Προς το περιεχόμενο

H καλυτερη 23'' στα 250 ευρω

DJTaurus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι κολλημένο, απλά το έχουν τοποθετημένο πάνω στην οθόνη και όχι μαζί με τα υπόλοιπα καλώδια

το ίδιο είδα και στην U2410 και στην 2209WA

Δημοσ.
Παντως στο παρακατω link δες κατω κατω τα σχετικα προιοντα....οποιος την εχει ας επιβεβαιωσει.

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596

Σχετικά Προϊόντα

Equip DVI Cable Dual Link M/M 1,8m 24+1ST 24+1ST 118932

Την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα.Έχει και DVI και VGA καλώδια και τροφοδοσίας που έλειπε σε κάποιες από τις προηγούμενες παρτίδες.

Δημοσ.
Την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα.Έχει και DVI και VGA καλώδια και τροφοδοσίας που έλειπε σε κάποιες από τις προηγούμενες παρτίδες.

Παρατηρησες το παρακατω κ απο που την αγορασες?

Οι περισσότερες έχουν αρκετό backlight bleeding στα άκρα, ανομοιογενές χρώμα (συνήθως πιο ψυχρό στα αριστερά και πιο θερμό στα δεξιά), το μαύρο τους παίρνει μοβ απόχρωση υπό γωνία και η καμπύλη του gamma είναι απαράδεκτη με τις σκούρες αποχρώσεις να είναι συμπιεσμένες ώστε να δίνει την αίσθηση του βαθύτερου μαύρου.

Δημοσ.

Μένω Αττική οπότε την πήρα από msystems(εκτός email,μηνύματα επιβεβαίωσης κτλ, ο οδηγός παίρνει τηλέφωνο 20-30 λεπτά πριν έρθει οπότε δεν χρειάζεται να 'σαι standby τη μισή μέρα σπίτι).

Backlight bleeding έχω ελάχιστο σε 2-3 σημεία κοντά στις γωνίες εμφανές μόνο σε μαύρη οθόνη/όταν υπάρχουν μαύρα πλαίσια και κοιτάξεις προσεκτικά.Ούτε που το καταλαβαίνω σε ταινίες,games,windows.

Tinting/ανομοιογενές χρώμα δεν έχω παρατηρήσει.

Όσο για το μαύρο υπό γωνία,τις σκούρες αποχρώσεις εντάξει αν π.χ. είσαι 4 μετρά δεξιά από την οθόνη η κοιτάς σκυμμένος/όρθιος από γωνία υπάρχει μια αλλοίωση,δεν είναι crt.Πάντως προχτές που είδα ταινία με μια φίλη και καθόμουν 1.5 μέτρο από την οθόνη στο πλάι ήταν σαν να την έβλεπα φάτσα.

Καμία σχέση με την παλιά LG.

Γενικότερα φίλε αν το έχεις ψάξει σε ξένα φόρουμ,έχεις διαβάσει αρνητικά σε reviews να ξέρεις ότι την συγκρίνουν με άλλες ips όπως nec που κάνουν 300+ ευρώ κι όχι TN monitors.Σε σχέση με άλλα ακριβότερα ips μπορεί να είναι μέτρια αλλά σε σχέση με τις LG,Samsung είναι μια κλάση ανώτερη σε χρώματα και γωνίες θέασης.Πάντως πρέπει να είσαι αρκετά γκαντέμης για να σου τύχουν όλα αυτά(tinting,bleeding και σε μεγάλο βαθμό).Από κει και πέρα αν σου τύχουν μπορείς να την αλλάξεις δεν τρέχει κάτι...Έχοντας δεί την 23 LG TV-monitor από κοντά σε σπίτι φίλου θα προτιμούσα την DELL ακόμη και αν ήταν full στo bleeding,tinting.

• Super Moderators
Δημοσ.
Γενικότερα φίλε αν το έχεις ψάξει σε ξένα φόρουμ,έχεις διαβάσει αρνητικά σε reviews να ξέρεις ότι την συγκρίνουν με άλλες ips όπως nec που κάνουν 300+ ευρώ κι όχι TN monitors.

Ακριβώς, κλασικά η σύγκριση είναι βάση άλλων IPS ή PVA based monitors που κάνουν πάνω από 300 euro.

Έχοντας δεί την 23 LG TV-monitor από κοντά σε σπίτι φίλου θα προτιμούσα την DELL ακόμη και αν ήταν full στo bleeding,tinting.

συμφωνώ και δεν υπερβάλω...

Δημοσ.
Μένω Αττική οπότε την πήρα από msystems(εκτός email,μηνύματα επιβεβαίωσης κτλ, ο οδηγός παίρνει τηλέφωνο 20-30 λεπτά πριν έρθει οπότε δεν χρειάζεται να 'σαι standby τη μισή μέρα σπίτι).

Backlight bleeding έχω ελάχιστο σε 2-3 σημεία κοντά στις γωνίες εμφανές μόνο σε μαύρη οθόνη/όταν υπάρχουν μαύρα πλαίσια και κοιτάξεις προσεκτικά.Ούτε που το καταλαβαίνω σε ταινίες,games,windows.

Tinting/ανομοιογενές χρώμα δεν έχω παρατηρήσει.

Όσο για το μαύρο υπό γωνία,τις σκούρες αποχρώσεις εντάξει αν π.χ. είσαι 4 μετρά δεξιά από την οθόνη η κοιτάς σκυμμένος/όρθιος από γωνία υπάρχει μια αλλοίωση,δεν είναι crt.Πάντως προχτές που είδα ταινία με μια φίλη και καθόμουν 1.5 μέτρο από την οθόνη στο πλάι ήταν σαν να την έβλεπα φάτσα.

Καμία σχέση με την παλιά LG.

Γενικότερα φίλε αν το έχεις ψάξει σε ξένα φόρουμ,έχεις διαβάσει αρνητικά σε reviews να ξέρεις ότι την συγκρίνουν με άλλες ips όπως nec που κάνουν 300+ ευρώ κι όχι TN monitors.Σε σχέση με άλλα ακριβότερα ips μπορεί να είναι μέτρια αλλά σε σχέση με τις LG,Samsung είναι μια κλάση ανώτερη σε χρώματα και γωνίες θέασης.Πάντως πρέπει να είσαι αρκετά γκαντέμης για να σου τύχουν όλα αυτά(tinting,bleeding και σε μεγάλο βαθμό).Από κει και πέρα αν σου τύχουν μπορείς να την αλλάξεις δεν τρέχει κάτι...Έχοντας δεί την 23 LG TV-monitor από κοντά σε σπίτι φίλου θα προτιμούσα την DELL ακόμη και αν ήταν full στo bleeding,tinting.

Πολυ ωραια απαντηση ... εχω ξεκινησει για την αγορα της , το πηρα αποφαση .. :)

θα αντικαταστησει μια samsung 19"

για το καλο των ματιων , εχουν που εχουν προβλημα ... να μην τα κανω χειροτερα ...

Δημοσ.

για το καλο των ματιων , εχουν που εχουν προβλημα ... να μην τα κανω χειροτερα ...

Μην το σκέφτεσαι καν.Κι εγώ έχω μία ευαισθησία στα μάτια οπότε ψιλοφοβόμουν πριν τη πάρω αλλά τελικά είναι πολύ καλή και σε αυτό το τομέα.3+ ώρες στον υπολογιστή και η αίσθηση που σ'αφήνει είναι σαν να διάβαζες κάποιο βιβλίο για αρκετή ώρα.

Δημοσ.
Μην το σκέφτεσαι καν.Κι εγώ έχω μία ευαισθησία στα μάτια οπότε ψιλοφοβόμουν πριν τη πάρω αλλά τελικά είναι πολύ καλή και σε αυτό το τομέα.3+ ώρες στον υπολογιστή και η αίσθηση που σ'αφήνει είναι σαν να διάβαζες κάποιο βιβλίο για αρκετή ώρα.

Με hdmi την συνεδεσες η Dvi?

Δημοσ.
+1 για MSystems. Δεν ξέρω αν για 5 ευρώ αξίζει να ρισκάρεις την αγορά από ένα "άγνωστο" κατάστημα από ένα με τέλειες κριτικές.

Προσωπικά πήρα δύο U2311h από εκεί πρόσφατα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Άργησα να το δω αλλά δε πειράζει. Το MG Manager δεν είναι άγνωστο μαγαζάκι. Είναι πολλά χρόνια στα Εξάρχεια και έχει αρκετά καλό όνομα. Από προσωπική εμπειρία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (έψαχνα συγκεκριμένους Intel Xeon κάποτε και δεν τους έβρισκα πουθενά, στο συγκεκριμένο μαγαζί απλά μου είπαν ότι μπορούν να τους παραγγείλουν όπως και έγινε χωρίς να πληρώσω καπέλο).

Άρα, παρακαλώ να λέμε πράγματα όταν έχουμε προσωπική άποψη, είναι πιο σωστό.:-)

Δημοσ.

Η δικιά μου πάντως παιδιά ούτε backlight bleeding έχει ούτε tinting. Επίσης δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην αποχρωση της μιας πλευράς με την άλλη, όπως αναφέρεται.

Την έχω ψάξει διεξοδικά σε μαυρο φόντο και υπο γωνία καθώς και σε λευκό.

Να πώ ότι είμαι τυχερός? :P

Πάντως η οθόνη τα σπάει και προσωπικά οι εντυπώσεις που έχω είναι καλύτερες απο αυτές που περίμενα, ειδικά μάλιστα όταν είδα ότι μπορώ να βρίσκομαι στο μισό μέτρο χωρίς να πονάνε / τσούζουν τα μάτια μου μετά απο ώρες σερφαρίσματος, κάτι που είχε καταντήσει αφόρητα κουραστικό με την tn. :-)

Δημοσ.
Άργησα να το δω αλλά δε πειράζει. Το MG Manager δεν είναι άγνωστο μαγαζάκι. Είναι πολλά χρόνια στα Εξάρχεια και έχει αρκετά καλό όνομα. Από προσωπική εμπειρία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (έψαχνα συγκεκριμένους Intel Xeon κάποτε και δεν τους έβρισκα πουθενά, στο συγκεκριμένο μαγαζί απλά μου είπαν ότι μπορούν να τους παραγγείλουν όπως και έγινε χωρίς να πληρώσω καπέλο).

Άρα, παρακαλώ να λέμε πράγματα όταν έχουμε προσωπική άποψη, είναι πιο σωστό.:-)

Δεκτή η παρατήρηση. Πάντως δεν ήθελα να περάσω ότι δεν είναι καλό κατάστημα. Απλά ανέφερα ότι δεν έχει κριτικές στο skroutz και με αυτήν την έννοια είναι άγνωστο σε αντίθεση με το άλλο που είχε πολλές και μάλιστα καλές κριτικές.

Mε DVI(Δεν έχει hdmi θύρα).

Έχει όμως θύρα DisplayPort αντί για HDMI

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...