Elenouko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας, Μέχρι χτες ο desktop είχε ένα πρόβλημα και ενώ ο πύργος λειτουργούσε κανονικά, η οθόνη συνέχιζε να είναι με το πορτοκαλί λαμπάκι της... Είπα και γω χτες να τον ανοίξω να τον καθαρίσω μπας και.. αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν... τώρα ενώ ανοίγει η οθόνη και δείχνει ότι το σύστημα πάει να εκκινήσει, ξαφνικά κλείνει.. (πάνω στο boot) Τι μπορεί να φταίει; Η κάρτα γραφικών? ή ακόμη χειρότερα .. η μητρική!? πως μπορώ να το διαπιστώσω; Ο υπολογιστής είναι παλιός... Τον έχω τουλάχιστον 5 χρόνια... κ είναι κατασκευασμένος από stock... Σίγουρα κάτι θέλει άλλαγμα αλλά τι;! (αν όχι όλο τ pc πέταμα... :/) Περιμένω απαντήσεις..
JohNy_GR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 το ειχε παθει και μενα πριν λιγο καιρο. στην περιπστωση μου το προβλημα ηταν οτι κολαγε το κουμπι του boot. το ιδιο το κουμπι εβγαινε κανονικα παλι εξω αλλα οταν το ανοιξα μετα ειδα οτι κολλαγε μεσα ο μηχανισμος του (ενασ απλος διακοπτης, μη φανταστεις) και ετσι μετα απο μερικα δευτερολεπτα πατημενο μεσα εδινε εντολη να κλεισει το τροφοδοτικο....
filip123go Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ....Πρόβλημα τροφοδοτικού μου θυμίζει...! Για δοκίμασε να ανοίξεις το pc βραχυκυκλώνοντας το με ένα κατσαβίδι , για να αποκλείσεις την περίπτωση που λέει ο JohNy_GR , έλεγξε όλα τα καλώδια μέσα στο pc μήπως κάποιο δεν πατάει καλά (μιας και το πρόβλημα εμφανίστηκε αφού έβαλες χέρι μέσα) , κάνε ένα ubuntu live cd και δοκίμασε να τον ξεκινήσεις από εκεί (για να αποκλείσουμε τελείως το λειτουργικό) και τέλος δοκίμασε να ξεκινήσεις το pc μόνο με τα βασικά (μητρική, σκληρό,καρτα γραφικων, 1 dimm ram)
GeorgeVls Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Βγάλε την κάρτα γραφικών φύσα την και ξαναβάλτην.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.