marantonis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι ναι, κι εγώ όταν το είδα σκέφτηκα "Ό,τι να 'ναι"! Μονο που δεν εγινε στην πραγματικοτητα. Ηταν στην φαντασια ενος παρευρισκομενου που τον ειχε παρει ο υπνος την ωρα που φωναζαν ασταματητα αυτοι οι δυο...
Zugzwang Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μονο που δεν εγινε στην πραγματικοτητα. Ηταν στην φαντασια ενος παρευρισκομενου που τον ειχε παρει ο υπνος την ωρα που φωναζαν ασταματητα αυτοι οι δυο... Όπως είπα και παραπάνω στο τελευταίο επεισόδιο δεν είχα κολλήσει στην οθόνη & έτσι, για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα ότι ήταν στη φαντασία ενός παρευρισκόμενου. Η σκηνή όμως σαν σκηνή μού φάνηκε γελοία!
marantonis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Όπως είπα και παραπάνω στο τελευταίο επεισόδιο δεν είχα κολλήσει στην οθόνη & έτσι, για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα ότι ήταν στη φαντασία ενός παρευρισκόμενου. Η σκηνή όμως σαν σκηνή μού φάνηκε γελοία! Κι εγω το βαρεθηκα το επεισοδιο αλλα η συγκεκριμενη σκηνη ειχε φτιαχτει για να ειναι γελοια.
Zugzwang Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Κι εγω το βαρεθηκα το επεισοδιο αλλα η συγκεκριμενη σκηνη ειχε φτιαχτει για να ειναι γελοια. Μπορεί και να έχεις δίκιο
marantonis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Επιτελους ενα καλο επεισοδιο, μετα την πτωση, απο την αρχη ως το τελος. Πολυ ενδιαφερουσα η εισβολη, και αναπαντεχο το τελος.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από paredwse, 3 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 3 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το τελευταίο επεισόδιο το γουσταρα πολυ,αν κ γέλασα με τα ερασιτεχνικά εφέ όταν τα πολεμικά πετούσαν.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ερμηνεία της Λεχου ειναι επική...Τώρα που πέθανε θα δω εάν μπορέσω να συγκεντρωθω στην ερμηνεία του Μαινα.Επίσης αυτή που κάνει την δασκάλα ειναι τρομερή
marantonis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Γκάιζ το πηρε ο διαολος το νησι. Εκανε ενα καλο (ή ισως το καλυτερο επεισοδιο), το 7ο, και τωρα πια το γυρισαν σε island love stories. Αν θα τα φτιαξει το πουτανακι η αννα με τον αντωνη ή με τον αλλο που εχει το οτομομπιλι και μαλακιες. Δε ξαναβλεπω. Τρωει cancel.
saya Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το γυρισανε σε φωτορομαντσο.Περιμενε και θα καταλαβεις που παει..
patrickdrd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 χθες γιατι δεν το χε; τι απεγινε;
Jason13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 χθες γιατι δεν το χε; τι απεγινε; Και γω αυτο ειχα απορια, μεχρι που εψαξα στο ιντερνετ. Για φετος δεν θα ξαναδειξει επεισοδιο. Μετα τα Χριστουγεννα παλι, θα βγουν τα νεα επεισοδια. ΤΟ χειροτερο ειναι οτι δεν ειδοποιησαν και περιμενα στο mega να ξεκινησει
patrickdrd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 ΤΟ χειροτερο ειναι οτι δεν ειδοποιησαν και περιμενα στο mega να ξεκινησει αντε, το προγραμμα το ειχε δλδ; εγω θα το βλεπα σε "αλλο" σπιτι, αλλα πιασαμε την κουβεντα κ δεν πηραμε καν χαμπαρι αν ειχε ή δεν ειχε
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Καλύτερα. Βλέπουμε και το Next Top Model με την ησυχία μας.
margaritagr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Προσωπικα το βαρεθηκα Sent from my iPhone using Insomnia.app
Vintage Jewel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 To σταματησα στο δευτερο επεισοδιο.
NOMIKOS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Προσωπικά μου αρέσει και θα συνεχίσω να το βλέπω. Μπροστά στους μαγείρους και στα μοντέλα ότι καλύτερο για ελληνική τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.