Προς το περιεχόμενο

μπουκαλοποίηση!!

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ας πούμε ότι πχ βρίσκω γάλα από κάποιο παραγωγό ή το παράγω μόνος μου και θέλω να το πουλήσω νόμιμα. Τι πρέπει να κάνω?

1)Έναρξη στο ΤΕΒΕ?

2)Αν θέλω δικό μου μπουκάλι τι πρέπει να κανω? Πρέπει να πάρω κάποιες άδειες ή πιστοποιήσεις υποχρεωτικά? Και ποιος θα μου φτιάξει το μπουκάλι και το σχέδιο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Μπουκαλοποίηση ε;

Το εμφιάλωση δεν ήταν διαθέσιμο ε; :-)

Το έκανα βλάχικο!!

Any ideas??

....για να βοηθήσουμε και τις εξαγωγές!!

Δημοσ.
http://sykepi.teikav.edu.gr/subpages/guide/guide2.php

Γενικά το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις πηγαίνοντας σε έναν λογιστή.

PS: Είναι λίγο παλιό το link, αλλά τα ίδια ισχύουν ακόμα πάνω κάτω.

Στη ζωή μου έχω ακούσει πολλές μπάλες από και καλά ειδικούς, οπότε ΠΡΙΝ πάω στο λογιστή θέλω να είμαι προετοιμασμένος!!!!

---------- Προσθήκη στις 13:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:48 ----------

Στη ζωή μου έχω ακούσει πολλές μπάλες από και καλά ειδικούς, οπότε ΠΡΙΝ πάω στο λογιστή θέλω να είμαι προετοιμασμένος!!!!

Επίσης, τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος πάθι κάτι ή με μυνήσει για το προιόν μου? Υπάρχει κάλυψη? Τι κάνουν συνήθως οι παραγωγοί?

Δημοσ.
Επίσης, τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος πάθι κάτι ή με μυνήσει για το προιόν μου? Υπάρχει κάλυψη? Τι κάνουν συνήθως οι παραγωγοί?

Με ωραίες προοπτικές ξεκινάς... :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Τι κάλυψη να υπάρχει; Έχεις την ευθύνη όσων παράγεις. Εάν κάποιος πάθει κάτι, σε κυνηγάει. Αν κάποιο προϊόν σου κριθεί ακατάλληλο, έχεις ποινική ευθύνη από τις οικείες αγορανομικές διατάξεις.

Δημοσ.
Τι κάλυψη να υπάρχει; Έχεις την ευθύνη όσων παράγεις. Εάν κάποιος πάθει κάτι, σε κυνηγάει. Αν κάποιο προϊόν σου κριθεί ακατάλληλο, έχεις ποινική ευθύνη από τις οικείες αγορανομικές διατάξεις.

πχΕγώ δεν το εμφυαλώνω το προιόν. Επίσης πχ για τους ασφαλιστές πρέπει υποχρεωτικά να έχουν ασφάλεια κινδύνου....

Αυτά όλα ποιος θα μου τα πει?

Δημοσ.

Εμφιάλωση απαιτεί ειδική άδεια από την Υπηρεσία Εμπορίου της αντίστοιχης Νομαρχίας, δεν είναι απλή υπόθεση -διαφορετικά είναι παράνομη και διώκεται από τον νόμο-.

Δημοσ.

δηλ.θες να γινεις μια εταιρια τυπου Ολυμπος,δελτα,αγνο,μεβγαλ,φαγε κτλ.?Εχεις τοσα χρηματα για αγορα μηχανηματων για επεξεργασια+εμφιαλωση?!

για να βρεις που μπορεις να φτιαξεις μπουκαλια παρε μπουκαλια γαλα απο σουπερμαρκετ και βρες ποιος τα φτιαχνει..πας απο κει και συζητας..

---

Αν θες να πετυχεις πρεπει να βρισκεις παραγωγους-μοναδες μονος σου(ή να τους πετυχεις σε καμια απεργια που πετανε τα γαλατα ) στα χωρια και να μην δεινουν σε αλλες εταιριες και να προτιμησουν εσενα...

αν υποθεσουμε πως μεχρι και η μικρη εταιρια ολυμπος πιαστηκε με νοθευμενα γαλατα...σιγουρα το γαλα ειναι βρωμικο και συ θα καταντησεις λαμογιο...

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=168256&ct=3&dt=11/09/2005

http://truth.freeforums.org/viewtopic.php?f=549&t=8987

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως υπάρχουν εργοστάσια εμφυάλωσης που πας το προιόν σου και την ετικέτα σου και στο εμφυαλώνουν....

Δημοσ.

μα η εμφιάλωση είναι το μεγάλο θέμα ή η παστερίωση ;

Δηλαδή σκέφτεσαι να το παίρνεις από το παραγωγό και να το πουλάς απλά; κάπου σε όλη αυτή την αλυσίδα δε πρέπει να γίνεται και ποιοτικός εκδοχός, μικρόβια κ.ά.

Δημοσ.

Ας πούμε ότι παράγω 1000 λίτρα κρασί δικό μου. Θέλω να το βάλω σε 1000 μπουκάλια με δικιά μου ετικέτα και να το πουλήσω? Δε μπορώ να το πάω το κρασί σε κάποιο εργοστάσιο πιστοποιημένο για εμφιάλωση και να μου τα σφραγίσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...