jimacid Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τον αποκωδικοποιητη της nova "HD 831" Πηρα τον αποκωδικοποιητη αυτον ομως ακομα δεν εχει γινει η εγκατασταση του πιατου. ο αποκωδικοποιητης αυτος απο πισω εχει μια εισοδο απλης κεραιας και μια εισοδο για το πιατο. αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως γινεται μεχρι να γινει η εγκατασταση του πιατου να μπορω να πιανω τα απλα καναλια απο τον δεκτη αυτον (τα ψηφιακα για την ακριβεια αν γινεται.) δοκιμασα να κανω αναζητηση ομως απο οτι καταλαβα ψαχνει μονο για δορυφορικα και δεν βρισκει τιποτα φυσικα αφου δεν υπαρχει πιατο... οι οδηγιες χρησης που παρεχουν παρολο που σχεδον ποτε δεν τις διαβαζω μου φανηκαν πραγματικα ελλιπεις... στην τεχνικη υποστηριξη της νοβα που πηρα μιλησα με μια κυρια που δεν ηξερε τι της γινετε... αναπαρηγαγε συνεχως λεξεις κλειδια που της ειχανε πει οπως, ψηφιακη αναλογικη κεραια high definition κλπ την μια μου ελεγε οτι γινετε να πιασω τα επιγεια καναλια την αλλη ελεγε οτι δεν γινετε και δεν ηξερε καν να μου πει εφοσον οπως λεει δεν γινεται να πιασεις επιγεια καναλια ποιος ο λογος υπαρξης της υποδοχης κανονικης κεραιας στον δεκτη.... ελπιζω να παρω απο εσας καμια απαντηση γιατι αν περιμενω απο αυτους σωθηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Με τον δεκτη της Nova (και τον παλιο και τον καινουριο HD) ΔΕΝ μπορεις να δεις τα επιγεια ψηφιακα, μεσω της απλης κεραιας. Θα τα δεις ομως μεσω του μπουκετου της Nova (δορυφορικα, απο το πιατο δηλαδη) οταν κανεις την εγκατασταση. Αυτο που ειδες πισω, δεν ειναι εισοδος κεραιας αλλα εξοδος RF σηματος, της οποιας η χρησιμοτητα σε εναν HD δεκτη ειναι σχεδον μηδενικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimacid Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε μου εχει 3 βισματα για κεραιες απο πισω οχι 2. το ενα ειναι satellite in το δευτερο RF out (η εξοδος που ειπες δηλαδη) και το τριτο ειναι RF in εισοδος κεραιας δηλαδη. το λεει και στο manual... αν δεν μπορει να πιασει ουτε ψηφιακα αλλα ουτε αναλογικα καναλια με την χρηση αυτης της υποδοχης τοτε γιατι στο καλο την εχει??? ---------- Προσθήκη στις 17:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:36 ---------- οριστε και το εγχειριδιο.... δεν ειχα scanner να το σκαναρω και εβγαλα μια φωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 για σε ολους λοιπον παιδια εβαλα και εγω νοβα και [πηρα και το δεκτη το καινουργιο αλλα υπαρχει προβλημα με την τηλεοραση μου που ει ναι lg η κινηση ειναι πολυ χαλια μιλησα με το τεχνικο της νοβα και μου ειπε οτι φταινε οι lg tv και οτι περιμενει να του στειλει ι νοβα καινουργια καλωδια hdmi μηπως και γινε,ι εγω εχω δοκιμασει μεχρι τωρα 3 διαφορετικα και τιποτα.τεσπα θελω να ρωτησω αυτοι που εχουν lg αν διαπιστωσαν και αυτοι αυτο το προβλημα και αν βρηκαν καμια λυση.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 καποιο φιλτρο θα ναι απο την lg.πηγαινε στο μενου και βγαλτο ολα off και δες αν ειναι οκ η εικονα στα hd της νοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε μου εχει 3 βισματα για κεραιες απο πισω οχι 2.το ενα ειναι satellite in το δευτερο RF out (η εξοδος που ειπες δηλαδη) και το τριτο ειναι RF in εισοδος κεραιας δηλαδη. το λεει και στο manual... αν δεν μπορει να πιασει ουτε ψηφιακα αλλα ουτε αναλογικα καναλια με την χρηση αυτης της υποδοχης τοτε γιατι στο καλο την εχει??? ---------- Προσθήκη στις 17:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:36 ---------- τα πραγματα ειναι απλα...την υποδοχη rf in-rf out την εχει αν θελεις να δωσεις σημα rf σε μια απλη τηλεοραση που πχ δεν εχει ουτε σκαρτ ουτε hdmi..οποτε το καλωδιο απο τον ενισχυτη η την κεραια(αν δεν υπαρχει ενισχυτης)το βαζεις στο rf in και το rf out το βαζεις στην τηλεοραση που δεν εχει skart-hdmi... και μεσα απο το μενου του δεκτη ρυθμιζεις ακομα και σε ποια συχνοτητα θα πιανεις το σημα του δεκτη...πχ στα 35uhf...οποτε η τηλεοραση θα πιανει και τα επιγεια καναλια...και το σημα του δεκτη της νοβα... ---------- Προσθήκη στις 18:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:06 ---------- για σε ολους λοιπον παιδια εβαλα και εγω νοβα και [πηρα και το δεκτη το καινουργιο αλλα υπαρχει προβλημα με την τηλεοραση μου που ει ναι lg η κινηση ειναι πολυ χαλια μιλησα με το τεχνικο της νοβα και μου ειπε οτι φταινε οι lg tv και οτι περιμενει να του στειλει ι νοβα καινουργια καλωδια hdmi μηπως και γινε,ι εγω εχω δοκιμασει μεχρι τωρα 3 διαφορετικα και τιποτα.τεσπα θελω να ρωτησω αυτοι που εχουν lg αν διαπιστωσαν και αυτοι αυτο το προβλημα και αν βρηκαν καμια λυση.ευχαριστω σαν τεχνικος φιλε μου αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι η εν λογω εταιρια...μια ζωη πατατασατ δεκτες πουλαει αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη πονεμενη ιστορια και οποιος εχει καποια διαφωνια στα λεγομενα μου ας το συζητησει να του λυσω ολες τις αποριες...δικαιολογιες περι καλωδιων και lg ειναι μπαρουφες.. δοκιμασε εναν απλο hd δεκτη με οποιοδηποτε καλωδιο hdmi και θα δεις διαφορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στα καναλαιαν hd μια χαρα ειναι σε ολα τα αλλα εχω προβλημα και δεν φταει το μενου σε κατι τα εχω ψαξει ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παδια ο hd δεκτης δεν αναγνωριζει φλασακι ξερετε?δεν μπορουμε να κανουμε πχ εγγραφη ενα καναλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παδια ο hd δεκτης δεν αναγνωριζει φλασακι ξερετε?δεν μπορουμε να κανουμε πχ εγγραφη ενα καναλι? οχι φιλε μου δεν αναγνωριζει και ουτε προκειται να το κανει γιατι οπως και στον παλιο pvr δεκτη οτι εγραφες μπορουσες να το δεις μονο εαν ησουν ενεργος συνδρομητης...εαν το εκοβες οτι ειχες στον σκληρο δεν το εβλεπες... αυτη ειναι η πολιτικη της νοβα... ---------- Προσθήκη στις 20:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:43 ---------- στα καναλαιαν hd μια χαρα ειναι σε ολα τα αλλα εχω προβλημα και δεν φταει το μενου σε κατι τα εχω ψαξει ολα κανε ενα reset στον δεκτη...σημερα που εκανα μια εγκατασταση με μια τηλεορση lg δεν ειχα κανενα προβλημα σε κανενα καναλι.... κανε μια δοκιμη να συνδεσεις τον δεκτη με scart να δεις αν αλλαξει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 εκανα τα παντα και στο servise την πηγα και παντου δεν ξερω τι να κανω πλεον και με scart δοκιμασα και παλι τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια ο δεκτης γιατι κλεινει συνεχει απο μονος του αφου εχω βγαλει τις περιβαλοντικες ρυθμισεις ξερει κανεις γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
socmaster Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 εκανα τα παντα και στο servise την πηγα και παντου δεν ξερω τι να κανω πλεον και με scart δοκιμασα και παλι τα ιδια. ποια lg εχεις και ποιο firmware? Αν ειναι scarlet xxLG7000 η χχLG6000 δοκιμασε τελευταιo firmware και trumotion off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stabill Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δεν καταλαβα κατι... Αν συνδεσω εξωτερικο σκληρο δισκο στο usb, θα μπορεσω να γραψω οτι θελω ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΕΝΑ PC ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΔΙΣΚΑΚΙ? Προσοχη, μιλαω παντα για εξωτερικο σκληρο & για τον απλο HD αποκωδικοποιητη, οχι τον pvr!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.