papaspyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω δημιουρήσει μια ιστοσελίδα και μέσα σε διάφορα tags έχω ελληνικα π.χ. <label> εδώ είναι το ελληνικό κείμενο μου</label>.Τρέχω το preview σε firefox kai explorer μια χαρα και όλα φαίνονται καλά. Το πρόβλημα έιναι όταν κλείνω το project απο το design view και το ξανανίγω τα ελληνικά έχουν μετατραπεί σε ÃŽÂ. Ποιό είναι το πρόβλημα
papaspyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το αποθηκεύεις σε UTF-8; Τί ενοείς? ---------- Προσθήκη στις 14:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:20 ---------- εντάξει, ειχα ξεχάσει το <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> για κάποιο λόγο.
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Το κείμενο το ελληνικό αν δεν το αποθηκεύσεις σε unicode ή UTF-8 "χάνεται" παραμένουν μόνο η asci χαρακτήρες.
papaspyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Το κείμενο το ελληνικό αν δεν το αποθηκεύσεις σε unicode ή UTF-8 "χάνεται" παραμένουν μόνο η asci χαρακτήρες. Πως το αποθηκεύω σε utf-8. δεν το κανει το dreamweaver αυτόματα?
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό charset=utf-8, το ορίζεις utf-8,αν ήταν αρχείο που το φόρτωνες σε κάποιο σημείο θα έπρεπε να το κάνεις κατά την αποθήκευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.