Παντως επειδη την σειρα την βλεπω με ατομο π εχει διαβασει το βιβλιο μου εχει πει οτι εχουν αλλαξει πολλα πραγματα απο το βιβλιο.Πχ οταν πηγε στο νησι πρωτη φορα η λεχου δν ηταν τοσο τραγικα τα πραγματα οσο στο βιβλιο.Ειχε δει οτι μαλιστα ζουσαν καλυτερα απο οτι εκεινη απεναντι...(λογω των επιδοματων μου ειπαν που στελνανε απο το κρατος στους λεπρους για να αγοραζουν προμηθειες)
YiN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ρε 'συ φαρκραη, κάηκες =ρ Έχω ξαναπεί ότι θεωρώ τη σειρά καλή -ίσως σε μερικά σημεία τραβηγμένη. Αυτό με το οποίο δεν συμφωνώ και βλέπω να γίνεται πολύ σε αυτό το θρεντ είναι η συγκριση με ξένες παραγωγές.Είναι εντελώς σαφές ότι δεν υπάρχει σύγκριση, δλδ πώς να το κάνουμε δεν υπάρχει ούτε το χρήμα ούτε τα τεχνικά μέσα για τέτοιες παραγωγές, αλλά πέραν αυτού στην Ελλάδα υπάρχει και τελείως διαφορετική αντίληψη για την ηθοποιία. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά όλες οι σειρές στην Ελλάδα είναι γυρισμένες με θεατρικό σκεπτικό, για εμένα τουλάχιστον είναι η κύρια διαφορά κι όχι τοσο τα τεχνικά μέσα. Νομίζω ότι και η παιδεία των ηθοποιών (όσοι έχουν δλδ) αφορά πολύ περισσότερο το σανίδι, αυτό πολλές φορές μπορεί να έχει το σχετικά "τραβηγμένο" αποτέλεσμα στην τηλεόραση, για το οποίο παραπονιούνται πολλοί. Προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο γιατί το σκέφτομαι σαν ένα ξεχωριστό είδος από την Χ αμερικάνικη σειρά που θα κάτσω να δω. Και εδώ που τα λέμε είναι τελείως διαφορετικό είδος, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι λειψό.
YiN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ρε 'συ φαρκραη, κάηκες =ρ Έχω ξαναπεί ότι θεωρώ τη σειρά καλή -ίσως σε μερικά σημεία τραβηγμένη. Αυτό με το οποίο δεν συμφωνώ και βλέπω να γίνεται πολύ σε αυτό το θρεντ είναι η συγκριση με ξένες παραγωγές.Είναι εντελώς σαφές ότι δεν υπάρχει σύγκριση, δλδ πώς να το κάνουμε δεν υπάρχει ούτε το χρήμα ούτε τα τεχνικά μέσα για τέτοιες παραγωγές, αλλά πέραν αυτού στην Ελλάδα υπάρχει και τελείως διαφορετική αντίληψη για την ηθοποιία. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά όλες οι σειρές στην Ελλάδα είναι γυρισμένες με θεατρικό σκεπτικό, για εμένα τουλάχιστον είναι η κύρια διαφορά κι όχι τοσο τα τεχνικά μέσα. Νομίζω ότι και η παιδεία των ηθοποιών (όσοι έχουν δλδ) αφορά πολύ περισσότερο το σανίδι, αυτό πολλές φορές μπορεί να έχει το σχετικά "τραβηγμένο" αποτέλεσμα στην τηλεόραση, για το οποίο παραπονιούνται πολλοί. Προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο γιατί το σκέφτομαι σαν ένα ξεχωριστό είδος από την Χ αμερικάνικη σειρά που θα κάτσω να δω. Και εδώ που τα λέμε είναι τελείως διαφορετικό είδος, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι λειψό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.