Προς το περιεχόμενο

H καλυτερη 23'' στα 250 ευρω

DJTaurus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την αγορασα τελικα απο MgManager...εκτος του οτι εχει την χαμηλοτερη τιμη εχει και την πιο χαμηλη στο courier με αντικαταβολη μιας και οι μεταφορικες απεργουν.Δεν ξερω ποσα κομματια τους εχουν μεινει ετοιμοπαραδοτα........η M systems περιμενει σημερα παραλαβη και ηδη εχει δεχτει αρκετες προπαραγγελειες.Τον ρωτησα αν παρουσιαστει καποιο προβλημα με pixel etc και μου ειπε επικοινωνεις αμεσα με την Dell....οποτε απο οπουδηποτε & να την αγορασετε δεν εχετε κανενα προβλημα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι καλορίζικη! :-)

Τον ρωτησα αν παρουσιαστει καποιο προβλημα με pixel etc και μου ειπε επικοινωνεις αμεσα με την Dell....οποτε απο οπουδηποτε & να την αγορασετε δεν εχετε κανενα προβλημα.

Σε αυτό έχω ακούσει και εγώ από άλλα παιδιά εδώ στο forum ότι η Dell αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα στην αλλάζει την οθόνη.

Περιμένουμε εντυπώσεις

Δημοσ.

Την πηρα σημερα.Ολα οκ αν εξαιρεσεις οτι δεν ειχε καλωδιο ρευματος..αλλα σε αυτο ευθυνεται η Dell.Η οθονη τα σπαει.....για μενα καλυτερη και της LG W2486L που την εχει φιλος μου....καλυτερα χρωματα (πιο ζωντανα και φυσικα) και απιστευτη ευκρινεια εικονας.Eπισης στην LG ηταν πιο εμφανες το pixeliasma ενω στην Dell η εικονα ειναι πιο καθαρη.Ειδικα για browsing και movies με υπερκαλυπτει...στο browsing με εχουν εντυπωσιασει τα χρωματα της.Πολλα παιδια μου προτειναν να ρυθμισω φωτεινοτητα στο 35% και αντιθεση στο 75%.Δεν εχω ασχοληθει με αλλες ρυθμισεις αλλα θελει και αλλο....ακομα και με αυτες τις ρυθμισεις ειναι φωτεινη...θελω πιο ξεκουραστες ρυθμισεις...τι αλλο να πειραξω?

Δημοσ.
Την πηρα σημερα.Ολα οκ αν εξαιρεσεις οτι δεν ειχε καλωδιο ρευματος..αλλα σε αυτο ευθυνεται η Dell.Η οθονη τα σπαει.....για μενα καλυτερη και της LG W2486L που την εχει φιλος μου....καλυτερα χρωματα (πιο ζωντανα και φυσικα) και απιστευτη ευκρινεια εικονας.Eπισης στην LG ηταν πιο εμφανες το pixeliasma ενω στην Dell η εικονα ειναι πιο καθαρη.Ειδικα για browsing και movies με υπερκαλυπτει...στο browsing με εχουν εντυπωσιασει τα χρωματα της.Πολλα παιδια μου προτειναν να ρυθμισω φωτεινοτητα στο 35% και αντιθεση στο 75%.Δεν εχω ασχοληθει με αλλες ρυθμισεις αλλα θελει και αλλο....ακομα και με αυτες τις ρυθμισεις ειναι φωτεινη...θελω πιο ξεκουραστες ρυθμισεις...τι αλλο να πειραξω?

Καλοριζικη

να σε βαλω λεφτα να μου την στειλεις με τα ΚΤΕΛ ? ;)

αντε να ληξει η απεργια τους(μεταφορων) να δουμε μια καθαρη μερα :)

Δημοσ.

Aπο ρυθμισεις κατεληξα σε αυτες του παρακατω review...σε αλλα review πειραζανε το G κατω απο 90....δεν μπορω να καταλαβω το λογο μας και η εικονα γινοταν μπλε.

Brightness: 30

Contrast: 75

Input Color Format: RGB

Mode Selection: Graphics

Sharpness: 50

RGB: Custom

• R: 99

• G: 95

• B: 98

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1275291737

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...