scullyist Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 To ξέχασα γμτ λόγω δουλειάς (και χαλασμένης τηλεόρασης ), κρίμα, ξενέρωμα τώρα να μην έχω δει το πρώτο επεισόδιο, θα ψάχνομαι στο δεύτερο
anthony_88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 για να μην παρεξηγηθω, δε διαφωνω οτι για τα ελληνικα δεδομενα ειναι απο τα καλυτερα που εχουν γυριστει. Ωστοσο, θεωρω οτι προσπαθει να συγκινησει χωρις να τα καταφερνει σε τοσο μεγαλο βαθμο, οι αποκρισεις των περισσοτερων ηθοποιων ειναι μη φυσικες και θεωρω οτι αν το ιδιο βιβλιο γυριζοταν σαν σειρα στην ΑΜΕΡΙΚΗ, θα ηταν κλασεις ανωτερη απο το οποιο αποτελεσμα δουμε στο Ελλαδα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Γιατί δηλαδή? οι Αμερικάνοι ηθοποιοί θα υποκρίνονταν καλύτερα στους συγκεκριμένους ρόλους? Ή η παραγωγή θα ήταν τόσο καλύτερη? Διαφωνώ και στο λέω εγώ που ότι Αμερικάνικο έχει βγεί το έχω δεί. Το πολύ πολύ να είχε κανένα κυνηγητό ή κανέναν fbi agent παραπάνω
marantonis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δραμα ειναι, δραμα θα ειχε. Μην περιμενετε τιποτα διαφορετικο. Η σκηνοθεσια, η φωτογραφια, το soundtrack, οι χαρακτηρες... αυτα κυριως θα μετρησουν. Βεβαια για τους ηθοποιους ανησυχω λιγο, θα δουμε.
Kasrith Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν αξιζει δλδ να κατσω να το ψαξω απ τον θειο?
thermo-sifounas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξεραμε να τους πουμε να βαλουν και εναν χαρακτηρα για comic relief...(sarcasm) Επισης ποσο ευκολα μπορει να χαρακτηρισει καποιος μια τετοια ιστορια υπερβολικη που ειναι απο τη φυση της δραματικη στον υπερτατο βαθμο?
alexis333 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν αξιζει δλδ να κατσω να το ψαξω απ τον θειο? Να το ψαξεις .... Πολυ καλη παραγωγη φανηκε ... Δες το και μετα κρινε ... Με το δικο σου γουστο παντα ....
norita Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Και είναι ακριβής μεταφορά της ιστορίας του βιβλίου. Ό,τι έπαιξε σήμερα, είχε περιγραφεί κι έτσι στο βιβλίο. Πάντως και η Λέχου και ο Μάινας ταιριάζουν πολύ στους ρόλους τους.
SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ειλικρινά κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να χαρακτηρίζετε "υπερβολικές" τις ερμηνείες των ηθοποιών και "υπερβολικά δραματική" μία σειρά που βασίζεται σε πραγματικά δ ρ α μ α τ ι κ ά γεγονότα! Βέβαια, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η σειρά, αλλά για πρώτο επεισόδιο, το βρήκα υπερβολικά καλό.
Xorxhs! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 υπερβολη, ιδιαιτερα κατα τη στιγμη της αποχωρησης της κυριας...ενα 15' μεχρι να φτασει στο καραβακι... Παντως πιστευω η καλυτερη σκηνοθετικη δουλεια,φωτογραφια, που εχει γινει ποτε για σειρα στην Ελλαδα
SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Πώς αλλιώς θα έπρεπε να αποδοθεί η στιγμή του αποχαιρετισμού και της αναχώρησης για το νησί; Υποτίθεται πως αυτοί οι άνθρωποι έφευγαν για τη Σπιναλόγκα με μία μεγάλη πιθανότητα να μην επιστρέψουν ποτέ στις οικογένειές τους (και για τους περισσότερους αυτό συνέβαινε). Άρα νομίζω ότι η "υπερβολή" είναι δικαιολογημένη και αναμενόμενη.
originalhoyas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Καλό μου φάνηκε αλλά νομίζω ότι είναι ίσως παραπάνω κινηματογραφικό από όσο σηκώνει η Ελληνική τηλεόραση
marantonis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Καλό μου φάνηκε αλλά νομίζω ότι είναι ίσως παραπάνω κινηματογραφικό από όσο σηκώνει η Ελληνική τηλεόραση Γι' αυτο θα το κατεβαζουμε απο το internet:p
fearwhatnow Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Oυτε 20 λεπτα δεν αντεξα να δω.Υπερβολη σε ολα, κλασικη ελληνικουρα, με τους ηθοποιους να παιζουν λες και τους εχει καθισει ομπρελα στο φαρυγγα, η σκηνοθεσια δεν ειναι ασχημη αλλα αυτο το πραγμα με το συνεχες depth of field και την εναλλαγη μακρινων-κοντινων πλανων με το blur να σου βγαζει τα ματια ηταν τουλαχιστον απαραδεκτο, δεν ηταν ασχημη βεβαια και η φωτογραφια αλλα και παλι εξεσυζητημενη με ανουσια πορτραιτα (κρατησε 2 λεπτα περιπου την καμερα στο "νησι" και μας εδειχνε μια ξερη χερσονησο να ξεπροβαλλει απο τα δεξια της οθονης...).Μαλλον αυτα για φετος με την ελληνικη τηλεοραση.18 λεπτα και πολυ τους ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.