Narayan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/anabathmisi/hdd-ssd/verbatim-external-hard-drive-skliros-diskos-15-tb-hi-speed-usb/prod200857pp/ Καλή τιμή για τη χωρητικότητα, μέτρια ποιότητα κατασκευής.
kantaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 μια χαρα ειναι.τσαμπα για 1.5 tb.παρηγγειλα εναν
Anubis13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν τι λες και τρελη προσφορα αλλα οκ αξιζει..
firegarden Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ξερουμε τι σκληρο φοραει μεσα; Γιατι αν ειναι Seagate, δε θα τον παρω...
antonl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Verbatim 1.5TB External HDD USB2.0 Δεν ξέρω αν είναι standard και αν άλλαξε κάτι.
Pooky(1) Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Προσέξτε παιδιά, κυκλοφορούν recertified segate .11 (από τους ελαττωματικούς) πρόσφατα είχε και το Πλαίσιο χύμα σε τιμή χώμα. Αλλά με 2 χρόνια εγγύηση. Δυστυχώς ένας 1terra Verbatim που είχα παλιότερα είχε μέσα δίσκο από την εν λόγω σειρά, τον είχα πάρει σε πολύ καλή τιμή τότε, αλλά προτίμησα να τον δώσω μαζί με ένα φορητό που πούλησα παρά να το ρισκάρω και να τον κρατήσω για back-up. Να μου πείτε, υπάρχει εγγύηση, αλλά το ξενέρωμα και το χάσιμο δεδομένων φτάνει......
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Προσέξτε παιδιά, κυκλοφορούν recertified segate .11 (από τους ελαττωματικούς) πρόσφατα είχε και το Πλαίσιο χύμα σε τιμή χώμα. Αλλά με 2 χρόνια εγγύηση. Δυστυχώς ένας 1terra Verbatim που είχα παλιότερα είχε μέσα δίσκο από την εν λόγω σειρά, τον είχα πάρει σε πολύ καλή τιμή τότε, αλλά προτίμησα να τον δώσω μαζί με ένα φορητό που πούλησα παρά να το ρισκάρω και να τον κρατήσω για back-up. Να μου πείτε, υπάρχει εγγύηση, αλλά το ξενέρωμα και το χάσιμο δεδομένων φτάνει...... Οι Recertified ειναι σχεδον ο ιδιος ορος με το refurbished, αλλα επειδη ειναι πιο "ευηχος" στα αυτια του υποψηφιου αγοραστη χρησιμοποιειται πιο πολυ τα τελευταια χρονια. Το πρωτο συνηθως εχει εγγυηση 30-60 μερες ενω το δευτερο καθολου. Τα προιοντα αυτα εχουν επισκευαστει ή εν παση περιπτωση εχουν περασει απο το "σερβις" των εταιριων δισκων. Δισκοι recertified στην Αμερικη πωλουνται μιση τιμη πολλες φορες και χαμηλοτερα. Το πλαισιο τους πουλαει 10%-15% φτηνοτερα απο τους καινουργιους. Καθολου σε τιμη χωμα δεν τους ειχε. Και τωρα βλεπω πλαισιο "Western Digital Caviar Green WD15EADS 1.5TB HDD Recertified (32MB Cache, 5400RPM, Sata II)" στα 80 ευρω (http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/WD-CAVIAR-GREEN-WD15EADS-1TB-HDD-32MB-CACHE-5400RPM-SATA-II-WD15EADS.htm), οταν οι καινουργιοι εχουν (και με 64ΜΒ cache) 89 ευρω στο ιδιο μαγαζι και 80 ευρω σε αλλα! Πουλαει δηλαδη στην τιμη του καινουργιου με μια ελαχιστη εκπτωση, και δινει 2 χρονια εγγυηση. Τους πουλαει στη διπλη τιμη απο οτι τους πουλανε Αμερικη, εχει υπολογισει οτι κερδισμενο θα ειναι αφου στατιστικα δεν θα χαλασουν πανω απο τους μισους. Στην ουσια δλδ αξιζει 40 ευρω ο 1.5ΤΒ recertified και σου πουλαει αλλα 40 ευρω τα 2 χρονια εγγυηση (δικη του εγγυηση). Παμε τωρα σε αυτο που ειπες. Ο verba που εχεις αγορασει οταν λες ειχε απο την εν λογω σειρα εννοεις απλα την 7200.11 ή την recertified 11; Μου φαινεται λιγο περιεργο να εχει μεσα recertified δισκο αφου ειναι νομικα υποχρεωμενος ο "πωλητης" να επισημαινει οτι ειναι recertified ενας δισκος. Εγω παντως 2 verbatim 1ΤΒ που εχω παρει απο περισυ εχει ο ενας WD green, και ο αλλος εναν πολυ καλο samsung οι οποιοι δεν ειναι recertified αφου παντα τους ανοιγω και τους βλεπω. Για τους verbatim 1.5ΤΒ, 2-3 φιλοι μου που ειχαν παρει απο περισυ ειχαν μεσα ολοι Samsung Spinpoint F2EG (HD154UI).
SATELLITE Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως 2 verbatim 1ΤΒ που εχω παρει απο περισυ εχει ο ενας WD green, και ο αλλος εναν πολυ καλο samsung οι οποιοι δεν ειναι recertified αφου παντα τους ανοιγω και τους βλεπω. Δεξί κλίκ > ιδιότητες ο 1,5ΤΒ έχει samsung hd154UI και ο 1ΤΒ εχει WDC 10 EAVS-22D7B0
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 μπορούμε να μάθουμε τι έχει μέσα χωρίς να τον ανοίξουμε? Φυσικα, συνηθως φαινεται ακομα και στη διαχειριση υλικου. Αν δεν φαινεται εκει, το βλεπεις πχ με το everest, η το Hdtach η το hd tune pro. Ειναι θεμα interface αν θα τον δεις ευκολα ή δυσκολα. Παντως αν εννοεις για το αν ειναι recertified, οχι, μονο αν τον ανοιξεις θα το δεις (αν και ξαναλεω οτι δεν νομιζω να βαζει κανεις μεσα recertified - περιμενουμε την διευκρινηση του Pooky(1).)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.