Προς το περιεχόμενο

Toshiba Portege M750-112

POUARO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δηλαδή να μην το πείς ευκαιρία;; Εγώ το βλέπω φανταστική τιμή.. Οκ το λειτουργικό το αλλάζεις σVista και βάλε 7 και θα είναι κορυφή. Πάντως κάτι μου λέει οτι είανι η σημερινή παγίδα του πλαίσιο και δεν θα υπάρχει ουτε ένα.

Δημοσ.

Είναι πολύ ιδιαίτερο μηχάνημα με επαγγελματικό προσανατολισμό. Αν ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για touchscreen laptop μπορείς να το πεις ευκαιρία. Διαφορετικά δεν βλέπω κανένα λόγο να το αγοράσεις. Με αυτά τα χρήματα πέρνεις VAIO με i5, 4GB, 500GB, ATI 5650 και όλα τα καλούδια.

Δημοσ.
Είναι πολύ ιδιαίτερο μηχάνημα με επαγγελματικό προσανατολισμό. Αν ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για touchscreen laptop μπορείς να το πεις ευκαιρία. Διαφορετικά δεν βλέπω κανένα λόγο να το αγοράσεις. Με αυτά τα χρήματα πέρνεις VAIO με i5, 4GB, 500GB, ATI 5650 και όλα τα καλούδια.

Ποιο vaio λες? Δεν βρισκω σε αυτα τα χρηματα με i5.

Δημοσ.

Εγω το λέω για κάποιον που ενδιαφέρεται για ένα tablet pc , η για κάποιον που ίσως σκεφτόταν ένα ipad . Οκ θα είναι σαφώς μεγαλύτερο αλλά η διαφορά στα χαρακτηριστικά είναι πολύ μεγάλη.

Δημοσ.
Ποιο vaio λες? Δεν βρισκω σε αυτα τα χρηματα με i5.

Mediamarkt....αυτό παίζει προσφορά στα 699 ευρώ.

http://www.skroutz.gr/s/256694/Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ.html

Το συγκεκριμένο πάντως κυκλοφορεί σε διάφορες προσφορές κατά καιρούς.

Δημοσ.

Αυτο το 3G που γραφει και η διαφορα -900 ευρω περιπου απτα αλλα μαγαζια μου μυριζει Vodafone απο πισω... με το stickακι για ιντερνετ... :whistle:

και 12,1" .... :whistle:

Κατα ποσο ειναι ευκαιρια δεν ξερω ....

απο το επισημο site

Απολαύστε πλήρη ευελιξία με τη λειτουργία twist-and-write ή twist-and-type και το ενσωματωμένο modem για 3G sim card που θα αυξήσει την παραγωγικότητά σας εν κινήσει. Η υψηλή του αξιοπιστία με βελτιωμένη ανθεκτικότητα από φυσικές ζημιές και οι υψηλές επιδόσεις του το κάνουν ένα εξαιρετικό laptop υψηλής ποιότητας!

Δημοσ.
Αυτο το 3G που γραφει και η διαφορα -900 ευρω περιπου απτα αλλα μαγαζια μου μυριζει Vodafone απο πισω... με το stickακι για ιντερνετ... :whistle:

και 12,1" .... :whistle:

Κατα ποσο ειναι ευκαιρια δεν ξερω ....

απο το επισημο site

Απολαύστε πλήρη ευελιξία με τη λειτουργία twist-and-write ή twist-and-type και το ενσωματωμένο modem για 3G sim card που θα αυξήσει την παραγωγικότητά σας εν κινήσει. Η υψηλή του αξιοπιστία με βελτιωμένη ανθεκτικότητα από φυσικές ζημιές και οι υψηλές επιδόσεις του το κάνουν ένα εξαιρετικό laptop υψηλής ποιότητας!

ειναι πολυ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα (δυνατη cpu μικρο μεγεθος 3g 3 χρονια εγγυηση). για οποιον το χρειαζεται ειναι καλη ευκαιρια. αλλα ειναι κακασχημο και παλιο μοντελο με vista (και dvd για XP στην συσκευασια) γι αυτο το χουν φθηνα. ξεστοκαρισμα οπως το R600 και το portege a600 που ειχαν ενα καρο κομματια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...