Προς το περιεχόμενο

Έχει η tellas προβλήματα ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,

Πρόκειται να βαλω tellas. Μόνο internet όμως .

Προκειμένου να προλάβω καταστάσεις πείτε μου σας παρακαλώ τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει με την συγκεκριμένη εταιρεία ? Οτιδήποτε.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλησπέρα σας ,

Πρόκειται να βαλω tellas. Μόνο internet όμως .

Προκειμένου να προλάβω καταστάσεις πείτε μου σας παρακαλώ τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει με την συγκεκριμένη εταιρεία ? Οτιδήποτε.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα έχε στο μυαλό σου ότι μία εταιρία μπορεί να έχει προβλήματα σε μία περιοχή και σε μία άλλη να παίζει άψογα . Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να βρεις εταιρια είναι να ρωτήσεις γείτονες και να δείς εαν και τί προβλήματα έχουν .

Δημοσ.

Όπως είπε ο φίλος παραπάνω, άλλος μπορεί να έχει, άλλος όχι....

Εγώ προσωπικά δεν θα την επέλεγα καν σαν εταιρεία...:)

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα έχε στο μυαλό σου ότι μία εταιρία μπορεί να έχει προβλήματα σε μία περιοχή και σε μία άλλη να παίζει άψογα . Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να βρεις εταιρια είναι να ρωτήσεις γείτονες και να δείς εαν και τί προβλήματα έχουν .

όπως επίσης η γραμμή του γείτονα μπορεί να έχει πρόβλημα και η δικιά σου όχι ή το αντίστροφο, ασφαλή συμπεράσματα πάντως δεν μπορούν να βγουν

Δημοσ.

Από το adslgr που επίσης παρακολουθώ έχω δει ότι αναφέρονται διάφορα για την Tellas. Τα προβλήματα αφορούν τόσο το δίκτυο (που είναι θέμα τύχης γιατί έχω ακούσει και καλά), αλλά και θέματα σχετικά με λογαριασμούς που συνέχισαν να πηγαίνουν μετά τη διακοπή υπηρεσίας ή για κακή τεχνική υποστήριξη και καθυστερήσεις.

Εγώ δεν θα την επέλεγα μέχρι να ξεκαθαρίσει το ποιός την έχει και το αν θα κάνει επενδύσεις για να τη διατηρήσει.

Δημοσ.

Έχω Tellas ~2 χρόνια, δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Η σύνδεση είναι λίγο πιο αργή από την αντίστοιχη της Conn-x, αλλά η Conn-x είναι σημαντικά ακριβότερη. Η σύνδεση στην οποία αναφέρομαι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (Χαριλάου).

Δημοσ.

Έχω καλές εμπειρίες από την Tellas. Προβλήματα έχουν όλες οι εταιρίες ανάλογα με το που βρίσκεσαι, γι'αυτό ρώτα καλύτερα άτομα στην περιοχή σου.

Δημοσ.

Στηνπλειοψηφία τους πάντως οι χρήστες τελλάς δεν είναι ικανοποιημένοι. Κι εγώ μαζί τους! Φίλε μου αν ήμουν στη θέση σου θα κοίταγα αλλού. Κι αν αποφασίσεις που να πας πεσ μας κι έμας γιατί κι εγω ψάχνομαι κι άκομα δεν έχω καταλήξει!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...