Προς το περιεχόμενο

windows 64bit ή 32bit?

nikolasR200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτό το σύστημα

AMD Phenom II X6 1055T (sAM3, 2,8 GHz, 6MB)

Corsair XMS3 4GB DDR3-1600 Ram Kit (PC3-12800, 9-9-9-24)

EVGA GTX 460 (PCI-Express, GDDR5, 768MB)

MSI 880GMA-E45 (sAM3, 880, DDR3, VGA)

και με δεδομένο ότι έχω ελεύθερα γνήσια τόσο win 7 prof 32bit όσο και 64bit

με δεδομένο ότι δεν έχω συγκεκριμένες 64bit εφαρμογές που θέλω να τρέξω, τι εγκατάσταση να διαλέξω? την 32bitη κλασσική σίγουρη λύση? ή να πάω για την λίγο πιο σπάταλη από θέμα πόρων 64bitη έκδοση? η ram είναι 4gb οπότε στην πρώτη περίπτωση max να μου αναγνωρίζει τα 3,κάτι..

Δημοσ.

θα σου προτεινα να κανεις εγκατασταση την 64 bit εκδοση για να εκμεταλευτεις τα 4 gb ram και επισης αν στο μελλον βαλεις παραπανω ram να μπορεις να την αξιοποιησεις

οσο για τα προγραμματα και με θεμα drivers δεν θα εχεις καποιο προβλημα (βεβαια αυτο εξαρταται και με τι προγραμματα τρεχεις εσυ στον υπολογιστη σου )

• Moderators
Δημοσ.
θα σου προτεινα να κανεις εγκατασταση την 64 bit εκδοση για να εκμεταλευτεις τα 4 gb ram και επισης αν στο μελλον βαλεις παραπανω ram να μπορεις να την αξιοποιησεις

Αυτο.

Επισης υπαρχει και το sticky http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=332175

Δημοσ.

Και από μένα τα 64bit

Επίσης να ξέρεις ότι πολλά προγράμματα (πχ winrar) στην 64bit έκδοσή τους έχουν αρκετά καλύτερες επιδόσεις από την 32bit έκδοση

Γενικά τα 64bit είναι πιο future proof. Τα 4GB μνήμης έχουν αρχίσει να γίνονται standard και μαζί με αυτά αναγκαστικά θα αρχίσουν να γίνονται standard και τα 64bit OS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...