Apoll Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ας πούμε ότι παράγω 1000 λίτρα κρασί δικό μου. Θέλω να το βάλω σε 1000 μπουκάλια με δικιά μου ετικέτα και να το πουλήσω? Δε μπορώ να το πάω το κρασί σε κάποιο εργοστάσιο πιστοποιημένο για εμφιάλωση και να μου τα σφραγίσει? Ναι. Το κρασί είναι πιο εύκολο από τα γαλακτοκομικά. Αν μπλέξεις με γαλακτοκομικά καλύτερα να φτιάχνεις φέτα.
sam sam Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 θεωρείς ότι είναι το ίδιο; Το κρασί το εμφιαλώνουν σε κανονικές θερμοκρασίες και παρατανε τα μπουκάλια όπως έχει + ότι δε βιάζονται να τα πάρουν από την αποθήκη. Αν το κανείς αυτό στο γάλα πόσα μικρόβια θα αποκτήσει; Ίδια ευαισθησία έχει το κρασί, νερό, πορτοκαλάδα, λεμοναδα, μανταριναδα κ.α. με το γάλα; Το εμφιαλωμένο κρασί που λέει ο λόγος το αφήνεις και στο υπόγειο, το γάλα όμως; Όσο αφορά αυτό που ρωτάς για το αν μπορείς να πας το κρασί σου για εμφιάλωση φυσικά ναι. Υπάρχουν αρκετά άλλωστε εργαστήρια και δε χρειάζεται να είναι καν πιστοποιημενα. Τεσπα, ευτυχώς υπάρχουν και οι νόμοι γιατί αν περιμέναμε μόνο από τη συνείδηση....
AZRAEL-1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Eχω την εντυπωση οτι μιλαει για κρασι... Εκτος και αν κανω λαθος. Το να ρωτησεις καποιον παραγωγο,το υπουργειο,το υγειονομικο κτλ ειναι απλο. Η μετεπειτα διαδικασια πιστευω οτι ειναι τερας γραφειοκρατιας. Απο την μια καλυτερα βεβαια,γιατι μιλαμε για ποσιμο προιον. Δεν ειναι μονο τα λεφτακια το θεμα εεεε???
jimarass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Eχω την εντυπωση οτι μιλαει για κρασι... Εκτος και αν κανω λαθος. Το να ρωτησεις καποιον παραγωγο,το υπουργειο,το υγειονομικο κτλ ειναι απλο. Η μετεπειτα διαδικασια πιστευω οτι ειναι τερας γραφειοκρατιας. Απο την μια καλυτερα βεβαια,γιατι μιλαμε για ποσιμο προιον. Δεν ειναι μονο τα λεφτακια το θεμα εεεε??? Ασ πούμε για κρασί. Το θέμα είναι πως εγώ δεν θέλω απλά εμφυάλωση, αλλά και πιστοποίηση ότι είναι οκ υγειονομικά. Αυτό ποιος μου το δίνει, ο εμφυαλωτής ή το χημικό εργαστήριο του κράτους?
AZRAEL-1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Jimarra πρωτα θα περασεις το δικο σου προοιον απο ελεγχο... Οταν βρεις τον εμφιαλωτη,θα ζητησεις τα δικα του πιστοποιητικα καταλληλοτητας.
Anastazio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Με ωραίες προοπτικές ξεκινάς... Ελα ρε πανεπιστημονα,δεν ξεραμε οτι χρειαζεται ορθογραφια για να κανεις μια επιχειρηματικη κινηση...
chill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ελα ρε πανεπιστημονα,δεν ξεραμε οτι χρειαζεται ορθογραφια για να κανεις μια επιχειρηματικη κινηση... Δεν σχολίασε την ορθογραφία ο άνθρωπος
jimarass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Jimarra πρωτα θα περασεις το δικο σου προοιον απο ελεγχο... Οταν βρεις τον εμφιαλωτη,θα ζητησεις τα δικα του πιστοποιητικα καταλληλοτητας. Αυτό πρέπει να το κάνω κάθε χρόνο ή μια φορά??
AZRAEL-1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό πρέπει να το κάνω κάθε χρόνο ή μια φορά?? Jim στο φορουμ περισσοτερο θα μπερδευτεις παρα θα βγαλεις ακρη. Πιστευω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι μια απλη επισκεψη στο υγειονομικο της περιοχης σου. Αν μιλαμε για ενα προιον που το παραγεις μια φορα καθε χρονο, τοτε λογικα περναει χημειο,σε καθε ετησια παραγωγη. Μην αγχωνεσαι καλε μου....δεν δαγκωνουν εκει μεσα Δουλεια τους ειναι να σε εξυπηρετησουν. Καλη επιτυχια....φερε κ κανενα μπουκαλακι κατα εδω..
lefkaori Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Jimarass, Και εγώ είχα ενδιαφερθεί πριν από χρόνια για τι ίδιο πράγμα αλλά δεν έβγαλα άκρη, δεν βρήκα κανένα να με βοηθήσει, εάν έχεις κανένα νέο σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
jimarass Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Jimarass, Και εγώ είχα ενδιαφερθεί πριν από χρόνια για τι ίδιο πράγμα αλλά δεν έβγαλα άκρη, δεν βρήκα κανένα να με βοηθήσει, εάν έχεις κανένα νέο σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Καλά παιδιά, κατάλαβα. Έχει να πέσει μούφα προιόν στην αγορά και μετά θα φταίω εγώ......!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.