hanzo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ρε φίλε Tzinos ... στα αρνητικά το ''... μονο κοιτουνται, ηθελε καποιον να ξεσπαει στο βαθος.'' ??? Μήπως παραείσαι αυστηρός ? Αυτό είναι η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας.
marantonis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Και τελος δεν βλεπω πως θα μπορει να κρατησει το ενδιαφερον με τετοιο θεμα για 26 ωρες! Κι εγω εχω αυτη την ανησυχια, αλλα σε μικροτερο βαθμο δεδομενου οτι: α) Το βιβλιο απ΄οσους το ΄χουν διαβασει ακουσα οτι κρατα το ενδιαφερον αμειωτο β) Θ' ακολουθει πιστα το βιβλιο (απ' οτι ακουγεται, ελπιζω να ισχυει). Ρε φίλε Tzinos ... στα αρνητικά το ''... μονο κοιτουνται, ηθελε καποιον να ξεσπαει στο βαθος.'' ???Μήπως παραείσαι αυστηρός ? Αυτό είναι η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. Τελικα το πιο "παραξενο" πραγμα στα tzinos reviews δεν ειναι τα πολλα αρνητικα σχολια, αλλα η τεραστια προσοχη στην λεπτομερια. Δηλαδη εμενα καποιες φορες μου δινει την αισθηση -μεταξυ σοβαρου και αστειου το λεω, προς αποφυγη παρερμηνειων- οτι ειτε βλεπει το καθε εργο 5 φορες πριν το σχολιασει, ή παρακολουθει με απιστευτα καρφωμενο το βλεμα στην οθονη και το μυαλο του δουλευει με επεξεργαστη supercomputer:p:p
tzinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 δεν πιστευω ιδιαιτερα στις επαναληψεις. Ενοω οτι πολυ σπανια βλεπω επεισοδειο η ταινια 2ρη φορα. Ακομα και τις ποιο αγαπημενες μου σειρες δεν τις εχω δει 2ρη φορα. Μονο το true romance και το Shawshank redemption εχω δει 5-6 φορες. Ειμαι τις αποψης οτι υπαρχει τοσο πολυ υλικο για εξερευνιση και ειναι σπαταλη να βλεπεις κατι ιδιο πολλες φορες, περναμε σε καινουρια κολπα. Τωρα αν μια σκηνη μου κολησει και θελω να την σχολιασω, μπορει και να το γυρισω και να την περασω ενα χερακι στα γρηγορα. Δεν ειναι δα και επιστημη. Επισης ειμαι της αποψης οτι πλεον μου την εχετε στυμενη ακομα και αν κανω καλες κριτικες! σορυ δηλαδη αλλα στο συνολο ειπα καλα σχολια για την σειρα. Οπως και υπαρχουν καμια 15ρια σειρες που λεω μονο καλα λογια, αλλα εχει κολησει η βελονα οτι τα βλεπω ολα αρνητικα. αν ηταν οτι βλεπω να μου αρεσει και να το κατεβαζω αμασητι, εβλεπα και ελληνικη τελοραση και ρεαλιτι ολη μερα. Αυτη ειναι η μαγεια του ιντερνετ, αναπτυσεις γουστα και διαλεγεις οτι θελεις και οχι οτι σου σερβιρουν Η σκηνη που λετε εχει συζητηθει απο πολλους οτι ειναι πολυ μεγαλη σε διαρκεια και βαρυ σε δραμα. Εμενα απλα μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ηταν τοσο φυσικες οι αντιδρασεις, ναι μεν ειχε ωραια ενταση αλλα το παρακανανε στα πλανα και τα κοιταγματα. Ενιωσα οτι αμα εδειχνε κανα πιτσιρικη να κλαψουριζει, να πετουσανε καμια ατακα, κανα μαμμαααααα....γουοοοοολλλτττ......κατι, θα εβγαινε καλυτερο. αν θα το γυρισει σε λαβ στορυ δεν ξερω, ουτε βλεπω να το μαθαινο! αν το γυρισει σε λεπραβ στορυ μπορει να εχει ενδιαφερον
patrickdrd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 κανα μαμμαααααα....γουοοοοολλλτττ...... :shock: breaking bad; :lol:
tzinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 οχι ρε, ο μιχαλακης απο το λοστ, που φωναζε γουοοοολλλττ στο δασος
marantonis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ειμαι τις αποψης οτι υπαρχει τοσο πολυ υλικο για εξερευνιση και ειναι σπαταλη να βλεπεις κατι ιδιο πολλες φορες, περναμε σε καινουρια κολπα. Εχω την ιδια ακριβως αποψη (Με εξαιρεση καποιες πολυ καλες αλλα "δυσκολες" ταινιες & φυσικα το south park:cool:) Επισης ειμαι της αποψης οτι πλεον μου την εχετε στυμενη ακομα και αν κανω καλες κριτικες! Εγω παντως εκανα πλακα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δε στην εχουμε στημενη Οπως και να 'χει σ' αγαπαμε, συνεχισε Η σκηνη που λετε εχει συζητηθει απο πολλους οτι ειναι πολυ μεγαλη σε διαρκεια και βαρυ σε δραμα. Εμενα απλα μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ηταν τοσο φυσικες οι αντιδρασεις, ναι μεν ειχε ωραια ενταση αλλα το παρακανανε στα πλανα και τα κοιταγματα. Ενιωσα οτι αμα εδειχνε κανα πιτσιρικη να κλαψουριζει, να πετουσανε καμια ατακα, κανα μαμμαααααα....γουοοοοολλλτττ......κατι, θα εβγαινε καλυτερο. Νομιζω οτι το θεμα με την διαρκεια δεν μπορει να ειναι παρα τελειως υποκειμενικο. Οσο για το κλαψουρισμα, κι αυτο πιθανοτατα καλο θα ηταν, αλλα μου αρεσε αρκετα το μουγγο κλαμα. αν θα το γυρισει σε λαβ στορυ δεν ξερω Ελπιζω πως οχι.
Chouchoucookie Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Είδα χθες το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι αξιόλογη και προσεγμένη σειρά για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν το βρήκα υπερβολικό και με έκανε να βυθιστώ σ'εκείνη την εποχή. Σκοπεύω να δω την συνέχεια, ελπίζω να μην με απογοητεύσει.
marantonis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Πριν απο λιγο τελειωσε το 2ο επεισοδιο. Το 'δα "live", κακως ομως γιατι οι διαφημισεις σχεδον καταστρεφουν την ατμοσφαιρα που δημιουργειται. Οποτε ισως και να μου αρεσε περισσοτερο διαφορετικα (φανταστειτε να βλεπατε μια ταινια και να τη σταματουσατε καθε 15 λεπτα μετα απο καθε εντονα φορτισμενη συναισθηματικα σκηνη). Οχι καλυτερο του πρωτου. Σιγουρα ηταν παροντα τα προηγουμενα θετικα στοιχεια αλλα τωρα προσεξα καποια αρνητικα, αρκετα τετοια θα ελεγα. Καταρχην, η σκηνη που πηγαινουν στο νησι με το παιδι και περπατανε το βραδυ, παροτι ειχε καλοφτιαγμενη ατμοσφαιρα και μαλιστα τρομαζε κιολας λιγακι (πετυχαινε δηλαδη ως καποιο σημειο την μεταφορα των συναισθηματων της ηρωιδας στον θεατη), μου φανηκε οτι κρατησε μεχρι και 30 δευτερα παραπανω απ' οσο επρεπε να κρατησει. Κατα δευτερον, διαφοροι δευτερευοντες χαρακτηρες ηταν καπως απογοητευτικα μετριοι στην ερμηνεια. Ωραια η προσθηκη της σκυλας δασκαλας αλλα θα μπορουσε να ειναι πολυ πιο πειστικη. Και ο γιατρος μου φανηκε σαν να κρατουσε το χαρτι με το ρολο του και απλως να διαβαζε τις φρασεις (δε ξερω πως λενε τον ηθοποιο αλλα θυμαμαι πως εχει παιξει σε αρκετα trash σιριαλ. Προφανως δεν κανει.). Αυτα κυριως. Πιο πολυ με "χαλασε" το δευτερο. Επισης καποια στιγμη κινδυνευσε να γινει λιγακι βαρετο αλλα εσωσε την κατασταση η τελευταια σκηνη η συναντηση με τον αντρα της που ισως ηταν και η καλυτερη του επεισοδιου. To be continued... edit: Κατι που ξεχασα να αναφερω πριν ειναι οτι η αφηγηση της γριας ειναι καπως μη ρεαλιστικη. Ειδικοτερα, πλησιαζει τον καλογραμμενο ποιητικο λογο. Δε νομιζω οτι μπορει να βρεθει γρια που να χειριζεται τον προφορικο λογο με τετοιο τροπο -και γρια να μην ηταν...-. Εκτος κι αν η ηθοποιος ειχε αναλαβει τον ρολο της Κ. Δημουλα.
patrickdrd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 αφιερωμενο: Στίχοι: Μ. Μαργαρίτης Μουσική: Σπύρος Περιστέρης Πρώτη εκτέλεση: Ανδριάνα Μπάμπαλη Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου το μεράκι το κρυφό αν σε χάσω θα πεθάνω απ`τον κόσμο θα χαθώ. Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου της καρδιάς μου η χαρά αν μ`αφήσεις πίστεψέ με θα με πνίξει η συμφορά. Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου η καρδιά που αγαπώ το καντήλι της ζωής μου που αν σβήσει θα σβηστώ. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8B6AEgF4RWk[/ame]
skiabox Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ειδα στο zapping κανα λεπτο περιπου.Κλασικη ελληνικη μπαρουφα.Οσα λεφτα και να ξοδευτουνε πανε χαμενα.Αφηστε που τα πολλα εξοδα μπορει να ειναι λογιστικο τρικ για την εφορια.
skiabox Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ειδα στο zapping κανα λεπτο περιπου.Κλασικη ελληνικη μπαρουφα.Οσα λεφτα και να ξοδευτουνε πανε χαμενα.Αφηστε που τα πολλα εξοδα μπορει να ειναι λογιστικο τρικ για την εφορια.
marantonis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Εσυ δεν εισαι αυτος που δεν εχει αφησει (καθυστερημενο) reality για (καθυστερημενο) reality στην Ελληνικη τιβι ή κανω λαθος;
marantonis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Εσυ δεν εισαι αυτος που δεν εχει αφησει (καθυστερημενο) reality για (καθυστερημενο) reality στην Ελληνικη τιβι ή κανω λαθος;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ναι αλλά αυτα΄δεν είναι λογιστικά τρικ για την εφοριά. Άσχετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.