Προς το περιεχόμενο

Το Νησί [Mega]

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας ανοιξουμε εδω το θεματακι μας για την μια σειρα που σιγουρα θα παρακολουθησουν αρκετοι

Κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου

Το ολοκληρωμένο trailer!

"Το Νησί" αναμφισβήτητα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το Mega, καθώς στην εποχή της οικονομικής κρίσης όπου όλα τα υπόλοιπα κανάλια κάνουν περικοπές, το Megaλο κανάλι επενδύει σε μια σειρά που στοίχισε...

4 εκατομμύρια ευρώ για μόλις 26 επεισόδια. Η σειρά αυτή είναι βασισμένη στο βιβλίο "Το Νησί" της Victorias Hislop, και το σενάριο για την μεταφορά στην TV το έκανε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου. "Το Νησί" κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα στις δέκα όπου θα το βλέπουμε εβδομαδιαία την ίδια ώρα και ημέρα. Δείτε πλάνα από την σειρά διάρκειας τριών λεπτών:

nhsi-mega-300x215.jpg

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναμφίβολα η καλύτερη παραγωγή σειράς που έχει γίνει στην ελλάδα, η φωτογραφία, τα σκηνικά καθώς και η μεταφορά σε εκείνη την εποχή είναι τέλεια.

Το σενάριο δεν με έψησε, είναι σειρά με αγάπες και έρωτες και με target group νοικοκυρές γιαγιάδες κλπ.

Δημοσ.

ειναι πολυ ακριβη και προσεγμενη παραγωγη.........αυτο φαινεται και μονο απο το τρειλερ.Το καλο ειναι οτιβασιζεται σε βιβλιο και πως εχει γυριστει ολο πρι προβληθει,οποτε δε μπορουν να το τραβηξουν και να το ξεχιλωσουν(παντα ετσι δε γινεται?)και οι η8οποιοι ειναι ολοι πολυ αξιολογοι.Πιστευω οτι θα ειναι απο τα καλυτερα ελληνικα σηριαλ της 10ετιας,το μονο που χρειαζεται ειναι να μην το καψουν(επαναλληψη πρωι μεσημερι βραδυ σαββατοκυριακα και γενικα οταν δεν εχουμε τι να δειξουμε)κατι στο οποιο τα mega εχει παραδωση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειδα πριν απο λιγο στο mega τα trailers. 2 πραγματα μου εκαναν εντυπωση: Η φωτογραφια (+1 στον τουφα και εχοντας υποψιν αυτο) και η ασυνηθιστα καλη για τα δεδομενα των Ελληνικων σιριαλ σκηνοθεσια. Αυριο η πρεμιερα.

Εγω λεω να περιμενω λιγο μεχρι να ανεβει στο νετ για να την δω χωρις διαφημισεις;)

Δημοσ.
Το είδε κανείς? Ομολογώ ότι μου άρεσε αρκετά, μάλλον θα το δω μέχρι τέλους.

Πολυ δραμα ...

Τι ηταν αυτο το πραμα ...

Δημοσ.

πολυ αργο, πολυ σκοτεινα σκηνικα, πολυ ψυχοπλακωμα, πολλη υπερβολη. Πολυ κατωτερο των προσδοκιων μου... Θα δω και το δευτερο αλλα δεν ξερω, ισως να μην ειναι για μενα τετοιου ειδους ιστοριες...

Δημοσ.

πολυ καλη σειρα για τα ελληνικα δεδομενα! εμενα τουλαχιστον με επεισε οτι αξιζει να το παρακολουθησω! οσο για τα ψυχοπλακωματα ενταξει ρε παιδια τι περιμενατε να δειτε αφου ειναι τετοια η ιστορια!

Δημοσ.
Σου άρεσε δηλαδή Αλέξη ή όχι;

Εμένα μου φάνηκε πολύ καλό.

Δε το δα ολο ... Λιγο ειδα..

Ελαχιστα να πω καλυτερα ..:o

Αλλα ειδα κατι φασεις με δραμα και δε ψηθηκα ....

Δε μπορω το πολυ δραμα ...:-)

Βασικα θα δειξει η συνεχεια γιατι δε μπορω να πω κατι χωρις να το εχω δει ....

Αν και δυσκολα ψηνομαι να κατσω στην TV να δω κατι ...

Για μενα η τηλεοραση ανοιγει οταν εχει μπαλα μονο ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...