dp@pa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον, Εχω το Iphone4. Ειναι Jailbroken. Ελληνικο. Vodafone. Ok so < εχω το εξης προβλημα. Δεν εχω προβλημα με την αντεννα. Δεν πεφτουν η κλησεις μου, Εχω και θηκουλα. Το προβλημα που ειναι σπαστικο , ειναι οταν ξεκλειδωνω το κινητο να μπω στο μενυ , ασπουμε να παω να γραψω μυνημα, μου Κανει το εξης κουλο. Κανει restart, και μου εμφανιζει το welcome to Vodafone< και μετα πιανει σημα παλι. Αυτο το παθαινει που και που, και καποτε χανω και κλησεις ασπουμε. Τι φταει? Θηκη εχει, το κινητο δουλευει αψογα σε ολα εκτος αυτο το κουλο που μου κανει συνεχεια. Τι πρεπει να κανω? Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Καποιος να με βοηθησει να το φτιαξω το προβλημα. Απλα μου κανει restart συνεχεια το Network Μου.
haHa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Την sim την εκοψες εσυ σε microsim ή πηρες κανονικα microsim?
dp@pa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Την sim την εκοψες εσυ σε microsim ή πηρες κανονικα microsim? την πηρα απο Vodafone πρωτη μερα
Whiteyez Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Την sim την εκοψες εσυ σε microsim ή πηρες κανονικα microsim? Παίζει ρόλο;
haHa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Παίζει ρόλο; Υπαρχει περιπτωση να χανει που και που την επαφη, αν δεν ειναι κομμενη τελεια και κουνιεται κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.